Ne dorim un copil ... - 1

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aniast, ai citit aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=131 ?

Glera cervicala (mucusul) e greu de urmarit daca ai avut contact sexual, pt ca sperma se amesteca cu ea si te induce in eroare... dar daca testul de ovulatie a iesit pozitiv, e clara situatia, nu mai ai decat sa-ti urmaresti temperatura in continuare care iti va confirma cand a avut loc ovulatia. Iti reamintesc ca atunci cand temperatura a crescut, ovulatia a avut loc deja si esti in faza luteala (postovulatorie), de aceea sper ca ai avut de lucru zilele astea .

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

la un CM neregulat(2-3luni) se poate afla data ovulatiei.mai bine zis poate exista ovulatie.ultima oara am avut un CM de 34 zile .am ovare polichistice si trompa dreapta slab permeabila.pana acum nimic doar 36.4-36,5.sunt disperata

floroiu bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

LA MULTI ANI FLORICELELOR SI LA CAT MAI MULTI

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

pentru Floricele

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

ANDREEA !Hai poate ne faci figura!
PS: Mi-as dori sa stiu de unde sare!

Mergi la inceput

antosit, as vrea eu dar sunt in Z20 si temperatura mare n-am vazut, mucusul nu exista (sau ma rog, nu asa cum trebuie) deci...luna asta nu cred ca o sa va surprind

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Asa cum fac de fiecare data, mai vin si eu cu o intrebare pe masura ce ma documentez... Mi s-a spus la un moment dat ca niste sedinte de laser bine facute ajuta la . Ati auzit si voi despre asta? Stiti ceva? Si daca nu ajuta, aceste sedinte pot inhiba ovulatia?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Aniast, despre ce fel de sedinte vorbesti? Fii mai explicita. Ce sa faci cu laserul?? Vreau si eu!!! As face orice!

Mergi la inceput

Miramar, sincera sa fiu nu stiu nici eu prea multe, am o fina care e asistenta la fizioterapie si ea mi-a spus ca doctorul ei de la fizioterapie a "lasat" vreo 3 fete cu tratament laser. Acum nici eu nu stiu daca e recomandat, ei spun ca face bine. Oricum cert e ca anexitele le trateaza cu laser. Teama mea este ca nu cumva tocmai aceste sedinte laser sa faca sa-mi intarzie ovulatia? Azi sunt in Z21, de 3 zile temperatura a crescut de la 36.3, 36.4 la 36.8 ceea ce mi se pare nesemnificativa totusi si abia astazi am simtit ceva intepaturi in ovarul stang. Si tot azi a aparut un mucus cam albicios. Habar n-am ce inseamna asta, daca am ovulat, si daca da...cand? Sigur, probabil mi se va spune ca e momentul sa trecem la treaba (ceea ce am facut de acum o saptamana la 2 zile) dar si daca ar fi acum momentul, eu am CM regulat si mi s-a spus la un moment dat ca daca e sa se prinda acum , oricum nu are timp sa se implementeze in peretele uterin pana la urmatorul CM care va fi peste o saptamana.
Nu mai stiu nimic, nu mai stiu ce sa fac

Andreea

Mergi la inceput

Ce mult as fi avut si eu nevoie de un raspuns...

Andreea

Mergi la inceput