Copilasi de nov-dec 2004(111)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani!

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by aime

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani!

aime si Vladimir, 1an+

EVELINE, DAMA, multam, am citit, m-am ingrozit!!!! ce tanar si ce privire avea!!! m-a luat cu fiori rau de tot!!!!!

Azi am muncit la sv de mi-au iesit ochii din cap!! nu neaparat ca ar fi durat ce am avut de facut tot programul, pe la 3 am incheiat socotelile, dar ma simteam de parca am tras 8 ore incontinuu!!! si am dureri de cap ingrozitoare.....fetili, poate stiti voi ceva: cand doare pieptul, in dreapta, o intepatura de fapt, sau ca si cum te strange ceva te preseaza rau acolo si nu poti sa respiri????ce poate fi???

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Dana, la noi nu s-a ivit nicidata ocazia sa-l las singur cu alex acasa. Eu nu conduc si ca urmare e greu sa plec undeva de-acasa fara el. Iar la cumparaturi de nebuna si s-o iau cu autobuzele nu-mi mai arde...De regula, acolo unde am eu treaba, mergem impreuna. Dar de cele mai multe ori rezolv in drum spre casa.
Daca sunt ceva cumparaturi de facut, ori le facem impreuna, ori se duce numai el (daca eu n-am chef, mai ales acum cu greturile si noua burtica).
S-a-ntamplat de cateva ori cand eram la bloc (si mai plecam la cate-o vecina pt. juma de ora) sa mai stea el cu alex, dar asta pt. ca nu suporta sa plec de acasa cu alex si sa-l las singur. Intr-un fel avea dreptate, el venea de la servici si vroia sa se bucure de alex, iar eu atunci imi gaseam sa ma duc prin vecini. Dar pe de alta parte, nu aveam cum sa ma duc prin vecini decat seara ca atunci venea lumea acasa de la servici, iar eu o zi intreaga acasa singura cu alex imi mai venea si mie dorul de duca. De cand am inceput serviciul insa nu mai am nici un fel de dor de duca...de mi-ai umple geanta de bani acum si eu tot nu am chef de mers la colinda prin magazine. Cred ca tine si de-un stil de viatza anume, noi am fost genul care nu am mers niciodata unul fara altul in vizite, la intalniri cu prietenii. Prietenii mei au devenit si-ai lui, ai lui au devenit si-ai mei. Nu suntem nici genul de cuplu sa mergem prin cluburi, baruri, cafenele, s-o luam la picior sa ne plimbam (nu ca as avea ceva imptriva celor ce sunt, chiar imi place ca idee, dar eu sunt genul comod casatorita cu un sot si mai comod). Suntem un cuplu de vizite. Hai ca venim noi la voi, voi veniti la noi si uite-asa...intalnirile sunt mai mult la casa cuiva, nu pe teren neutru . Iar in canada parca toti prietenii nostri sunt asa....

.......in 9+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Fetelor multumesc mult!Deja azi e mai bine,a facut doar de 2 ori.Iar ceai de menta el bea zilnic ,neindulcit bea cam in jur de 5-600 ml.Asa l-am invatat ,ii place ,cand nu are pb. cu stomacelul ii fac in fiecare zi alt fel de ceai.
Dana,sotul nu prea sta cu Edy,la fel zice ca el nu stie ce sa-i faca,adevarul e ca Edy nu mananca de la nimeni numai de la mine,iar de dormit tot asa numai eu pot sa-l adorm.E rau ca s-a invatat asa,trebuie neaparat sa-l dezvat.Acum ,ca mi-am luat si eu permisul,mi-am facut un plan,cand si cand sa ies si eu cu prietenele la o plimbare,ca vb. nu mai stiu cui,parca mai simti nevoia cateva ore singura departe de casa.

La multi ani la toate femeile si fetitele!!!!

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor!
Sper ca a-ti avut o zi frumoasa, ca a-ti primit flori si eventual cadouri, ca a-ti zambit, ca a-ti fost pupate si ca per ansamble v-ati simtit minunat azi!

Viovio, foarte dragutza surpriza ta... multumesc!

Andra, sa stii ca eu mi-as fi dorit o viatza mai in genul in care povestesti tu, dar nu s-a putut, fiindca sotzul meu este un tip mai independent de felul lui, si care are un fel propriu de a privi casatoria, casnicia.. asa ca m-am adaptat si m-am obisnuit.
Avem si noi prieteni cu care ne intalnim in cuplu, adica sotzi cu sotzii, dar chiar imi face placere uneori sa palavragesc anumite chestii fara ei (sotzii) de fatza...
si e mai fain asa la o cafea in oras ...mai schimb decorul...
Noi eram, inainte de Iris, genul cum scria si Daniela, ... mergeam serile in cluburi, nu doar in w-e, aveam multi prieteni fara copii asa ca haladuiam mai mereu... chiar si cand eram insarcinata am iesit foarte mult...
Pentru mine a fost greu sa ma obisnuiesc cu viatza asta casnica ..
Pentru Mircea si mai greu... cu toate ca el ajunge acasa numai dupa 6, 7 seara...

Dar de dragul lui Risi...ne acomodam..

Eu sunt intr-o faza cand imi doresc cu disperare sa mai am un pic de viatza personala... sa am cateva ore in care sa fiu libera sa fac ce vreau muschii mei. Ma simt aiurea ca nu ma mai imbrac elegant, fiindca in ultimii doi ani tot haine sport am purtat, nu am unde.. evident... ca prin parc cu Risi...

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Vio,super surpriza ta! Mi-a placut tare tare!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

La multi ani, doamnelor, sper ca v-ati distrat bine de ziua voastra!

Dana, si noi eram destul de umblareti inainte de a o avea pe Bianca, desi nu la modul exagerat , dar ieseam constant la teatru, filme, restaurante cu sau fara prieteni. Ei bine, dupa aceea s-au cam schimbat lucrurile, dintr-o data nu am mai avut timp parca de nimic. Daca mama ma ajuta cu Bianca in timpul saptamanii, nu mai indrazneam sa o rog si in we (ea e genul care are tabieturile ei, etc), asa ca , incet -incet am cam inceput sa ne limitam la intalniri cu 4-5 familii cu copii, concediile le facem tot impreuna si ne simtim destul de bine asa. Cand a aparut si domnul Mihnea, lucrurile s-au complicat si mai tare, si , cu tot ajutorul (bona si uneori mama), am nenumarate seri in care singurul lucru pe care il astept e sa pun capul pe perna, nicidecum sa ies undeva.De ex, mi-e si rusine sa apun de cat timp n-am mai fost la teatru(excluzand piesele pentru copii) Totusi , in sinea mea , ma gandesc ca ne-am cam "atrofiat" si mi-am propus ca in viitorul apropiat sa schimb treaba asta, e unul din motivele pentru care la 1 aprilie merg la servici, sa mai schimb decorul.
Partea foarte buna la mine este ca, sambata sau duminica , las copiii cu al lor tata si plec la colindat cu o prietena cateva ore. Mai am si dimineata vreo 2 ore, in care daca nu am alte chestii de rezolvat, pot face ce vreau,iar seara, cand vine Catalin de la servici , sta el cu tineretul . Nu a facut mofturi din punctul asta de vedere niciodata, se joaca cu mare placere cu ei(eu m-am plictisiiiiit de jucat cat pentru 2 vieti), si adevarul e ca ma ajuta foarte mult si la altele.

Na, ca m-am intins cat o zi de post.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Cum a fost ziua de ieri?Ati petrecut?
Noi da,un pic,in sensul ca am plecat pe la 13.30 de la birou,am stat si eu linistita un pic cat a dormit fata..apoi am plecat in Plaza sa bem o cafea,sa se joace Mariuca ....a fost bine..cat de cat.Dar aseara dupa ce am ajuns acasa Mariuca ardea rau,am pus termometrul si..39.1..Da-i Nurofen,sirop de tuse(mi se pare ca uneori mai tuseste,am mai zis,dar mai ales noaptea) supozitor novocalmin....a adormit repede si peste noapte nu a mai avut febra,sau ma rog,nu mai ardea asa tare
Dimineata am fost la doctor....nu are rosu in gat,nimci la plamani..si totusi pe reteta mi-a scris "rino faringita"Eu,"as"in materie..habar nu am ce inseamna de fapt.Explicatia lui ca cel mai probabil de la eruptia dentara face febra..asa mult totusi????E adevarat ca jos i-au spart 2 maselute,una din ele cred ca iese cu totul,nu dor 1 colt,ca prea e "sparta"rau gingia
Offf..nici nu stiu ce sa fac
Pupici si ne mai auzim

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Onitza ma distrezi teribil cum prescurtezi tu cuvantul serviciu....prima data, instinctiv, am citit :"Azi am muncit la Suceava" si am tresarit....vroiam sa te intreb pe unde esti, de ce n-ai spus ca vii....dupa aia m-am luminat si eu....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

Cum stati cu sfintii ? Sau mucenicii, cum se mai zice
Eu i-am primit de ieri, de la mama , aseara a papat si Vladutache unul cu laptic cald ...

Dana, hai sa-ti raspund si eu, ca nu prea am avut timp sa intru pe forum si-am ramas in urma ...cred ca sunt printre norocoase, al meu sot sta cu Vladut, indiferent ca ma duc la sala, in oras...sau oriunde. Si noi suntem genu' care facem totul impreuna, dar o mica evadarae...mereu e binevenita. Stie sa-l schimbe, sa-i dea sa pape, sa se joace nu mai spun...deci il pot lasa cu el safetly....doar ca asta se intampla rar, din cauza programului sau de la serv dar si din cauza ca programul meu e atat de "la fel"...incat...iesirile sunt destul de rare, solo.
O zi buna, la noi e soare, desi e f frig, ptr vremea asta

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput