Bebelusi de mai-iunie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
mstroie spune:
Multumim mult pentru urari. La 10 luni facem de toate, dar inca n-am invatat sa dormim noaptea, deci m-a disperat cu sculatul de 100 de ori.
Eu n-am primit indemnizatia nici pe ianuarie si voi o asteptati pe februarie, dar si cand o veni ma imbogatesc![]()
Mygirl si noi ne uitam la meci, eu stelista si sotul rapidist, iti dai seama ca acum face misto de mine ca rapid a castigat mai devreme si Steaua inca se chinuie.
Sanatate multa la toti bolnaviorii si o noapte linistita va doresc ca eu nici nu mai stiu ce-i aia.
Mari si DAVID
loreen spune:
Cuscra,Gabitza si Oana sa va fie RUSINEEEEE...cum puteti manca asa ceva fara MINEEEEE

...nu stiu care ati avut pofte de gravida sau daca ati avut insa eu una acum pana vine asta acasa de la servici simt ca mor...l-am sunat acuma nu care cumva sa uite borcanul in frigider la birou ca-i sparg fatza la propriu...sa-mi fluturi acuma pe la nas tone de bijuu si parfumuri si chiar un teanc generos de bani si sa mor daca nu aleg mucenicii...
care aveti reteta de ciorba mucenicoasa cu nuca rom si tot tacamul VREAUUUUUU SI EUUUUUU...PLIZZZZZZZZZZZ...
Gusta sa stii ca orice boala se revolta seara,asa ca Marutu mic poate va mai vomita...daca te lasa pui mic si bolnavior te astept cu drag pe ciat...
Andreeaatan maruntisul asta cum ii zici tu totusi sunt bani pentru marea majoritate dintre noi...poate alocatia de stat este de tot rahatul insa 8 milioane este o suma frumusica pentru cineva care are salariu putin mai mult decat cel minim pe economie...nici mie nu-mi convine situatia dar daca ne punem cu curu' pe trotuar la guvern si cu plozii in brate,tavaliti in prealabil prin noroi ca sa avem credibilitate,crezi ca ne majoreaza indemnizatia?!
8 Martie la Constanta...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Cuscra eu acuma am vazut mesajul cu ginerica...hai dati bice la picioare...brava la voi...ma bucur pentru ei ca fac progrese si devin oameni de baza ai societatii da ma oftic de mor ca virgula cresc asa repede si nu mai sunt pui mici...ca-mi vine sa mai fac unul...(imi da barbate-miu numai peste ochi cand aude)...
Gusta las ca si io am 

...m-au apucat remuscarile
si am intrebat in stanga si-n dreapta care stia cu ce cruce-i sarbatoarea si era cu cruce neagra...asa ca las ca nu-i pacat...
8 Martie la Constanta...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ChrisDun spune:
Dragelor, aseara mi-a picat conexiunea de net
, iar azi cred ca trag pe dreapta mai devreme.
Eli, leaganul mi se pare si mie foarte util, dar poza nu e facuta la noi acasa. In viitorul apropiat cred ca o sa ne cumparam si noi leagan, si il agatam de tocul vreunei usi (alta solutie nu prea vad).
In legatura cu cuvintele gen vamu-ire, etc, am intrebat eu la "Anunturi tehnice..." si unul din moderatori mi-a raspuns "O sa vedem cum sa solutionam pe viitor. Din pacate asa cum ai intuit motivatia este eliminarea cuvintelor cu caracter obscen. Este in speta un identificator in text inlocuirea fiind automata. Probabil pe viitor urmarirea si eliminarea acestor siruri se va face manual dar in viitorul apropiat nu chiar de maine."
nefertari, daca nu te deranjeaza sau nu iti provoaca amintiri dureroase, poti, te rog, sa imi povestesti despre cazul acela din familia ta, cu vaccinul? Eventual pe PM.
Am dat si eu azi cu subsemnata - si am intrebat-o pe pedi ce imi recomanda sa fac atunci cand implineste Carina 10 luni: AR sau Priorix. Mi-a spus ca Priorixul e de preferat, si probabil o sa il facem si noi atunci. Gabitzam, multam' de raspuns.
Am vazut si eu colajul Gustei si slide-show-ul Tinei. Superbe!
Multa sanatate bebelacilor bolnaviori! 
andreeaatan spune:
Laura, pentru mine sunt bani de kk. Nu va place ce scriu, sariti peste.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Margott spune:
La Multi Ani ANA, DAVID MIHAI, SARA! Sa fiti sanatosi si voinici!
Androix felicitari pentru mergaret si petrecere frumoasa la munte!
Corni, Elisor da, m-am linistit mult cand l-am vazut pe David ca merge de-a busilea. Chiar mi-au dat lacrimile, asa de emotionata eram. Pe covor merge de-a busilea, iar pe gresie se taraste, cred ca aluneca.
Nefertari dulcica tare Freya.
Gusta multa sanatate Marutei. Si ai grija si de tine, cum spuneau fetele, Marutul tau are nevoie de tine sanatoasa si vesela.
Referitor la indemnizatie, eu nu am primit nici pe ianuarie. De la cam de mca mi-au zis ca pana pe 8 martie voi primi pe ian si febr, dar postasul n-a sosit inca cu banii. Oricum alocatiile le aduce pe 19, asa ca mai am de asteptat...
Davidul meu in continuare este tare iritat la putulica. Am fost la dr cu el si m-a trimis la spit de dermatologie, asa ca maine dim mergem la spital unde o sa-i faca si coparazitologicul.
Am avut o retinere, cand i-am pus kk de azi la frigi, dar citind mesajul lui Loreen m-am linistit.
http://community.webshots.com/user/arcultro
Danelutza spune:
Gusta multa sanatate Marei.
Fetelor nici eu n-am mincat mucenici, dar fusai virtual la Mikka ca vruse sotzul ei mucenici moldovenesti, si cum eu sint moldoveanca m-am autoinvitat, asha ca erau buni, cum spune Loreen cu rom, cu nuca, miere, cu tot tacimul.
Nu mai scriu ca mi s-a facut foame.
Ia luminatzi-ma si pe mine, mamici care atzi dat picaturi de fier la pitici, ce simptome au bebeii ? A mea vad ca doarme pe rupte ziua, maninca dubla decit inainte de a lua medicamentele.
O fi de la picaturile astea, intreb si eu ca prostu'!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Dadym spune:
Buna fetelor, azi am avut o zi de kkt. Strunful a tinut-o intr-o smiorcaiala, vroia numai in brate iar temperatura crescuse la 38.6. Am dat telefon doctoritei si mi-a zis ca temperatura asa mare nu are cum sa fie de la dinti...mi-a inghetat inima in mine, am luat baiatul l-am imbracat rapid si m-am dus la control. Cand am ajuns acolo da-i urlete, se agata de mine ca o maimutica, mi se rupea inima, in sfarsit ne-a zis ca are gingia de sus inflamata si putin rosu in gat...uf,deci nu are puroi in gat, am rasuflat usurata. Ne-a dat sumetrolim si nurofen. Pe drum iar da-i urlete si tipete, taty saracu nu stiu cum a condus, nu mai stia pe unde sa o ia sa ajungem mai repede acasa. Cum am ajuns acasa baiatul si-a revenit, temperatura scazuse vizibil, avea chef de joaca isi intrase in ritmul lui obisnuit.
Acum doarme cu tasu si tare ma bucur ca nu mai are temperatura, sper sa nu am surprize la noapte.
Nu am apucat sa citesc ce ati mai scris dar recuperam noi in timp.
La multi ani sarbatoritilor si multa sanatate bolnaviorilor.
Am mai citit si despre un baietel care nu mai este printre noi

, e atasat anuntul in dreapta sus a ecranului langa anuntul andreei c., mi-a sarit in ochi anuntul pentru ca il cheama ca pe baietelul meu. Nu am citit povestea lui si nici nu cred ca as suporta sa o citesc, cel putin azi, am tras o portie de plans, tare nedreapta e viata asta.
Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze
andreea.a spune:
Buna seaaaraaa! Gata, am intrat, ca aseara n-am mai apucat. Eram obosita si surda de o ureche. Pe bune. Am stat chiar langa o boxa. Norocul meu.
Da, era si muzica pe acolo. 
Ce fac? Uite stau la calculator si va scriu in timp ce fi-miu plange de mama focului. Halal mama.. Dar de aseara am initiat perioada “comando’, cum ii spune Andrei, si dupa ”noapte buna” si pupici, nu mai intra nimeni la Eric pana dimineata. Azi noapte am reusit sa ma tin departe, sper sa reusesc si in seara asta! Ca in ultimul timp parca a innebunit: daca nu sunt langa el sau in raza lui vizuala, il apuca plansul. Nici cu ta-su nu mai vrea sa stea. Adica ziua e ok pana in momentul in care i se face somn. Atunci tre’ sa apara EA, MAMA. Adica eu.. E grava situatia. Si am luat aceasta atitudine. Om vedea daca functioneaza..
Androix – BRAAAVOOO!!
Ti-am zis eu?
Loreen, Mikka – n-am facut poze, da’ mi-a parut rau! Ca erau unii tare.. draguti.
A fost distractiv, pe bune. Mai ales ca am avut locuri in primul rand. Sora-mea era moarta de frica, nu cumva sa vina unul sa o ia pe scena.. A scapat cu fata curata, si eu la fel.
Sa vedeti azi cum am fost eu la veterinar cu motanul in ghiozdan si cu fi-miu in carut. Ca mi-a tot varsat zilele astea (motanul, nu fi-miu – Doamne fereste!!) si cica e constipat pana la urma. Asa ca azi i-au facut.. clisma… Asta nu v-o mai povestesc.
Va pup! Si MULTA SANATATE BEBELUSILOR BOLNAVIORI!!! Si un
f special pt Gusta!
Gata, over and out.![]()
Danelutza spune:
Dadym ai facut bine ca nu ai mai citit, pe mine ma si ia groaza sa mai deschid calculatorul, mai ales acum ca am mai vazut ce s-a intimplat si cu Laura Stoica.
Sanatate lui Robert.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami