Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
Maria28 spune:
Irina
,mi-a fost frica sa bag supozitor pana acum ,dar mi-am luat inima in dinti si i-am administrat jumatate din el ,nici nu am apucat sa pun alt pampers ca a si facut kakut .In sfarsit acum doarme dupa atata scremut saracutza ,bine ca va am pe voi aproape .Am o pediatra ca din cauza ei mi s-a constipat copilu ,a avut diaree si mi-a spus sa ai dau un plic smecta in ceai si apa de orez ceea ce am si facut ..si acum am dat-o dintr-una in alta .Sper sa fi trecut problema si sa nu mai faca nici moale dar nici sa se constipe asa tare .
ma duc la nani ,poate apuc sa dorm si eu un pic ca nu am reusit azi toata ziua ,pupicei
miraklucker spune:
fetelor, eu cred ca ma dau batuta cu voi!! Nu fac fata sa citesc cat scrieti. Parca tot mai putin timp am, si e mama aici, cand o pleca nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi. David si Daria ma termina, David e tare aru parca vorbesti de unul singur cu peretii, vecinii.... numai cu el nu. Face numai ce vrea el, si e tareeee incapatanat, o bazaie intr-una pe sora-sa, ii ia toate jucariile cu care incearca si ea saraca sa se joace
. Iar Daria, de cand a inceput sa umble nu o mai opresti, in bucatarie la borcane, prin dulapuri, scoate tot de pe rafturile unde ajunge si de vreo cateva zile sportul ei preferat este cataratul pe masa, scaune, si pe unde se mai poate
.
Doar Selin ce e cuminte. tocmai cand ma laudau si eu ca fata mea nu are colici... au inceput. Ieri seara a dat prima reprezentatie, nam auzit-o inca asa plangand pana atunci. Noroc in gripe watter ca mi-a adus mama din Romania ca nu stiu ce faceam. O linistete imediat si doarme bine dupa el. Azi am fost la controlul de o luna, suntem fetita mare, am crescut 900 gr de cand am iesit din spital.
Acum are 3.660 si 51,5cm.
Mai fetelor vad ca si voi aveti bebei mucosi! A mea a racit de-a binelea.
De vineri a inceput sa stranute si de atunci ii curg muci grosi si verzi. toata noaptea stau sa-i scot cu pompita. De azi au inceput sa-i curga si ochii, doar le-a curs si la ceilalti cum sa scape ea, cand toata ziua o pupacesc
.
hai ca mai citesc si mai scriu
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
miraklucker spune:
Irina, eu am un mixer din ala de pasat,lung, cred ca ii spune blender (asa am auzit-o pe sora-mea) pe germana ii spune altfel.
singurul inconvenint e ca la inceput iti trebuie doar cantitati mici de mancare, cateva lingurite...si nu prea paseaza bine. In rest eu m-am folosit de el la amadoi. Dar mai poti face mai multa mancarica o pisezi pe toata si bagi portii mici in congelator care le scoti cand iti trebuie. mie asa mi-a spus asistenta de copii.
In rest noi suntem inzapeziti.... ma apuca depresiile cand ma uit pe geam si vad atata zapada. si eu ma bucuram ca vine maritie si se incalzeste vremea
am pus niste poze in albumul meu cu nametii din Elvetia!
a_ancutza78 spune:
Am facut si noi baita,am papat si acum la nanii..
DENISAM la noi e asa cald ca sunt draguti astia de la termo si ne "imbiba" de caldura..sa ne saturam...
GIOVA eu nu i-am pus decat ser,maine merg la doctor sa vad ce zice..i-am zis si luna trecuta cand am fost la cantarit,da nu mi-a dat nimic pt nasuc
IRINA eu am suflu sistolic si insuficienta mitrala..de aceea nu se stia daca pot naste natural..sper sa nu ma mosteneasca...
CANDA H te asteptam..pana atunci se face si frumos...
dulcici la mamici si bb si..noapte buna!!
Mami de BIA bubulina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/album?.dir=a2d4&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
miraklucker spune:
giova, am vazut undeva, dadeaui tu o adresa, o lista cu bebeii, ai trecut-o pe Selin cu 3.800kg, vezi ca a avut numai 2.940 la nastere.
Giova spune:
gata fetelor am venit.
a fost frumos in oras, dar binentese subiectul de discutie au fost copiii. toate avem mici, una este acum insarcinata.
Irina nu stiu cum si-a dat seama dr.de fimoza. in cartea lui Capraru zice sa nu decalotam. il pun pe Clau sa incerce incetut la fiecare baita. poate scpam de chirurg.
Mira am inteles. voi rectifica maine.
Ursoaica ce faci? esti bine?
Maria fa bicicleta cu piciorusele, sau pune mana sub genunchiul ei si impingei piciorusele spre burtica. daca poti tine putin apasat cu ele pe burta.Am aflat tarziu de miscarea asta, dar la noi a mers.
Clau a fost o dadaca perfecta. mi-am gasit copilul imbaiat, hranit si uns in cap. l-a dat cu vaselina pt. cojite si l-a spalat de 3 ori dar tot ueios e. macar cand dau cu piaptanul se ia coaja aia. sper sa scapam de ea.
fetelor si voi puteti rectifica lista, sau adauga ce doriti pe ea.
trebuie numai sa va inregistrati cu id-ul:bebeianfeb.parola e aceeasi ca si pt. contul comun.
va pupic pe toate.
o noapte linistita.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
J G spune:
LA MULTI ANI GAGICI!! vA UREZ SA FITI SUPERBE, SLABE SIUBITE DE TOATA LUMEA!
Maraki si Alina mattei, eu nu am pus poze in contul comun, stiti ca eu nu prea pun poze. Dar foarte curand o sa pun ca sa vedeti ce fetita am.
Canda, Irina, chiar chelesc, mai? A mea vad ca nu cheleste inca. S-a nascut cu f mult par in cap, lung pana la lobul urechii. Deocamdata cel putin, nu-i cade.
Chiar, Moni, la ce varsta a inceput sa-i cada Dianei parul?
Nu mai stiu ce vroiam sa zic ca am inceput sa scriu mesajul acum 3 ore.
J si Carla (05.02.2006)
teolinda spune:
Buna seara mamicute si bebelashi!
In primul rand va multumim tuturor pt aprecieri si pentru felicitarile pe care ni le-ati facut de ziua noastra.
BEE - ai fost o miresica frumusica iar Ana a fost si ea la inaltime. Ma bucur ca v-ati distrat si voi si ca totul a fost asa cum ti-ai dorit.
IRINA -te rugam sa ne treci si pe noi in tabel, la 3 luni avem 6,250gr si 67cm , asadar n-am prea luat in greutate luna aceasta , in schimb ne-am cam lungit. Nu-i bai ca aratam destul de bine si asa.
GIO - petrecere frumoasa, te asteptam sa ne povestesti cum te-ai distrat.
Noi avem o problema veche si grava, si anume lipsa productiei de kk, ultima data evenimentul s-a produs vineri iar Nicolas nu da decat parturi la greu. Nu stiu ce sa ma mai fac cu kk asta.
Si Nicolas cheleste, pe laterale in special.
Mira te cred ca nu ai timp de forum... daca noi cu cate unul abia facem fata dar voi cu cate 2-3 copilasi. 
Monica - deci ai invatat domnisoara cu cantecele, ha? Bravos! Si al meu ma solicita cand este treaz si are chef de joaca si de vorba. Nu mai pot sa il ignor de-acum ca cerseste sa il bag in seama. Sa vedeti cand vom incepe diversificarea si va trebui sa le mai preparam si suculete, piureuri si alte alea... nici ca vom mai avea timp de ceva.
Apropos de roboti... eu tocmai mi-am schimbat un Philips care nu storcea suc din legume si fructe si mi-am luat un Moulinex Duo.. inca nu l-am incercat dar l-am luat pe-asta pt ca am vazut la o prietena cum facea suc din mere si morcov cu el.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
J G spune:
A, uitasem evident ce era mai important. Azi am fost la pediatru. Vesti bune: la 1 luna avem 4400 si 56cm. Nu e fabuloasa cresterea dar e in grafic.
Bee, parca tu ziceai ca Ana a ta are o galma in cap - eram stresata si am intrebat medicul despre ea, a zis ca este un fel de hematom pe care l-a capatat la nastere pt ca s-a lovit de oasele mele in timp ce iesea. Eu am paralizat de frica dar a zis ca se retrage in cateva luni si ca e ceva frecvent intalnit. Evident, la nastere naturala, nu la cezariene.
J si Carla (05.02.2006)