Bebelusi de mai-iunie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

net again!!!!!! v-am du s dorul. parca eram rupta de lume!. azi am fost afara cu dra. pana la farmacie la HElpNet sa ii caut trixera pentru baie si nu am gasit asa ca i-am luat crema. a urlat in carut pana a m luat-o in brate si am fentat-o! am adormit-o si dupa aia am lasat-o sa doarma in carut vreo juma de ora. dar ti-ai gasit! cum s-a trezit pe spate a inceput sa urle de necaz si ne-am intors la baza. per total a fost cuminte si la 18 a papat paine cu branza si rosii si beblac si acu face nani. sa vedem pana cand! sunt suparata foc ca tati nu vine acasa la ora 20 ci la 23! na ca s-a trezit moata!
uffaaaa!
pupici la bebici si mamici!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Numai stiu ce sa zic ,toate au fost bune si frumoase cand Mara ne-a mai servit o vomitatura asa ca in seara asta fac pas la scoala si maine dimineata si o sa vad ce e de facut in continuare.Sfanta sarbatoare de azi a trebuit sa pun masina de spalat ca nu se mai putea la cat am schimbat-o si uite asa ce bine am petrecut eu azi.Nici macar sfinti nu am avut si le-am dus dorul de acum la anu.

Androix distractie placuta la munte.

Elisor de ce nu folosesti atlasibul.Ca sa stii ca e bine.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gusta multa sanatate tie si Marei. O sa fie bine o sa vezi! pupici
Fran ai dreptate, Alexia e la concurs de mers de-a busilea pe 18 martie la ora 11.30, desi sincer nu prea merge de-a busilea. sa ma gandesc sa o strategie sa miste si ea ceva!
Loreen doamne ce retete delicioase ai!
a mea are de cateva zile o noua ocupatie. sa scoata cearsaful de la patutul ei. si nimeni nu o poate convinde sa se potoleasca. chiar nu inteleg ce placere are sa traga de cearsaf. arata patutul ca dupa bombardament! acum are chef de joaca si am facut si eu obrazul gros si am chemat intariri. si azi mi-am sunat si sefu ca sa ii zic sa isi caute alt om pentru munic dupa ora 16.00 ca eu nu pot. nu am cu cine lasa fata!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

MERGE!!! FILIP MERGE TINUT DE MANUTE! Mi-a aratat Andreea.a azi in parc si acum am incercat si noi acum, iar Filip da semne ca n-ar mai vrea sa se opreasca din mers! Abia astept sa-i arat si lu tac-so!

Elisor, acum am recitit si am vazut ca sambata dimineata nu poti din cauza de examen. Zi tu cand ai putea si vedem cum facem.

Nu am primit inca nici o indemnizatie pe feb si situatia e cat se poate de albastruie. Daca nu primesc nici maine e naspa de naspa ca banca nu sta sa astepte posta, vine si ma executa! Doamne fereste!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Simona chiar nu stiam de chestia cus-cus legume...io din copilarie stiam ca-s paste dar atunci imi venea sa le scuip...acuma as linge castroanele...nu are nimic de-a face cu faptul ca parca-s bulimica...

Monu la Sensiblu are Avene in gama completa...

Androix sa va distrati cuscra pe cinste si in cinstea mea...nici acuma nu am mancat papanasi asa ca te rog sa mananci si pentru mine...Nu ai tarc sa=l luati cu voi ca sa puteti dormi cat de cat omeneste?!
Aaa...si rahatii la frigider stau foarte bine si nici nu se strica si sunt fresh a doua zi...numai bun pentru analiza...am intrebat la laborator si mi-a zis ca nu-i nimic...

Olga este posibil sa fie ceva de genul virusilor intestinali...mai bine mergeti la doctor pentru siguranta...

Andutzy eu am creeat un cont nou pe DC cand cu problema cu Beatriced da' sa mor daca-l mai stiu...poate-si mai aduce aminte Gabitza ca il l-am dat atunci pentru Beatriced...

Andreea.a intra mai draga si zi-ne si noua cum fu la barbati de una singura...o poza ceva?!

Andreeaatan io am scarba asta cu frigiderul si aragazul...mai bine le-as arunca decat sa le spal...

Asta seara am mai dat o fuga la un alt dermatolog,unde lucreaza o prietena...asta,doctorita,mai dereglata ca primul nu auzise de Mustela sau Avene ...mi-a zis ceva de ciuperci,micoze...si mi-a zis sa ma duc sa-i fac analiza secretiei micotice si dupa mai vedem...ei o sa vada ea un mare continut din proba lui fii-mea de la frigider...sa vad daca ma duc cu asta la analiza ca deja ma seaca...ba-i pisica,ba-i ciuperca,ba-i cainele,ba-i mancarea...numai balarii...vad ca i-a mai trecut un pic...io tot sustin ca-i o dermatita atopica provocada si declansata de caldura...

Deci mai am putin si mor ...il astept pe barbate-miu mai ceva ca la altar...ia dat o cunostiinta un borcan cu mucenici in zeama si nu mai pot de pofta...balesc intr-una de cand mi-a zis...

Ma duc sa spal atopica ciupercoasa si sa o culc apoi in asteptarea mucenicilor bagam un ciat ceva?!...

8 Martie la Constanta...
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Andutzy-Thomas bea lapte UHT Fulga acum. Am inceput cu f. putin inainte sa aiba 10 luni. Cate 30 ml azi, 60 maine.

Cand va aud cu indemnizatia imi vine sa injur birjareste, cu vamuiri si cu toate ale. M-aam saturat de maruntisul asta de bani. Sunt un rahat de bani, pur si simplu. Si eu nu suport sa-i zic barbatului : da-mi si mie neste bani! Dupa ce atata timp am avut banii mei. Ma rog.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cuscra, desi o speli pe Drosofila Atopica si poate nu vezi ce scriu eu aici: eu citesc si scriu printre linguri de "ciorba" de mucenici - asa ii zice barbate-miu care e fan. Deci daca va zic ca eu fac cate doua ture de mucenici poate nu ma credeti. Dar daca va zic ca "o tura" inseamna o oala de 10L ??? Da sunt buni, si nici nu se fac greu (de partea cu coca si 8-uri s-a ocupat socrella, dar chiar si asa i-as fi cumparat de-a gata)

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mara a adormit nitel.

Sper in seara asta sa fac si eu cu voi chat,ca tati mi-a zis ca imi da liber .O sa vedem si de ce parere este Mara.

Andutzy eu lu Mara inca ii dau formula si nu cred ca trec prea curand la lapte normal.O sa mai vedem cum evolueaza lucrurile.

ma omorati cu mucenici deja balesc pe aici.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, si eu am prestat vreo 3 castroane de ciorba d'aia Eu n-am facut, am luat de cumparat, foarte buni.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Daca vorbiti de mucenici...eu am dat gata o caldarusa de 1 Kil si inca mai intra dc mai aveam. Mi-a adus bunica-mea si sarmalute, si chiftelute de post..o nebunie.
Azi a fost ceva in aer. Am mai tras o tura de somn cand am culcat-o pe Alex pe la 6 jumtate si inca mai motzai. Nu spun ca Alex inca nu s-a trezit. Sper sa nu facem party la noapte. Ne laudam cu al doilea dintisor. Azi a spart gingia, asa ca intram si noi in clubul iepurasilor
E meci cu Steaua si al meu e incins tare. Nu vreau sa spun ce-i la gura lui...
Si sa nu mai aud de spalat vasee...ca m-am saturat. Nu stiu cum se aduna munti intregi cu toate ca nu ma omor cu gatitul. Imi pare rau ca n-am unde s-o instalez, ca din toata saracia imi luam o masina de spalat.
Indemnizatia eu stiu ca vine pe 10..adik maine. Daca nu vine, cam nasol weekendul asta.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput