Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Dana si Nicole am trecut datele.
Giova iti tin pumnii si te asteptam cu vesti.
Monica deci DI incet incet isi face un program noaptea . Deci e fan carucior din ce spui tu.Vezi ca al meu e fan...pat.
Cata deci Bianca a inceput sa zambeasca .Stai sa vezi cand o sa o apuce rasul.
Ioana ce fel de ruptura ai , la care ligament? Presupun ca la genunchi.Si de ce nu te opereaza? Ca din cate stiu eu e cam nasol sa stai asa cu el rupt in sensul ca mai tarziu iti va fi mai greu, chiar dc acum piciorul e destul de solid . Te intreb pt ca Marian a jucat 8 luni cu ligamentele incrucisate rupte de i_a uimit pe astia aici si dootrul i_a zis ca putea sa nu il opereze dar trebuia sa stopeze sportul insa chiar si asa o data cu inaintarea in varsta se cunoaste; asa ca l_a operat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata fetelor am venit.
a fost floare la ureche. nu se compara cu anestezia cealalata.
m-am dat singura de pe masa jos. m-am trezit imediat.
acum am chef de disco.
nu ma doare, mi-a facut si xilina.
m-a taiat numai acolo, nu tot, ca la nastere, si mi-a pus 3 ate, care pica in 3 luni. sa fie sigur ca nu mai patesc la fel.
Nu a vrut sa-mi ia bani, am platit doar anestezia.
nu ma doare asa ca la nastere, e mai bine. acum imi vine sa merg sa ma uit, dar mi-e o foame de mor.
asa ca fug, pardon, merg incet, la masa.
poate intru mai tarziu, daca nu imi pune Clau interdictie.

citesc mai tarziu ce ati scris.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

buna fetili!

asa e giova, am trecut si de vaccin. sper ca esti ok, iti tin pumnii! l-am facut ieri. a plans tare bobocu' dar dupa vreo ora a dormit iar seara am stat numai cu ea in brate si nu a mai plans...
alta ne e supararea. am cantarit-o iara si ... nu a mai luat nici un gram de pe 1 martie!!! dr m-a intrebat daca face mai mult caca sau papa mai putin si eu i-am spus ca papa cam la fel dar ca noaptea nu se mai trezeste, uneori doarme kiar si 10-11 ore.
mi-a zis s-o trezesc sa-i dau sa manance ca nu e ok sa nu i-a deloc in greutate timp de 9 zile. si eu care ma bucuram ca si-a reglat in sfarsit somnul...

ioana, eu am luat 27 kg... .. si acum mai am 10 de care nu mai scap decat poate prin gimnastica... inca nu am inceput-o...

sa va dau si eu datele karinei. asadar:
la 1 luna: 4600 g si 56 cm
la 2 luni: 5300 g si 60 cm
perimetrele cranian si toracic nu le stiu...

va pup fetelor si ma intorc ca mai am o gramada de citit!

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA ai vazut ca a trecut si e ok? Acum poti sa treci la disco
IOANA bine ca nu ai gonartroza,ma si miram ca aia e boala d uzura apare la varste mai inaintate nu asa! Cu chesti cealalta vezi tu ce faci,oricum se rezolva mai simplu! Ca gonartroza nu se mai rezolva,doar se amelioreaza...
IRINA ,Di e fan carucior de musai ca nu pot muta patutzul langa PC in camera astalalta.Si oricum asa e mai fain,sta la 30 de grade,deci vede primprejur,mai ales se holbeaza la mine,o pot batzai cu caruciorul daca mai oracaie ... Dar am vorbit aseara cu nepoata-mea de la Oradea si cica micutul ei (are aproape 5 luni deja) nu sta deloc in carucior,cica i-e frica sa nu cada Mai un pic si trebuie s-o ancorez,are si curele deci e ok! Noroc cu pozitia asta la carucior ca nu am mai dat banii pe bouncer sau alte cele,nu ca as fi si avut de unde Si cu programul e destul de aiurea inca,o noapte se scoala la 3 si la 6,alta la 2 si la 5,alta la 1 si la 5 ... dar si ora de culcare cam difera,asta nu-i program!
ANDA spor la spalat de vase Eu am o placere sadica sa pun in chiuveta si un amarat de pahar ca stiu ca are cine sa le spele,sau mami sau Ghita M-am invatat asa dupa operatia de laparoscopie si dupa aia cu sarcina,cand a trebuit sa stau la orizontala o vreme si acum rar ma mai indur sa spal vase! Pai ce,nu eram si la serviciu si faceam conta acasa? Asa ca Ghita n-are decat sa se ocupe de vase,eu doar gateam,ca acum de cand a venit DIA,am lasat-o mai moale si cu asta,se ocupa mami!
CATA lasa ca trece si faza asta,noroc ca Bia e ok cu kg,ce sa zic eu ca Diana a luat cel mai putin in greutate si de la tipul asta de comportament i s-a tras.Acum s-a mai domolit,dar nu de tot!
MIRELA lasa ca incet isi revine Dani la normal!
DANA mai scrie-ne cand apuci!
NICOLE cum stati cu kk? (la ce intrebari am ajuns ... }
Miorlaici de Diana a reusit sa doarma vreo ora incontinuu si a si papat bine pe la 5 ,asa ca de o ora e la aerobic si din cand in cand rade,ba a zambit azi si unei tanti ce a fost pe la noi,si era destul de matzaita atunci ca abia se trezise si ii era foame!
Maine primesc aparatul ala digital,si promit poze proaspete in week-end! Sper sa nu uite prietena-mea sa-l lase la Ghita! Abia astept!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

hai ca m-am ramolit ...
am pus poze pe contul comun la "Karina - 28 decembrie 2005"
va poop!!!

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA am uitat sa intreb cum te simti.sper ca mai bine!
ANK am studiat pozele e tare dulce KARINA ! Deci nicicum nu-i bine,daca doarme prea mult iar e bai

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Monica ma simt mai bine parca nici gatul nu ma mai doare atata. Si am luat doar paracetamol si ceai verde ca atata aveam in casa.
Anka eu una nu mai stiu exact dc esti pe lista la noi si asta pt ca nu m_am uitat si stiu ca ti s_a trimis si un pm de catre una din fete sa te intrebe ce ai de gand sa faci si anume dc ramai la noi sau la fetele de noi_dec ca am vazut postarea ta la ele unde spuneai ca preferi sa ramai la ele ca e mai interesant . Eu una te intreb pentru ca vad ca postezi si la ele si la noi si esti cu datele si in lista si tabelele lor. Deci pana la urma ramai la ambele grupuri ? Ca noi te_am intrebat nu de mult dar probabil ca nu ai remarcat.

Mergi la inceput

A si datele Karinai la o luna erau de 4550 fata de 4600. Presupun ca nu e nici o porblema dc raman asa, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

GIOVA,URAAAAAAAA AI TRECUT SI PESTE ASTA!BINE CA S-A TERMINAT CU BINE.DAR LAV-A DAT VOIE TOT PESTE 3 LUNI???????DACA NU-S INDISCRETA...
IOANA,si eu stiam ca se opereaza ruptura de ligamente,dar daca trece cu tratamente...sa nu ajungi mai tarziu totusi si sa se complice
ANK SI BEBE
IRINA,SE vede ca esti mai bine,ca scrii...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ma uit de ieri la stirile de la ProTv si nu imi vine sa cred despre Laura Stoica.Dumnezeu sa ii ierte pe cei 3!
Giova- ma bucur ca esti bine si ca mergi la disco curand!
Irina- sanatate si sa te faci bien d etot.
Ioana- sanatate si bine ca macar cu tratament te potzi face bine si nu e mai grav!
Moni, Mirela, Cuscra si restul-pupici, o sa intru mai tarziu sa va zic ce a zis asistenta care ne-a vizitat,numai de bine si ca stiu ce fac si ca sa continui,chiar si cu mulsul, cu toate ca am niste 'vanatai la sani" acolo unde presez sa iasa laptele, dar o sa treaca cu crema de galbenele si gheatza. MA duc sa hrabnesc copilul care nu s e mai trezeste!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput