Buna buna!!
Haideti sa va zic ce-am facut astazi de dimineata,cu ultimul neuron pe care-l mai am,de plictiseala si pentru ca nu mai stiam cum sa distrez copilul...
Am "sacrificat" un lighean,i-am facut o gaura prin care am tras o sfoara si...am plimbat copilul prin casa.Nu cred ca vreti sa stiti ce chiuala a fost la noi in casa.
A fost cum nu se poate de incantat si eu cum nu se poate de fericita vazandu-i fericirea.
Mai fetelor,invatati-ma si pe mine cum sa-l fac pe Robert sa bea mai multe lichide.Am incercat cu toate variantele de pahare,de canite...Cu apa,cu ceai,cu suc de fructe...Nu vrea si pace.Isi uda un pic boticul si gata. Singura chestia care ma mai linisteste cat de cat e ca papa bine supica sau ciorbita.Cum este posibul sa nu-i fie sete?
Va pup pe toate!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Fetelor, ati vazut-o pe micuta Maria, fetita Andreei C? E o poza atat de incarcata emotional...
Vedeti cat e de frumoasa? Doamne, Dumnezeule, ajut-o sa creasca mare si sanatoasa!
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat
Album de baza
Poze noi-noute!!!!!
Salutare fetelor!
Apropo de noua ortografie....unde pot gasi si eu pe net noile reguli sau ceva informatii, cine stie? Ca alte surse de informare n-am....stau mai mult in casa...
Ana si Bianca-iubita

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71031" target="_blank">Capitol 112