Mamici casnice (16)
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela amalia spune:
Fetili pentru cele care nu sunteti din RO, sa stiti ca am pus articolul cu pricina in albumul meu din contul comun
Premiul consta intr-un sampon si un balsam ...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
alexa si mami spune:
fam. poetel! miha luat revista, citit, impresionat.
porumbel, jos palaria. nu esti super mamica, esti super, super, super mamica. nu stiu cum faci fata, fara nici un ajutor, ca noi, cu un puiut, niste sclifosite, ne plingem toata ziua. inca o data bravo pt curajul tau. chiar va ginditi serios sa va intoarceti in tara?
fetele pe unde umbla?
alexa & fam
mihaela amalia spune:
Multumin , multumim , multumin...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
andora spune:
MIHA AM CITIIIIIIIIIT SI AM VAZUUUUUUUUUUUT
Super! Hihi, felicitari si sa nu pierzi cu nici un chip revista ca sa vada Amalia cand va creste ce vedeta era de mica!!!!!!! Super poza, si aia cu coiful de asemenea, sa folosesti cu placeer cadoul, chiar asa, ce contine?
Eu am fost afara sa iau ulei pt papica si cand m-am intors am constatat ca nu mai am ceapa Asta e, fac cu usturoi si gata
Hai ca revin va pupic dulcic vroiam s-o fe;icit in mod special pe Miha, sic, are exclusivitate
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
ange spune:
Miha,felicitariiii!!!
o sa intru sa vad si eu dupa ce duc copii la scoala si gradi
Dana,am aparut.De fapt am fost pacilea dar nitzel ocupata
nu poate sa-si ia omul o mica vacanta ca voi si observati ca absenteaza din club
Flavia,se vede ca nu ai nici o treaba cu telenovelele rom. beyyy!!!
nu-a lacrimogene deloc.is faine.Parol.Deale cu razbunari,intrigi si furat de amanti
De cand am "romanii" in casa stau numai pe ei.Daca vreti vreo info ceva despre ce se intampla in Ro. va spune fata De,voi sunteti acolo si habar nu aveti!
Chiar asa.Chiar a nins mai cum au anuntat?Chiar Ro. e "sub" zapada?
mama_de_bebe,te-am bagat pe listuta.Eu mis vorbareata.Si nu,numai eu!Toate fetele casnice din clubul nostru.Timp sa ai sa stai cu noi la "barfe" ca noi nu refuzam pe nimeni
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Porumbel30 spune:
Gata ! am reusit sa le inchid cioculetele puilor mei cu "papa mult si bun " (asa zice Paul ) si am intrat sa vad ce mai ziceti.
Danelutza, si aici se spune " coltul de mancare " adica nu e exact alta camera, ci un spatiu in continuarea bucatariei sau intre bucatarie si salon unde poti pune o masa si eventual un bufet pt. vesela si tacamuri.
Andora, imi pare rau daca din cauza mesajului meu ai ajuns la concluzia ta ! Perioadele grele trec , supararile se uita , dar momentele frumoase si clipele de bucurie raman...ele imi imbogatesc viata !
Ma uit la Andrei , are 8 ani deja si ma intreb cand au trecut toti acesti ani...ma uit la Paul si desi am trecut prin momente grele cu el, amintirea lor e ca un vis urat, care se destrama ca un nor, pe cand bucuriile de zi cu zi raman ...
Iti doresc si tie bucuria pe care o simt eu uitandu-ma la puii mei !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
impreuna spune:
Eu ma simt cam rau, am umblat azi prin oras prin frig si m-au apucat durerile de cap, sinuzita asta imi face figuri
Mi-a umblat Sara la tst, mi-a bagat caractere rom si e total schimbata, trebuie sa ghicesc literele...
Va ca iar ma chinui sa-i dau sa manance.
Apoi plec la cumparaturi, trebuie sa iau cadouri pt 8 martie si ceva special pt fratele meu ca isi sarbatoreste logodna si sunt in pana de idei...
Porumbel asa e cum zici cu copiii, e mai greu putin cand sunt mici, dar cand cresc e supar
Flavia (sotie si mamica fericita)
mama_de_bebe spune:
buna ,fetelor!ma bucur nespus ca am stat de vorba cu voi si va multumesc.e tare placut sa stii ca ai multe prietene,cu care stai la barfa la o cafea.voi ce faceti?am vazut ca ati fost active.eu spre rusinea mea ,am adormit cu bb.asa ca acum trebuie sa trag tare,sa-mi fac treburile care au ramas nefacute.va pup
andora spune:
Salutare am trecut si eu desi merge imfet=ct netul asta....
Porumbel multumesc de cuvinte, aveam nevoie de elem asa este, si eu sunt tare mandra de uca mea scumpa si dulce si cred ca de-as mai avea 3 copi i-as iubi infinit pe toti indiferent cat de greu ar fi.. hihihi sper sa nu ma ia barza de buna c-am zis asta, dac-ar fi sa raman insarcinata oricum as fi fericita chiar daca e vorba de inca unul sau o suta de bebei
Da am scris cam mjlt zice gogo nu ma mai lasa va pup paaaaa
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mihaela amalia spune:
Fetelor iar ninge, nu mai pooot, nu mai vreau zapadaaaaaa
Site Amalia