Mamici casnice (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Mai scriu si io dupa inca o saptamana. Mulrumim pentru laude Bianca va pupa dulce, dulce!

Flavia, ce frumos gestul prietenei tale, mi-ai dat o idee... sper sa o aplic si eu la anul. Mey si ce sot romantic ai, felicitari. Io merg azi sa-mi procur cadoul- vreau ghetute si geanta.

Andora, io o pup pe Biencusa pe gurita, pe obrajori si pe unde-apuc dar asta va fi pana va incepe ea sa dea si sa ceara puici, atunci vom mai pupa doar obrajorii, okisorii, capusorul si locul unde se loveste, eu nu sunt de acord cu pupatul copiilor de persoane straine, fiecare cu microbii lui. Asta vara am dus-o la mama la servici ca insista sa-si arate nepoata, mi-au pupat-o toti din birou si a doua zi avea eczema pe obrajor pe care a avut-o cam pana de revelion. Deci am motive sa n-o las pupata.

Va pup, si fug la smotru- sa las casa luna cand plec

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

ralucutza,ia zi tu adresa corecta de unde ti-ai luat o asa bucata de barbat.....100 de euroi e un cadou frumos,ca sa nu mai vb de prajituri.io am devenit tare iertatoare din fire in ultimul timp,acu vre-un an doi era tare incapatanata si mandra tare..nu as fi dat un pas inapoi nici daca as fi stiu clar ca el are dreptate.acum iau totul mult mai usurel si imi dau seama ca sunt altele mai importante pe care le indeplineste consortul meu,asa ca nu ma mai impiedic de nimicuri!
citesc ce am scris si nu imi crez ochilor...tare inteleapta mai devenii!.
sunt sigura ca azi imi aduce flori sa imi ajunga pt tot anu,pt ca s-a simtit tare vinovat aseara iar scuzele nu mai incetau,asa ca vb denelutei,tot martie e..asa ca sunt binevenite cadourile pana la sf lunii!
dana,daca primesc ceva azi promit sa impart cu tine,mai ales daca e ceva de mancare!
ira,bine ai venit in club!
mihaela,eu inca nu am indraznit sa ma uit la pozele Mariucai...poate o sa fiu mai curajoasa in urmatoarele zile!
alina,ia sa ne pui matalutza niste poze sa vedem cum te-ai infrumusetat!
danelutza,cum mai e isa cu fierul?il mai dai?
andreea,bravoo ca ai scapat de dureri de masele...ca am auzit ca sunt groaznice,din fericire pana acum m-au ocolit!
si mie mi-a placut foarte mult ´´ingredientele´´fumeii..numai ca nici io nu prea ma regasesc in descriere,io sunt mai din ´´topor´´sa zic asa.nu prea am nimic in comun cu vre-o lebada!
flavia,ferice de tine ca itzi vezi parintii!distractie faina sa aveti!
legat de pupat copilul...pai de la picioare si pana in varful capului o pupam peste tot,asta inca de cand o vazt lumina zilei.o pupam si noi cat putem ca si asa in curand nu o sa mai stea/vrea.e clar ca nici mie nu imi place sa imi pupe tot poporul puiutza,cum zicea anka,fiecare cu microbii lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna, fetelor!
Scriu un pic pe fuga, ca trebuie sa ma ocup de papica Dariei... Vreau si eu user si parola sa vad si sa fac album cu noi. Thx!
Revin mai incolo.

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor,
bine ai venit ira in club!

m-am trezit iar cu zapada la nas si sunt satula pina in gat.

aseara am fost si am mancat o pizza cu peste si dupa aceea mi-a fost asa rau de nu am mai putut.
sa va spui ceva: am o prietena si povestind una alta ii spun ca fac dus in fiecare zi iar ea mi-a raspuns ca stresez copilul din burtica de la atatea dusuri.mai eu asta n-am mai auzit in viata mea,baie nu fac ca sa nu ma apuce ametelile prin baie,dar sa nu fac dus...asta e sf.
majoriatea ati fost gravidute,v-ati stresat bebei cu dusurile

hai ca v-am pupat,ma duc sa fac ceva de mancare ca vine sotul la pranz acasa.

Mergi la inceput

osna,hai ca mai auzii una...sigur nu o vrut sa zica invers?ca daca nu faci dus zilnic o sa se supere bebitza?!
zilnic fac dus,iar baie fac numai cand e sotul acasa..ca mi-e frica ca ma apuca ceva prin baie si nu mai pot iesi
gegea,trimit acum parola si adresa!
daca mai vrea cineva sa-si faca la album la contul mamicilor casnice sa zica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ce fetita cuminte am, mi-a dormit 3 ore de azi dimineata pana acum. Si cand se trezeste nu face galagie pana nu aude miscare prin casa. Acuma sta cuminte si se joaca singura, isi numara cuburile:) Mancao-ar mama pe ea
Ma duc sa-i dau papa ca e gata, apoi la plimbare la soare

Svetlana eu stiam ca pe bb-i ii relaxeaza dusul, n-am mai auzit ideea prietenei tale... Poate dc mama e stresata cand face dus, sa fie si bb, ca altfel nu-mi explic.

Care vreti soare va trimit eu cate o raza ca avem din belsug

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Flavia cu siguranta ca ajunge si in Cluj acea revista, numai ca se vinde foarte bine si deja cred ca s-au epuizat...sper sa o mai gasesti...

Cat despre pupatul copilului pe gura, nici eu nu suport asa ceva, iar soacra-mea o facea intr-una, pana in ziua cand nu am mai suportat si , m-am luat serios de ea...si deatunci si daca vrioa sa o ia in brate imi cerea voie.Chestit e ca am prins-o odata pupand-o pe ascuns, si va dati seama ca mi si m-am luat iar de ea ...

Ma duc sa imi culc odrasla si revin

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna!
Am scris un articol despre experienta mea nefasta in legatura cu internarea in spitalul " Sfantul Ioan " pentru operatie. Cine vrea sa il citeasca sa-mi dea pe PM adresa de mail sa i-l trimit, ce este pe alt site...si m-am zapacit cu regulile astea...nici nu mai stiu daca pot sa va scriu aici site-ul si sa va directionez unde gasiti articolul...
Pup.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fusai la plimbare, Isabella agatzat bucata baiat 30 ani, mama agatzat nimic, ca uitai unditza acasa.
Flavia las ca daca o marit pe Isa, am motiv sa fac alta/altul
Symaco ii dau fier in continuare, numai in prima zi mi-a vomitat, acuma saraca cind vede linguritza inchide guritza ca tre's-o deschid cu clestele. Noroc ca medicamentul nu i-l dau cu linguritza cu care maninca. A inceput sa le cunoasca, cind vede cea pentru mincare care are coada albastra, deschide gura bucuroasa, cu cealalta nu pot face nimic, urlaaaa.
Osna si eu faceam dus in fiecare zi, cum adica sa stresez bebitza, mi-era frica sa ma bag in cada si cu burtoiul care il aveam, reuseam si eu sa ma mai relaxez.
Ma duc ca miriie ploada, revin.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Flavia trimite la mine putzin soare,nu de alta da de azi diminetza sa pus sa ploua peste nametii de zapada....s-au anuntat acum inundatii cat cuprinde!.sa vezi acum ce de cladiri se vor prabusi de la greutatea zapezii...!nici macar un gram de sperantza la primavara nu mai am...
sotul a fost in pauza acasa si mi-am primit buchetul de trandafiri..albi,sybille a primit tot trandafir si la pus la ea in camera pe birou!
si pe 9 martie e bine venit!

Mergi la inceput