Ne dorim un copil ... - 1

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

antosit, de cand mi-ai scris ma tot gandesc si nu stiu cum sa fac pentru ca...am oglinda lata cat latimea patului. Acum nu stiu daca sa ma si uit in oglinda in timp ce.... ca sa iasa 2 . Si daca are efect, ce ma fac daca se uita si sotul meu in acelasi timp? Ies 4 ? Cum o sa ma descurc cu educatia?

Miramar, stii ca zilele trecute ma gandeam sa procedez asa cum m-ai sfatuit. Din pacate am citit prea tarziu mesajul si nici nu m-am mai gandit. Mie imi place sa cred ca nu o sa mai fie nevoie de alta programare, ca o sa fie bine asa. Cu toate ca sunt optimista, ai dreptate, totusi n-ar fi stricat.
Lorelai, tu mi-ai zis de ziua de azi, 10 aprilie. Arthurana mi-a zis de Z13 care este astazi pentru mine. Ce coincidenta...sa fi fost azi ziua norocoasa? (pe care n-am ratat-o) O sa va dau de stire cat de curand... Puteti oare sa vorbiti cu cineva sa stea vreo 9 luni rushii departe de mine?
Biencuta maine ne vedem cu siguranta

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

!
Buna diminetata!Ce faceti mai pe pagina 3...rusinicaaa!Hai fuguta pe pagina 1.
ANDEREEA tu cu ce vesti ne mai dai?

Mergi la inceput

antosit, as vrea eu sa dau vesti bune...sunt in Z15 si la un CM de 29 zile deocamdata ovulatia nu a venit. Nu disper, azi am facut un test de ovulatie care mi-a iesit pozitiv deci stau pe baricade cu termometrul in mana. Maine - poimaine ar trebui sa vina, simt asta si fizic.
Avalon, stiu ca muncesti mult si ai semnat azi condica dar...nu ma mai vizitezi?

Andreea

Mergi la inceput

Andreea

Mergi la inceput

ANDEREEA!Nu dispera fata draga ,presteaza dupa reteta inca nu este timpul pierdut!Hai ca stii deja, esti cu un pas inainte asa ca astept o veste buna!

Mergi la inceput

antosit, yes, yes...te-am prins. M-ai botezat...prima oara am crezut ca e o greseala dar te-ai repetat. Yess...vine Pastele si primesc "mielu' "
Disperarea nu e pentru noi...

Andreea

Mergi la inceput

Vineee.....daca am comis-o!Am stofa de nasa ca sa mai zic!
Apropo tocmai am aflat ca:pe la anul in februarie voi boteza iar anul asta cel tarziu in august ...mai cunun un rand de finuti
PS:doar nasa mea sta pe bara...dar am de gand sa o bag la cheltuiei mari cat de curand!

Mergi la inceput

Hai sa va intreb ceva ca am o nelamurire... Am facut test de ovulatie alaltaieri, in Z15. Pana atunci, TB se plimba intre 36.3 si 36.5 Testul a iesit pozitiv. Drept urmare, am judecat eu si asa scrie si in prospect, ca intre 24 si 36 ore trebuie sa aiba loc ovulatia, respectiv cresterea temperaturii si aparitia mucusului. Nimic din astea nu s-a intamplat pana acum, la 52 ore dupa efectuarea testului...
Ah, am uitat sa spun (de fapt sa ma repet) CM al meu este la 29 zile, trompele sunt in regula....ce sa fie?

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aniast, e simplu: testul de ovulatie arata ca ai ovulat fie in ziua 16 , fie in ziua 17, iar temperatura creste la 1-2 zile de la ovulatie... deci probabil ca maine dimineata sau poimaine sa vezi cresterea de temperatura. Cu mucusul insa... el trebuie sa apara cu 3-4 zile inainte de ovulatie... nu ai avut pana acum deloc? Vezi ca e greu de urmarit glera daca ai avut contact sexual, datorita spermei. Sper ca ai prestat zilele astea la greu! Multa bafta!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Vezi, Avalon, cum sa te uit eu cand tu imi dai raspunsuri in momentele mele de cumpana...Si culmea ca raspunsurile tale ma bucura, nu ma intristeaza
Nu prea stiu eu ce e cu glera, dar sa inteleg ca datorita spermei nu mai e atat de vizibil mucusul? Unde citesc eu despre treaba asta?

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput