Mamici casnice (16)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
ange spune:
Dana,nu am vazut.Poate s-au apucat fetele de operatii est.
ira,ehehehe colega!trebuie sa treci pe la "je" sa dai interviu,nu intri asa de usor in gasca noastra
Miha,am vazt si eu cateva poze.Unde le-ai gasit? e dulce foc.Deja mi s-au inmuiat picioarele...mititica!!
am facut lectii pana acum.e tareee greu.explodez intr-o zi
acum plec la inot cu Maia.A inceput alt nivel si i l-am luat miercurea seara.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andora spune:
Hehehe daca-i trecut de ora 1 apare omul negru alias Andora cu vesti super.... bine, asta pe langa, masele criminale, durere de cap continua, copchil pus pe uns cu iaurt si imbaiat de urgenta si care chiar acum plange dupa lapte. Dar de ce sa zic eu vestea buna, e vorba de un cadou de 8 martie de la cineva neasteptat, va las sa ghiciti
Sotiorul s-a prezentat cu un trandafir superb alb si cu un sarut aidoma primului din viata noastra, e acum 9 ani de zilisoare, din varful muntelui, viscol, vis, uffffff .
Ira bun venit, eu am tras cu ochiulala minunea de Sofia si-o pup dulce
Mda, n-am parte de comentarii multe ca tot plange maimuta offff fug.... am vazut e cateva zile pozele Mariucii mici si scupe, am plans, am zambit, in unele poze e leita Uca cand era ica, ce mai, e sfasietor Doamne-ajuta!!!!!!!!!!!! Pup fetele si scuzati viteza
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
Fetelor, dragelor, am ajuns ei eu ca am fost la chefuit ieri, dupa-masa pe la neamuri sa ducem cate o atentie femeilor din familie, profund indatorata:)
Apoi cu sotu la o cina romantica, surpriza cica:)
Bun venit Ira, la interviu trebuie sa ne zici datele tale sa completam lista, sa fi si tu casnica cu acte in regula:))
Ian La multi ani (luni), sa cresti mare si cuminte, si sa o lasi pe mami sa doarma noaptea
Fetelor voiam sa zic mai multe dar mi s-a trezit pitica, revin.
Flavia (sotie si mamica fericita)
mihaela amalia spune:
'Neata fetele!!!
Colegul mi-a dat banutii mie cica sa imi iau un buchet de flori de care imi plac, iar eu am ajuns acasa cu flori, dar intr-un ghiveci.Eu sunt innebunita dupa flori
Cami uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70371" target="_blank">aici s-a deschis un subiect si am gasit si albumul cu poze noi ci Maria
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
andora spune:
Neata, eu sunt deja la jumatatea cafeloiului
Flavia wow ce misto!!! Cina romantica? Unde, cum, in ce fel?
Miha ce floricele in ghiveci ti-ai luat? Multumesc muuult de mesajul de ieri de pe mess, eu eram in dormitor iar fiica-mea lipsa la apel, am gasit-o in sufra langa calc tastand cu spor ceva cu 0223 samd, cica vorbea cu Amalia si eu n-am lasat-o
Fetelor nu ma mai doare capul si nici maseloaicele !!! Prima oara dupa vreo 4 zile de chin. Ghici de ce? E asociat cu motivul veseliei mele de azi noapte
Miha superbe cuvintele ce caracterizeaza femeia, am uitat sa-ti zic cat mi-au placut.. numai ca imi cam lipseste cudesavarsire gratia lebedei si suavitatea privirii de cerb, lucrez la tonaj de maine si pe urma le printez si le fac afis, doar-doar le-o implanta bine in subconstient si voi ajunge vreodata sa arata asa
Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, deh varsta, dar va urez tuturor o zi superba .. asta pt ca asa eram eu cu sotu acum fix 9 anisori si pt ca cica azi e "cabin day":
Cabin Fever Day in a hilarious event to us, every year we celebrate this event on 9th March. So on this special day look forward to spend time with your friends or loved ones and also utilizes the cozy and warm atmosphere of togetherness with your sweetheart. And make the day more memorable
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Oameni buni, vroiam sa ma bag la un subect cu sarutatul copiilor dar vad ca autorul a urmarit alt sens decat credeam eu, asa ca va intreb pe voi... voi va sarutati copiii pe gura? Mie una mi se pare tare naspa si nu din cauza microbilor ci din cauza perceptiei lor viitoaer asupra sarutului, n-o sa-mi pup fetita pe gura si turbezzzz cand o fac altii (soacra si am vazut odata si o vecina de la tara acand-o cand er abebe) dar normal ca n-am avut curaj sa spun nimic decat sotului
Nu suport sa-mi pupe cineva cpilul asa, nu ma intrebati de ce, dar nu concep
impreuna spune:
Sa va spun cum a fost aseara?:)
Pai cand a venit sotul de la servici ne-am imbarcat cu copil+socrii si am plecat la neamuri (ai sotului - bunici, matusi) sa le ducem o mica atentie de 8 martie femeilor:) Si ne-am intors acasa destul de tarziu, eu ziceam ca abia astept sa ajungem acas, sa mancam niste mici si sa facem nani. Cand ajungem, al meu le zice parintilor sa o ia pe Sara si sa urce in casa, iar mie imi zice sa astept, credeam ca vrea sa parcheze. Dar m-a dus la restaurant la cina romantica + flori si lumanari, era si un chelner dragut si grasut care a oferit cate o floare tuturor femeilor din restaurant:)
Sotul mi-a comandat florile astea :)
Imi place ideea voastra cu facutul cadourilor de una singura, cam asa am procedat si eu ieri, ma gandeam ca in caz ca uita sotul, ce-i sigur ii sigur:P
Corina ai putea sa-i sugerezi sotului ca daca uita, iti faci singura cadou, cateva telefoane date in tara, sa vezi ce atent o sa fie:)))
Andreea ce cadou si de la cine ai primit ca m-ai facut curioasa, sotz, soacra...?:) Ai primit ieri ceva de la mine in mail? Nu de alta da nu stiu dc am nimerit adresa:)
Cu pupatul copiilor pe gura zic la fel ca si tine. Si eu cand vad pe cineva nu ma pot abtine si ii zic k nici noi nu o pupam, cu atat mai mult strainii. Probabil dc as pupa-o si eu, nu m-ar deranja.
Miha azi ma duc sa caut revista, ca ieri n-am gasit-o la nici un stand, sigur ajunge si in cj?:)
Dana mai transfera si la mine niste foame, ca mie nu-mi vine sa mananc aproape nimic, nici ce-i aia foame nu mai stiu si mor de ciuda, toti imi zic k ar trebui sa ma ingrash macar putin.
Azi sunt happy, maine voi fi si mai tare
Mergem in sfarsit in vizita la ei mei, Tm + Ar, n-am mai fost din octombrie. Mi-e un dor de nu mai pot, desi toata ziua vorbim la telefon. Mai e mult pana maine?
Si Cami va fi fericita maine, iupii:)
Si Bianca poimaine :)
diadaniela spune:
Salutam uraganul Andora!
Flavia ,iar ai chefuit aseara?Ce barbatel atent ai!
Fetele ,azi iar plec ,vb mai tarziu.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
Buna dimineatza si multzam Miha pen'cafea
La multzi ani IAN, sa cresti mare si flecau mumos
Bun venit Ira se accepta CV, dar vrem sa conoastem toate datili matali si
Sofiei.
Raalucutza da'pi noi di ci nu ni invitai la dulciuri, daca vazui ca nu mai ai loc ?! La cheltuit euroii nu vroiam, dar ceva dulce nu refuzam, asta pen'ca m-am urcat pe cintar si vazui ca iar mai pusai un kil.
Alexa multzumesc, uite de la Isa
Andora multzam pentru ziua frumoasa, dar n-o schimb cu asta pe care o am eu, la mine e soaaaaaaaarrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeee, frumooooooooooooooos.
Apropo de subiectul cu pupacitul copiilor, pe guritza n-o pup, dar ii musc poponetzul, o pup peste tot, scuze poate nu-i bine, dar o maninca mami cu pupici.
Flavia frumoase florile, dar mai interesanta e ideea cu facutul cadoului singura. Asha ca tre'sa scap prin magazine cu Isa, sa ne innoim.
In sfirsit Isabella mea a dormit bine asta noaptea, a supt pe la 11.30 ieri seara, m-a trezit la ora 1, apoi la 1.30, dupa care... pauza totala, m-am trezit eu la 6.30 speriata si m-am dus sa vad cum se simte, dormea dusa. S-a trezit la 7 iar pe la 8 a supt tot.
Mai stau vreo jumate de ora pe acasa, apoi profit de sfintzii mucenici si de timpul frumos, sa ma destrabalez, ies la agatzat cu fiica mea , poate dau de Brad Pitt si-l trimit la Ira
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
impreuna spune:
Hai ca mogaldeata mea a adormit pe cand voiam sa iesim la plimbare:)
Ralucutza ti-a dat sotu 100 euroi sa iti mai cumperi o pereche de ochelari?
Danelutza ai grija cu agatatul, sa nu o mariti pe Isa:))
Dana plimbare placuta
Avand in vedere ca maine si poimaine (pana luni) nu voi fi printre voi, am cate un cadou pt sarbatorite, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70798" target="_blank">Cami si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70799" target="_blank">Bianca
Aseara am vb la tel cu mamicuta mea tanara si draguta, sa-i urez toate cele bune de 8 martie, cadoul abia maine:) Si mi-a povestit cum a petrecut, ea in fiecare an de cativa incoace, impreuna cu cateva prietene bune merg de 8 martie la batranele singure (pe care le cunosc) sa le faca cate o bucurie: ceva mancare, prajitura, flori, le ajuta la treaba in casa sau le scot la o plimbare... Mi-ar place sa ii urmez exemplul, darp spre rusinea mea am avut tot alte prioritati :(