Endometru, ovulatie, monitorizari - 114

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

ingeras scump si drag: asteptam cu nerabdare rezultatul testului de sange. speram sa fie cu ochisori

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

chiar, tre' sa incepem galeria pt INGERASA NOASTRA!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Ingeras dragalas tin pumnii sa fie testul de sange pozitivi maine.

Va pup pe toate si imi pare rau ca nu mai pot intra asa des, dar o sa treaca si perioada asta aglomerata si sa ma vedeti atunci ce mai petreceri o sa dau pe aici.

toate fetele

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ingeras, iti tin si eu pumnii sa fie cu ochisori!Ma alatur galeriei ;
Anutza, bine ca nu e extrauterina, in rest, se rezolva toate incet,incet...
Miro, cum crezi ca ar putea sa se sutere cineva pe tine?
Eu - nimic nou, nici nu stiu in ce zi sunt, nu imi mai iau temp... stiu doar ca am ovulat tarziu, in z 17, asa ca voi avea un ciclu luuung!
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

quote:
Originally posted by Tabitha
[Bianca: inteleg ca luna aprilie e compromisa, dar de ce sa astepti pana in iunie? La mijloc nu e si luna mai?

Tabitha

Tabitha la mine o luna ovuleaza ovarul stg iar urmatoarea luna ov drept, dar cum nu am trompa stg sansa imi surade o data la doua luni, de asta mai spuneam io ca sansele mele sunt injumatatite. Uneori ma simt doar pe jumatate femeie.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

quote:
Originally posted by Tabitha
[Bianca: inteleg ca luna aprilie e compromisa, dar de ce sa astepti pana in iunie? La mijloc nu e si luna mai?

Tabitha

Tabitha la mine o luna ovuleaza ovarul stg iar urmatoarea luna ov drept, dar cum nu am trompa stg sansa imi surade o data la doua luni, de asta mai spuneam io ca sansele mele sunt injumatatite. Uneori ma simt doar pe jumatate femeie.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

am uitat sa va spun.. lam visat pe bebe.. adica un bebe care era al meu era baietel si era al meu si era in pielea goala si era atat de frumos, il iubeam asa de mult, nu pot sa va descriu ce am simtit in vis pentru el ... s-a uitat putin l-a mine si apoi s-a intors cu spatele la mine.. l-am mai privit putin si apoi am visat ca sotul meu spunea cuiva ca a murit la 2 luni.. m-am trezit imediat asa de trista.. madurea sufletul.. nu puteam sa imi revin.. si azi m-am mai gandit si parca tt timpul imi vine imaginea lui in minte..
offf.. tare mult imi doresc sa vina si bebele meu.. cred ca visele astea le am pt ca inca nu mi-am revenit dupa avortul pe care -am facut in martie acum 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineata frumoaselor.Am intrat scurt sa va pupaces pe toate .Joi am examenele ,si mi-e o fricaaaa de morrrrr;de asta nu intru acum asa de des.Tot joi e aniversarea casniciei noastre.
Ingerasule multa bafta si din partea mea si ma voi gandi la tine
Anutza,e bine ca nu ai probleme majore,asta e tot ce conteaza
Tabi,ai grija de tine si te pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

pupici si spor la bebici tuturor..in bucuresti, cel putin vremea e numa' buna de asa ceva!
ingerasa, suntem aici, al gura sobei, asteptam vestile bune si apoi ne punem pe facut planuri pe mai departe
melutica, ce examene ai?
anutza, si eu l-am visat pe bebe, exact in noaptea in care am ramas...apoi sotul meu a mai visat de 2 ori un bebe pe care cica il iubeam amandoi foarte mult (duuuh!), asa ca il asteptam acum cu nerabdare, sa vedem daca seamana cu cel din vis
LIANAAAAA!!!!!

haideti, fetelor, avem o lista de umplut cu gravidutze!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Ma bag si eu la galerie! Ingeras
Hai cu testul pozitiv sa avem motive sa petrecem!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput