Copilasi de nov-dec 2004(111)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI la toate mamicile! Sa fiti sanatoase,fericite si fie ca aceasta primavara sa va aduca exact atata lumina,aer si apa cat aveti nevoie ca petalele si culoarea sa va ramana nemuritoare.

Va pup pe toate!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Danette la mine sotul nu prea percuteaza la dintr-astea....singura data cand a mai stat cu Bia a fost cand am avut cursuri (dar scurte, de 2 ore...) daca am mai multe ore sau examen din care nu stiam cand voi iesi...Bianca e directia mama....nu-mi pare rau caci la cat se pricepe barbata-miu si la cata "rabdare" are, mai bine o stiu cu mama.
In alta ordine de idei, ma plangeam de 8 Martie si surpriza surprizelor: ma trezesc acu juma' de ora cu barbata-miu in usa (cand eu stiam ca tre' sa fie la serviciu), cu un trandafir in mana si cu un zambet pe toata fata....m-a binedispus teribil...alta data promit sa nu ma mai plang inainte...eventual dupa...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Fetelor, v-am povestit vreodata cum cerseste Bianca iubire...la propriu? Iti vine s-o mananci:daca sunt in picioare vine si ma apuca cu mainile de picioare si-si baga capul intre picioare si nu pleaca de acolo pana n-o iau in brate si o pup. Cand stau jos pe ceva (pat, scaun) vine si-i pune capul pe genunchii mei si sta s-o mangai ca un catelus....in pat, noaptea (n-am scapat de trecut din patutul ei in al meu pe la 1-2) pune o manuta peste gatul meu si un picior peste mine(ciudata pozitie pt cineva asa mic) si numai asa doarme.
Daca-s tine-o non stop in brate s-o mangai in par si s-o pup (manute, ochi, capusor) ar sta toata ziua, fara sa exagerez...ii place la nebunie. Eu parca stiam ca baieteii sunt mai pupaciosi, nu stiu pe cine auzisem, ma gandesc cum ar fi sa am un baietel, daca Bianca e asa...
Si vreau sa va mai anunt, cu mandrie, ca Bianca (in sfarsit) bate din palme cand spun "Bravo"....dar numai daca ma vede si pe mine sau pe taica-su batand....bun si asa, eu sunt fericita...
Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

La multi ani,cu drag,de ziua noastra,a tuturor.
Si pentru fiecare,o
www.icq.com/friendship/pages/view_page_18968.php " target="_blank">SURPRIZA de la noi.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

LA MULTI ANI tuturor mamicilor, dar si fetitelor. Primavara sa va presare in suflet flori si fiecare zi sa sa va incalzeasa si lumineze viata.

Try, eu vorbeam despre un articol citit intr-o revista de speciaitate. Un link legat de subiectul respectiv l-a dat parca Daniela (scuze daca gresesc) si este aici

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI FETELOOOOOOOOR, FETITELOOOOOOOOOR!!!!!!!!

Mey, dati-mi si mi eplease linkul cu baietelul Robert, care ziceti ca a murit, nu pot sa creeeeeeeeeed!!!! DUmnezeule, cati ani avea?? De ceeeeeeeeeee?????? please, sunt la sv si nu am timp sa caut!!!!
Multam

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Onitza, uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70693" target="_blank">aici. Mie nici nu-mi vine sa citesc...deja imi vine sa plang...

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput

Onitza uite www.saverobert.netfirms.com/" target="_blank">aici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62850&whichpage=1" target="_blank">aici ca sa vezi despre ce era vorba....pacat, era foarte tanar...Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca!
Condoleante familiei.

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

La multi ani!!
Sa aveti parte de o zi senina, plina de flori si iubire!

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput