Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

saluti la toate mamicile
in primul rand felicitari la toate mamicile cu ocazia zilei de 8 martie: SA AVETI O ZI SUPERBA ALATURI DE CEI DRAGI!

eu sunt tare nedumerita cum reusiti voi sa scrieti atat, dati-mi si mie reteta! eu mai citesc din cand in cand dar sincer nu apuc sa scriu; cand doarme bebe fac curat, spal hainutele lui, calc si mai fac si mancare cand apuc. voi cum va descurcati cu toate? poate cu timpul ma obisnuiesc si eu cu toate ca tare mi-ar placea sa mai stau la povesti cu voi

multumim si pentru urari si va dorim si noi sanatate la toti bebelusii care ati implinit o luna, doua sau trei ... sa cresteti mari si sa scapati de colici!

sa raportam si noi: la o luna am ajuns la 4.300g si 57cm (Filipelu a crescut 1.250g si 6cm). E tare dragalas si imi trage niste zambete ca ma topesc. Nu prea il chinuie colicii in schimb are o problema cu ragaitul... stam cate jumate de ora sa ragaie si in timpul asta il doare burtica de la aerul din stomac. Mai pun cateva poze in album.
eu iara vin cu o intrebare ca n-am mai vazut asa ceva la voi... bebelusi vostri nu chelesc??? adica nu raman fara parul cu care s-au nascut? Filip are o chelie tare haioasa ... mai ceva ca Basescu si jur ca nu-l cunosc cica o sa ii cada si parul din spate dar mai incet pana atunci e "chelosu' lu' mama"

am mai aruncat un ochi pe la pozele voastre ... mama ce ati crescut! toti bebelusii sunt tare dragalasi ... numa' printese si voinici avem in gasca.

felicitari celor care au avut botezul deja si felicitari speciale pentru Bee ... ai fost o miresica tare dragutza!

Mirela pentru tine si Dani. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa auzim de bine.

Brasovencele ne intalnim in aprilie ca venim la o nunta acolo???

as vrea sa mai scriu cate ceva, dar ma cam intind ... mai revin dupa ce papam.

pup toate mamicile
Angi mama lu' Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mai fetelor am uitat sa va spun ceva.
Ia incepeti toate diversificarea si apoi sa imi spuneti care robot e mai bun. Ca nu stiu ce trebuie sa iau .

Mergi la inceput

Maraki si Giova am vazut ca discutati de putza baietilor ... mi-e mia- zis doctoritza sa ii trag cate putin pielea dein varf la baitza. Eu tot citisem pe DC ca nu prea e indicat sa umblam acolo... Maraki tu ai experientza lumineaza-ne cum e

Giova de unde sti ca are fimoza? pupici la Marco

Angi

Mergi la inceput

Canda si eu fac la fel il trag un pic in jos si curat dc are ceva adica dc se aduna ceva acolo.Asa mi_au zis aici . Si asa fac mereu la baie( uneori mai uit).Canda te-am trecut in tabel.
Chiar asa Giova de ce ti_a zis medicul de fimoza si cum s_a ajuns la ea si ce trebuie facut.
A Giova tre sa fie la petrecere sau in pregatiri deci mai tarziu raspunsul de la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CANDA si Dianei ii cade parul,dar ii creste in acelasi timp altul...acum in spate are plete negre si cretze - e parul cu care s-a nascut,iar in fatza e scurt si saten - roscat parul nou crescut! Si ea are freza tip Basescu deci
IRINA pai cd-ul asta l-am nimerit, ca nu l-am ascultat de cand mi l-a copiat un coleg si voiam sa vad daca functioneaza si ce-i exact pe el.Mai speram si ca daca aude Mozart trage un pui de somn,dar vezi sa nu!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Irina multumesc ca ne-ai trecut si pe noi la statistici. Si eu il curat pe Filip la baitza dar ii umblu cam cu emotii acolo. Vad ca si tie ti s-a recomandat sa il cureti asa ca probabil ca e ok. Mario e un scump ... imi place tare mult ca e creol.

Monica deci avem si o fetita coafata gen Base. pupici la Diana. Eu in poze n-am vazut la nimeni asa ca am crezut ca numai noi suntem coafati asa. Oare cum arata fetitele care s-au nascut direct cu plete???
Angi

Mergi la inceput

Canda pai hai ca pun eu poze cu chelia lui fiimiu sa vezi cum arata. Imediat acum ca si asa doarme cu chelia in sus.

Mergi la inceput

Gata Canda mergi sa vezi o chelie daca nu stiai cum arata

Mergi la inceput

am verificat ... Mario cheleste de la spate
ce fain doarme cu fundu' in sus

angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Fetelor , mi s-a constipat fetitza ,ce sa-i dau ca plange intruna ,hellppppp

Mergi la inceput