FIV - 65
Raspunsuri - Pagina 11

Tabitha spune:
Buna dimineata, FIV-oaselor. Scuze pt. termen , dar altul mai bun nu am gasit la ora asta. Am cautat si in DEX si degeaba.

andicu spune:
Buna dimineata fetelor!
Tabi, stai linistita, ca am mai folosit si eu termenul ala , pe mine nu ma deranjeaza deloc!
Ingeras, imi pare tare rau de rezultat!dupa mine parea ca gata! vii cu vestea buna! important e sa nu-ti pierzi speranta! odata si-odata tot o sa iasa afurisitul de test cu II !!
Monica-Elena, transmite-i salutari lui Luli pe ziua de azi si din partea mea!
si pentru tine si Mihnea!
Gina, sa-mi spui si mie cum suporti injectiile, sa ma pregatesc sufleteste ! eu sper sa-mi zici ca nu dor!!
Andreea.Pozele mele

ceciserban spune:
Dragele mele in sfarsit ma bucur ca in sfarsit se mai aud si vesti bune.Sa speram ca si Luli ne va da tot vesti bune.
In ceea ce priveste Menogonul eu pot sa va zic ca doare si nu doare.Adica daca tipa are mana usoara nu simti nimic,dar daca o are grea ai pus-o te alegi cu .
Oricum nu cred ca noi femeile nu suportam niste injectii,mai ales ca unele dintre noi au avut de suportat lucruri mult mai dureroase.
Si cum a zis si Lachi,cel mai dureros e esecul,ca restul numai conteaza.Ce nu face o femeie pt. a avea un bebe?
Va pupic si multa bafta tuturor!
cecilia

Mirga spune:
Buna fetelor.
Ieri nu am intrat ca am fost la un bal mascat de Purim (o sarbatoare a copiilor) si nu am avut timp.
Ingeras fruntea sus si mergi inainte, o sa rasara soarele si pe strada ta.
Gina cum e cu injectiile?
In legatura cu durerea d la injectii: eu pina acum totdeauna tipam cind mi le facea, ma durea f tare orice intepatura. Deja asistentele ma cunosteau ca pe un cal breaz care tot timpul tipa. Acum am ajuns sa mi le fac singura (si asta nu pt ca am fost fortata de imprejurari, ci pt ca asa am vrut eu) si nici nu mai dor.
E doar o mica jena uneori. Deocamdata fac doar decapeptyl pina in 20, iar in 21 ma duc la analize si eco si apoi mai vedem.
Pupici si multa bafta.
Mirga

andicu spune:
Hellooo...
Ce liniste pe-aici, si pe a2a pagina !!! unde ati
toate? daca ati plecat la mamici, nu ma supar! vin si eu dupa voi!
Am intrat sa va spun ca mi-am luat rezultatele si Chlamydia - NEGATIV !! Papanicolau e gr.II , aspect normal , cica ok, doar spermocultura lui sotu-miu are un rezultat mai nashpa: cica infectie cu Pseudomonas spp
habar n-am ce-i aia si daca e de rau?!
dr biolog de la laborator a recomandat un antibiotic la care e sensibil din antibiograma, a zis ca e bun, dar nu ne-a zis nimeni ce-i cu infectia asta ! dr mea e plecata la Buc si nu stiu cand vine, asa ca , daca stie cineva sau a auzit de aceasta infectie cu Pseudomonas spp, pleeeaaaasee
, spuneti-mi si mie ce-i cu ea !!!
pentru TOATE !
Andreea.Pozele mele

Liana30 spune:
m'am intors
in mare va felicit pe cele care ati reusit..
capul sus celor care inca nu..
andicu ma bucur mama ca ai scapat..
va pupacesc pe toate ca tare dor mi'a fost de voi fivoaselor
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
Buna dimineata. Iar pe pag. 2: Rushinica noua!
Andicu: tare ma bucur ca la tine e ok totul si sper ca fetele sa te ajute in ceea ce priveste infectia sotului tau, ca eu nu ma pricep
VA doresc o zi minuntata tuturor si va pup dulce
Liana: bine te-am regasit si te special, ca o vreme ti-au lipsti pupaturile noastre. Tre sa recuperezi

MRL spune:
andicu, ma bucur ca ai scapat de tampenia de Clamydie. Despre cealalta treaba pt sot habar nu am. Poate stiu fetele mai multe. Dar nu cred sa fie ceva grav. Daca dr. i-a dat un antibiotic inseamna ca se rezolva si gata. Hai ca intri in linie dreapta. Te pup!
Gina, te descurci cu injectiile? Cum este?
Luli, ma gandesc la tine. sa o asculti pe Monica si sa fi cumintica. Pupici!
Pup toate fetele!

iliuta spune:
Andicule, in sfarsit ai invins-o!!!!!!! Eu nu mi-am mai facut analiza, nu stiu cum mai sunt, o sa mi-o fac cand o sa incep Fiv-ul aici, dar ma gandesc ca am doborat-o si eu, dupa atata amar de antibiotice........de acum la Szeged cu tine.O sa treaca si infectia sotului.
Liana, bine ai revenit printre noi.
Moniland
Mihaela

Victoria spune:
Incep si eu azi "hora"...Fac Diphereline-ul, si sper sa ne auzim toate cu vesti bune.
Veronici, multa sanatate si sarcina usoara!!!
V
veni, vidi, Victorie!