FIV - 65

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Sper ca va fi cu noroc, si ca o voi duce pana la capat. Nu mai este mult pana pe 27. Sigur ca va voi tine la curent.
Pupici si bafta multa pt. toate fetele.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andicu, la cum de repede trece timpul.... nici nu iti vei da seama si vei fi in aprilie.
La mine, si dupa calculele mele, daca totul merge bine doar prin mai voi incepe fiv-ul. E luna cu "mai" odata.
Veronici, ma bucur foarte mult pentru reusita ta.
Luli, stai linistita, se pare ca Monica are grija si de tine si de noi (sa ne tina la curent).
Iliuta, nu-ti pierde speranta. Odata si odata tot vei reusi. Eu sper ca data viitoare sa fie cu reusita.
Gina, pe cand prima monitorizare la stimulare?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

INGERASH sunt cu sufletul la gura....hai cu rezultatul de la beta o data!!!!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Veronici cum sta prietena ta cu betahcg-ul? Parca trebuia sa il faca azi. Ma bucur daca am avut mana buna. Eu v-am impartasit din experienta mea si din ce am facut eu.
Luli a avut o sarcina oprita in evolutie la 3 luni din cauza sindromului antifosfolipidic. Sindrom pe care l-am avut si eu dar dna dr Denisa Protopopescu mi-a dat tratamentul corespunzator. Apropo atentie la cele care ati facut stimulare cu menogon da acest sindrom asa ca luati thrombo-ass intrebati-va medicul.

Pe mine nu ma durea menogonul si faceam 7 fiole pe zi odata. Puregonul m-a durut fff tare pe vremea cand eram pacienta lui Ancar si faceam stimulare cu puregon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pe lista mea de analize ce trebuiau facute inainte de FIV figura si analiza AACL adica acid anticardiolipidic sau sub alta denumire antifosfolipidic. Exact despre ce zicea Monica. Am inteles ca daca aceasta analiza nu iese bine inseamna ca ai fi dispus la avort spontan in primul trimestru de sarcina. Bineinteles ca se poate trata. Eu sper ca faceti cu toate aceasta analiza.

Intr-adevar puregonul cam doare. Eu am reusit sa le iau doar cand eram relaxata. Imi facea injectiile o buna prietena si ii ziceam ceva de genul "inca nu.... acum da" . Era mai greu cand eram la monitorizari si cu ora fixa de injectie, trebuia sa rog o asistenta sa-mi dea. Si le ziceam ca sunt asa dureroase li se cam facea mila de mine, si le dadeau incet.

Oricum efortul nostru va fi cat de curand rasplatit cu

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Din pacate testul lui ingeras e negativ, a scris la alte subiecte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

buna seara fetelor!
imi pare rau pentru ingerash... si ma bucur tare pentru veronici, ca a ajuns la valori bune de Beta HCg; am vrut si eu sa spun cand a postat prima valoare ca-i cam mica pentru fiv dar m-am abtinut sa nu-i spulber bucuria... si uite ca e bine in final; asta conteaza! inca o data felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos, mumos si mancacios!

Nici pe mine nu m-a durut deloc menogonul si faceam si 6 pe zi; chiar deloc nu m-a durut, dar poate ca unele sunt mai sensibile. Pe mine nu m-a durut nimic din fiv: nici dipherelinul, nici menogonul, nici pregnylul... doar rezultatul...

Luli ma gandesc la tine, inca nu am terminat cu centrala, dupa cum observi eu la ora asta sunt la birou, am venit sa dormim aici, ca acasa e dezastru! Pupa-i pe Moni si pe Mihnea si abia astept sa termin cu balamucul sa vin sa va vad!

tuturor fetelor ca sunt in pregatiri sau in focuri sa le ajute Dumnezeu sa reuseasca! Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Veronici eu am mai facut menogon stiu ca doare ,am 34 de ani ,am facut 15 fiole de diphereline pana acum ,de maine fac o jumatate de fiola de diphereline si 4 de menogon ,iar pe 22 merg iar la o monitorizare ,dupa aceea sa vad cu ce mai continui.Aaa.. FSH-ul meu acum este de 11,384 mai bine fata de anul trecut cand l-am avut de 14,89 ,mare.
Tabitha multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

ingeras imi pare rau pentru rezultat ,dar nu-i nimic capul sus si tot inainte.
Moniland urmeaza a doua monitorizare pe 22 ,sper sa mearga bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Veronici, bravo tie, iti dorim un bebe sanatos. Cum spun tigancile, ai facut safteaua.
Luli, iti tinem pumnii stransi, stransi. Veronici a spart gheata. Acum urmezi tu. 2 saptamani trec ca vantul.
Gina, bafta la suportat injectiile. Dor asa rau? Eu n-am facut decat polidine la viata mea. Nu radeti de mine.
Ingerash, imi pare rau, dar capul sus, o sa vina si bebe.
Miki, ti-am trimis un PM.

Va pup pe toate,
Mirela

Mergi la inceput