Mamici casnice (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Miha,las sa ningaaaaaaaaaaaaa
io mis satula pana peste cap de frig si zapada...

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

fetele iar am vb cu orele cu mama la tel,abia acu ma mustra constiintza!
ne-am certat,ne-am impacat si am povestit cate in luna si in stele..nici nu vreau sa ma gandesc cand o veni nota de plata la tel!
la noi iar ninge...ca si asa nu avea destula zapada,si cica pana maine o tine asa!
miha ,felicitari pt castig!
dana,pt pedalele care le dai..ca io si de as avea mai trebuie sa o sterg si de praf!rusine sa-mi fie!.lasa ca vine vara,sa ma vedeti ce ma indopt cu salate si fructe si o sa alerg dupa sybille cu anastasia atarnata de o tatza..apoi daca nici atunci nu dau jos din sunci!
bai,ma duc sa fac de mancare...sa pun spaghetile la fiert!..sosul l-am cumparat gata facut.mai am si racituri de ieri!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

hellooooooooo!
mai am si eu un pic de treaba si sunt gata.
Cami ,ma bucut pt tine ca prinzi Pro ,dar nu lua de bun tot ce zic ei. exagereaza.Romania sub zapada ! ma lasi?
nu e chiar asa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Ajunsei si eu acasa... Ma, Flavia, laptele de la stat nu mi-a venit, si nu am avut decat sa cumpar dar mi se pare enorm de scump. Am dat peste 130.000 lei numai pe 350 de grame... Pai pachetutul asta il termina Andrei in cateva zile... Sper pana atunci sa imi vina salariul...
Mai, fetelor, m-au enervat niste nemernice(sa ma ierte Dumnezeu), de la firma Avon. M-am dus acolo ca m-a chemat o anume doamna sa discute cu mine, nu stiu de ce, pur si simplu cred ca i-a placut moaca mea (Probabil voia sa ma faca agent comercial). Fiind in trecere, am cautat-o ca ma astepta cam demult!!!
Plecase in urma cu zece minute si lasase ca inlocuitoare aceste nemernice de care va spusei mai inainte. Ma, dar nu stiau nici sa vorbeasca... Strigau pe mine, pe bune!!! Cred ca aveau probleme cu nervii!!!
Am vazut ca nu-i de mine acolo, le-am salutat politicos si am iesit!!!
Concluzia este ca lumea asta s-a degradat mult!!! Din generatia asta noua au iesit niste fetite cu aere, dar probabil cu nimic in cap...
Am venit acasa si m-am pus pe plans, nu mai puteam de nervi... I-am spus la barbatu-meu:"Ma, pe unde am fost si cu cati am avut tangente, nimeni nu s-a comportat asa cu mine". Saracul la sot ii era ciuda ca nu a venit cu mine sa le zica el vreo doua!!!
Acuma mi-am revenit, nu mai sunt suparata, ma bucur ca va cunosc chiar daca numai prin net, si ca am ocazia sa va spun ca sunteti asa deosebite!!!
Va pup pe toate!

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor,

acum am intrat si eu ca azi m-am trezit mai tarziu si pina am fost la cumparaturi si am gatit a trecut vremea imediat.a nins si astazi si va spun sunt satula pina peste cap de atata zapada.bine ca nu sunt nameti ca in sudul germaniei,dar tot frig si cu palton umblu.

azi am facut si eu budinca de gris,super buna am avut si eu o reteta dar cu atatea mutari in ultimul timp am pierdut-o.

symaco nu vorbesti cu prefixe ca este mai ieftin.si eu sunt mai rar in ro ca ne intindem la telefon si la sfarsit de luna iar vine nota de ma socheaza.si eu mai am si prostul obicei sa vorbesc cu nasica (care este cea mai buna prietena a mea) pe mobil ca ea fix nu are.

impreuna si eu am venit cu urechile inghetate si a inceput sa ma doara putin capul dar mi-am facut repede un ceai cu miere si lamaie,m-am bagat jumate de ora sub patura si ma simt mai bine acum.
cumpara-i ceva fratelui pentru casa,vreun aparat elecric ca eu asa fac cu prietenii sau fratii(un prajitor,mixer,chestii de astea ce au nevoie la casa noua)

va pup fetelor,ma duc sa ma intind putin.

Mergi la inceput

Cami ,nu ne-ai zis si noua cum te-ai distrat cu colegu'..eu parca am fost blestemata ! nimic,nimic!M-o fi blestemat soacra!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

ma, fete,
facui niste spaghete faine... da nu poci manca! Nu ma lasa Andrei, tot vrea sa stau cu el, asa ca... sunt la calculator cu odrasla in brate...

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Adinell,nu am inteles ce ti-au facut alea de la avon...
De ce sa fii plina de nervi? tu nu poti sa le raspunzi?
De ce lapte vorbesti? de cel praf?

osna,aici la noi anunta ca in Germania e zapada multaaaa.Sunt autostrazi blocate si este tareeee frig.Asa-i?

Dana,daaa sunt bucuroasa tare.Acum e emisiunea aia a lu' Teo si vorbesc de moda.Sunt numai ochi si urechi.Moartea mea

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Symaco ,ca sa te consolez un pic , iti spun ca nu esti singura in situatia asta ! Si desi in fiecare luna ma iau cu mainile de cap cand vad factura , recunosc ca nu ma pot opri sa nu dau telef. in tara !
Din nefericire, nu toti prietenii nostrii sunt conectati la internet asa ca nu ne putem alina dorul altfel, deocamdata .

Am reusit sa trag un pui de somn, deja ma simt mai bine.
Acum ma duc sa inventez o gustare de dupa-amiaza .
Vorbim mai tarziu !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Cami ,Teo e in direct sau inregistrata?

Dana

Mergi la inceput