Copilasi de nov-dec 2004(111)
Raspunsuri - Pagina 14
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
noi raportam ca ruxi s-a facut fetitza "lea" si-l bate pe alex si pe cine apuca...nu stiu ce a apucat-o dar da in toata lumea, cum nu-i convine ceva trosc o palma si cum alex e mai aproape de ea si se joaca impreuna si(el o supara cel mai des) il bate...ce mi-a placut la alex este ca mi-a zis...."mami eu pot sa-i dau o palma tare de tot dar stiu ca ea e mica si o doare"...el o tine de manutze si ea se enerveaza si mai tare...incerc sa-i spun sa nu mai dea in el, ca e fratiorul ei, sa nu mai fie rea si ea tot ce a inteles este ca e lea lea si il bate in continuare
...apoi cand o apuca dragostea se arunca in bratele lui si-i pupa de-l zapaceste...dar nici atunci nu-i "sigura" treaba ca uneori din pupaturi o da pe muscaturi si mi-e frica sa nu-l muste de fatza
avem 8 dintisori si suntem tare maraite semn ca ne mai ies ceva maselutze sau canini dar nu ma lasa deloc sa ma uit in guritza...nu mai vrea sa o spal nici pe dintisori...ma lasa doar pe cei de jos si sus vrea sa se spele singura![]()
din cauza asta nici nu prea vrea sa manance, rontzaie cate ceva, mai ia cateva linguritze de mancare si gata...bibele cu laptic ca altfel murim de foame...asa arats bine, am cantarit-o si imbracata de casa cu tot cu pampers avea 12,5 kg...acum are 81 de cm....dar vorba violetei nu stiu cum de se mai si ingrasa cand nu vrea sa manance nimik.
afara cand iesim fuge 20 m de de-abia o mai prind...am incercat sa-i pun hamul ca sa o am sub control si face urat de tot...atunci cand vede o baltutza cat de mica vrea direct in ea...nu numai cu picioarele ci si cu mainile...ea se crede sia fara tot in casa si se lasa pe jos cand vrea ea si ar vrea sa bage tot in guritza
nu vrea sa mai doarma deloc pe timpul zilei.. daca ar fii dupa ea ar sta toata ziulica treaza si s-ar juca, ar canta toata ziua i-a i-a-o si danseaza la greu...
a nu se intelege ca ma vait nici nu as avea de ce ca ma ajuta mama f mult dar ma gandesc ca atunci cand o sa fiu singura cu amandoi nu prea o sa pot face fatza daca nu doarme deloc...mai sunt copilashi care chiar nu vor sa doarma la pranz?
ref poza cu bbele din burtica...am ramas fara cuvinte si
Dumnezeu face minuni.
va pup
pe toate si pe copilashi
si va urez we placut
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Madachan spune:
Try,ai inteles gresit, probabil cand am zis ca am stat cu Laura Stoica in acelasi bloc. Noi am stat in Bucuresti in bloc cu Florin Ionescu fostul iubit al Laurei.La asta ma refeream.Eu sunt nascuta si crescuta in Bucuresti. Dar m-am casatorit in Campina ,ca toata lumea ma intreaba cum de ai lasat tu Bucurestiul ? Dar sa stii ca nu m-as mai intoarce sa locuiesc intr-un ap. de bloc,cand imi vizitesc falilia in Buc. de abia astept sa ajung la mine acasa,la curte.
Ti-au mai trecut greturile? Tin minte ca la Alex ti-a fost rau mult timp.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002
mariussimiuc spune:
Buna dimineata!
Ce e cu linistea asta mey fetelor? S-au cumintit copiii nostri intr-atat incat nu mai avem ce povesti? ![]()
Va pup pe toate!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Daniela_Gina spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Buna dimineata!
Ce e cu linistea asta mey fetelor? S-au cumintit copiii nostri intr-atat incat nu mai avem ce povesti?
Dimpotriva!!!!! Al meu e asa de nazbatios zilele astea, ca de-abia mai reusesc sa-mi termin restul treburilor de prin casa... Asa ca, nu de cumintenie ne plangem noi... De povestit nu m-apuc, pentru ca ar insemna sa repet tot ce s-a mai scris pana acum! imi regasesc puiul in toate boacanele povestite de monica, de exemplu...
Pupici!!! si... multa, multa rabdare! O veni ea, si ziua in care sa ne intelegem cu ei (macar un piculet).
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunatAlbum de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
FELIS spune:
Monica... mai da nazbatioasa e Ruxi
si cat de intelept e Alex
Noi avem 4 dinti iesiti toti in decembrie in 12 zile... Acum ne ies 4 masele odata...
Cele 2 de sus deja au spart cu cate un coltisor si cele de jos sunt ffff inflamate, gingia f umflata. ![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
eveline spune:
Bravo Mihaitza pentru maselute!
Mai e cineva ca Biancutza fara nici una....si fara nici urma sa apara vreuna curand???
Ana si Bianca-iubita

ad_rianna spune:
felis felicitari lui mihai pentru progrese!
si tinem pumnii sa fie cat mai multe si mai dese
eveline nici bianca nu are maselutze. are aproape
4 dintisori jos, 2 sus si nicio maselutza (am scris "nicio" dupa noua ortografie si mi se pare foarte aiurea)
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
moama felis
4 maselutze dintr-o data...lasa macar se maraie pentru 4 nu pentru fiecare in parte
...
baietelul din partea mea
eu nu stiu daca ruxi are vreo urma de masea ca nu ma lasa cum ii bag degetul in gura cum ma musca de-mi da sangele cu cei 8 dinti din dotare![]()
va pup si am fugit...iar e vreme de kko afara...aseara am avut o durere de cap de-mi venea sa ma urc pe pereti...norok ca acum ma simt super bine
duminica placuta
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
FELIS spune:
Multumim fetele...
pt felicitari...
Ce voiam sa va zic e ca mie nu mi-a venit CIC-ul pt luna trecuta nici acum![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Multumim fetele...pt felicitari...
Ce voiam sa va zic e ca mie nu mi-a venit CIC-ul pt luna trecuta nici acum
Felis siMihai-Cristian (06.12.04)
Mie nu mi-a venit deloc de cand cu dosarele lu' peste prajit!Inca mai astept.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)