Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
nicoleta raducu spune:
Buna,fetelor....
In sfirsit...sunt si eu putin sola..ca sta cu tati dodoloata mea...
M-a chiaunit...Se mareste si se intetesc si crizele de colicuti..mama lor....
Oarew ce m-a astepta si in noaptea asta???

Fetelor..mi-e dor de un somn bun..Eu dorm cu fetita..si tati separat...asa ca pe mine ma chiauneste..si
ziua..si noaptea..Acum ce mai am si eu un moment de liniste...
De miine vine mami...sa vad cit o tinem...
Abia astept..sa ma odihnesc si eu putin...
In rest..azi am iesit si noi afara...Ii place la nebunie..doarme mai bine dupa...
GIO...ma bucur ca ai scapat cu bine...Un
ca ai fost curajoasa...
Ioana..bine ca nu e gonartroza...ca era mai nasol...Auzi..pt deochi..pune-i si tu
un zbenghi in frunte cind plecati de acasa...
Anda...
harnicuta....Mi-ar place sa-i pasez si eu suzi...dar nu-i fraiera..
plinge..si cum are herniuta..si n-are voie sa plinga...s-a scos..tzitzileala sa traiasca...
Moni...nu fi trista ca nu a luat Dia in greutate...Recupereaza ea...Cu contabilitaturile...
cum stai???
Dana_Ene..am pus si eu pt site niste poze in contul comun..daca ai timp...saru'mina...
Cata...sa aveti o noptik usoara...fara colicuti....
Ank...bine ca ati trecut cu bine de vacin...
Moni...uitam..stam binisor cu kaki...a fost ok cu portocala..se pare ca s-a normalizat...
Janina...ce faci draguta???
Ursulica...
..sper ca esti bine...
Andiaroro,Florinini,Maraki,Mira,Alina,Mire...

toate fetele si bebitii..
Am aruncat un ochi la stirile Protv..si nu mai sunt buna de nimic...Doamne..ce tragedie..cu LAURA STOICA ...
DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE...
Daca nu mai intru..noptik buna,fete frumoase...
Stiti ce-mi vine acum in minte???
Ce prostute suntem ca nu stim sa traim fiecare clipa...ne pierdem in tot felul de lucruri..eu una cel putin...
Hai ca ma apuca cugetarea...
Va
..
Nicole si Daria Sofia
irinadum spune:
Denisa hai ca astept sa vad ce a zis asistenta. Si eu tot la protv ma uitam la stiri.
Nicole cum vine asta zbenghi in frunte?
Anka acum am vazut pozele cu Karina si sunt ferm convinsa ca are parul cel mai mare dintre toti. Frumosi ochi.
Mirela uite cine vorbeste... pe pariu ca Dani e in bratze
.
mirela10 spune:
IRINA,SIC CA AI pierdut pariul,dani doarme
.azi a lasat-o pe mami a lui sa mai faca si ceva treaba.o zi memorabila ca cine stie cand se mai repeta.imi pare rau ca nu am profitat si n-am facut si ceva nebunii cu al meu sot
,dar ultima data cand ne-am apucat si noi de nebuneli s-a pus bebe pe urlat si nea- trecut cheful
.
NICOLE,BUNA CUGETAREA.asa ma mai gandesc si eu cateodata,dar repede mai uitam ce gandim
.cat despre suzi incearca sa i-o pui in pozitia de supt.nici dani nu vroia dar acum functzioneste smecheria.sa vezi ce suge la ea si se infunda cu capul in tzitzi![]()
DENISA,ma bucur ca ai vesti bune.de abea astept sa ne zici ce ti-a spus moasa.
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
T_Ioana spune:
Pai eu stiu mai Irina, daca asa mi-a zis, ca am avut ligamentul rupt, probabil atunci cand a inceput sa se umfle genunchiul...
N-a zis nica de operatie, doar de gimnastica medicala. Si nu stiu daca ligamentele alea incrucisate sunt rupte (or fi mai multe la genunchi?), faza e ca in spatele genuchiului m-a palpat si a zis ca acolo e....adevarul e ca acolo m-a durut cand a apasat...rauuuu!
Si inca o chestie draguta, cica nu-mi poate da nimic medicamentos daca alaptez dar a insistat ffff mult sa-mi cumpar "Diclac gel" si cand am ajuns acasa si am itit prospectul am vazut ca e interzis in trim III de sarcina si in timpul alaptarii
....acuma ce drq sa fac?
Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Ursoaica spune:
Buna seara fetelor!
Stati linistite ca eu sunt bine, inca nu am patit nimic.
Iar bebita este supeeerrr cumintica. Nu v-am mai dat raportul ca sa nu va suparati pe mine. Se trezeste la 5 papa la 6 somn, se trezeste la 10 la 11 somn, se trezeste la 14 la 15.30 somn, se trezeste la 18 apoi incercam sa adormim daca nu vrea somn facem kki, gangurim, zambim, tipam dupa cineva oricine numai sa vina cineva, iar zimbim, partzuri ... program TV ...la 21.30 baita, dupa baita papa si apoi in jur de 23 - 24 somn pana la 5 si apoi o luam de la capat cu mici dereglari de orar. Cand este frumos afara de la 12 la 16 somn afara la aer ... ne place pe piatra cubica la nebunie.
Giova bine ca ai terminat s cu mica-mare problema. Acum stai si tu linistita. Si pt ca tot nu prea iti ardea de dat in "barci" acum ai motiv
.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Ma duc sa dau de papa la ursulet.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
irinadum spune:
Ioana inseamna ca sunt alea incrucisate ca dc erau alea laterale nu mai puneai piciorul in pamant.Cam ciudat ca s_a rupt de la greutate nu am mai auzit pana acuma , poate doar e ciupit sau intins bine . Ca presupun ca nu ti_a facut rezonanta magnetica , ca la radiografie nu se vede. Unguentul e frectie ... Ciudata situatie. Pai inseamna ca eu la kilele mele ar trebui sa fiu rupta si in nas
. Intersant e ca la un ligament rupt nu ai ce face decat operatie si recuperare caree relativ lunga atat ea cat si perioada postoperatorie.Poate mai vezi un medic .
Giova spune:
Fetele am deschis un cap. nou. dar dureaza pana il modereaza operatorii.
Cata mersi. eu nu i-as da eritromicina, e prea micut. nu stiu ce sa fac.
Mirela, exact asa am facut si eu cand am auzit de 3 luni. si i-am zis la dr. ca Clau innebuneste. mi-a zis sa stau linistita, ca numai 6 sapt. stop la
. sunt curioasa cum e, ca peste o sapt. merg la controlk.
Ursoaica cine se supara ca zici [rogramul Raisei? ai vazut ca multe facem asa. Ma bucur sa aud ca esti bine.
Ioana, Nico, Denisa, Irina 
dar ma simt bine, poate ma va durea mai tarziu, dupa ce trece efectul xilinei.
Sunt curioasa cum m-a taiat si cusut, dar nu indraznesc sa ma uit.
Bebe a papat prima masa de lapte de la congelator.acum ii pregatesc cel de-al doilea.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)