Copilasi de nov-dec 2004(111)
Raspunsuri - Pagina 12
Daniela_Gina spune:
Andreap, Matei mi-a facut febra intr-o joi (39), l-am dus la dr. si mi-a spus ca e imposibil sa faca febra atat de mare de la dinti, desi lui ii ieseau patru premolari odata si avea gingiile superinflamate... Asa ca l-a controlat in gat si a gasit un pic de rosu. pe mine ma mira faptul ca, desi mai avusese rosu in gat de trei ori inainte, si mai grav ca de data asta, nu facuse febra niciodata. Dar acum se pare ca a facut-o pentru ca, se spune, rosu in gat cuplat cu eruptia dentara da rezultate destul de pacatoase... Ei bine, dupa ce ne-am apucat de tratament: antibiotic, nurofen/calpol, humex si Pivalone (pentru nas), normal ar fi fost sa dea inapoi febra; dar nu... Am stat pana duminica cu febra, iar la un moment dat avea 40!!!!!!!!!!!! Crede-ma, nu mai stiam ce sa fac! Facusem tot ce am putut: pe langa tratament, i-am bagat si un supozitor novocalmin, plus impachetari cu otet indoit cu apa, plus comprese pe frunte si incheieturi, ceaiuri... Ce sa-ti spun, am fost disperata in noaptea aia... Abia duminica (deci, dupa trei zile) am scapat! Sper sa nu ajungi in situatia asta si sa ti se faca bine puiul cat mai repede!
Va pupam!
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat
Album de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
Daniela_Gina spune:
quote:
Originally posted by aime
Astazi am primit un mail, uimitor, induiosator....vi-l transcriu si voua, ptr ca este ceva...ce n-am mai vazut si nici n-o sa mai vedem ...Poate deja stiati, daca nu...trimiteti si voi cunoscutilor...
Aime, eu am ramas fara cuvinte... Mi-a venit sa plang, si am plans... Mare e Dumnezeu!
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunatAlbum de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
danette spune:
mai fetelor, ma bucur ca per ansamblu sunteti ajutate de soti si mai stau si ei cu copii...ca stiu si cupluri la care nici nu poate fi vorba...
spuneti-mi va rog si mie ce sunt MUCENICI ? - in afara de faptul ca mai sunt si un fel de sfinti ortodocsi, parca.
Sunt prajituri?
Si de ce se mananca zilele astea?
Are legatura cu postul Pastelui?
In calendarul religios catolic nu apare sarbatoare in data de 9 martie.
Pupici
puiutilor bolnaviori, sa se faca bine cat mai repede !
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
danette spune:
mey, eu de cand frecventez forumul asta, constat ca sunt asa de multe sarbatori in Muntenia si Moldova de care eu habar nu am... si tot felul de traditii care la noi nu exista... cum e cu motzul/turta, de ex....sau acesti mucenici..
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
try spune:
Adriana, nu intelegeam cum au deschis aia uterul sa-l opereze pe bebe fara sa piarda lichidul amniotic. Eu imi imaginam ca uterul, daca deschizi abdomenul unei mame si-i deschizi si uterul, acesta se va comporta precum un balon plin cu apa, va iesi instantaneu apa si uterul va fi ca un "balon" spart. M-a uimit sa vad ca ramane rotund si tare, doar cu o gaurica deasupra, ca o nuca de cocos.
Iar manutza aia care prinde degetul e cel mai touching lucru pe care l-am vazut in viatza mea.
.......in 9+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Corina75 spune:
Danette, eu cre'ca si tu, ca o baimareanca de nadejde, ne poti spune cate ceva de care noi n-am auzit pe aici....
Nu le am eu prea bine cu traditiile astea, dar de la bunici si parinti stiu ca in ziua de 9 martie (40 de mucenici- sarbatoare ortodoxa...) se coc 'mucenici', adica niste opturi impletite din coca de cozonac (daca-i post, fara lapte+ou)....se ung cu miere si se presara nuca macinata pe ei si bagi la 
In unele zone se fac mici de tot, 2cm, se usuca, si se pun intr-o zeama preparata cu zahar, rom, etc...(au dat fetele retete mai inainte cred...nu le-am vazut, ca eu nu fac...face mama
)
Nu stiu de ce sunt in forma de 8, dar ma interesez...cand ajung diseara acasa.
Try, exact la asta ma gandeam si eu privind poza, cum de reusesc sa opereze si lichidul amniotic sa ramana inauntru? Sau cum de au nimerit la copilasul ala asa mic exact zona unde trebuia operat? Ai dreptate, imaginea e exceptionala, cred ca doctorului acela i s-a scurs tot sangele din vene de emotie...sau poate nu..ca se zice ca tre sa aiba sange rece....
Corina si bb Andrei
24.11.2004
daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
danette spune:
Corina, merci de explicatii, tocmai chat-uiam cu Aime si-mi explica si ea cu mucenicii... ideea e ca tot prajituri sunt!
Da, la noi nu se tine sarbatoarea asta, eu sunt catolica... dar sotzul meu e ortodox si nici el nu stia de mucenici, ca l-am intrebat ![]()
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
danette spune:
La noi nici Postul nu e asa de drastic, adica nu se mananca carne, dar lactate, oua sunt permise.
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
eveline spune:
quote:
Originally posted by try
Adriana, nu intelegeam cum au deschis aia uterul sa-l opereze pe bebe fara sa piarda lichidul amniotic. Eu imi imaginam ca uterul, daca deschizi abdomenul unei mame si-i deschizi si uterul, acesta se va comporta precum un balon plin cu apa, va iesi instantaneu apa si uterul va fi ca un "balon" spart. M-a uimit sa vad ca ramane rotund si tare, doar cu o gaurica deasupra, ca o nuca de cocos.
Iar manutza aia care prinde degetul e cel mai touching lucru pe care l-am vazut in viatza mea.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic".......in 9+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Try eu am mai vazut o astfel de operatie filmata....nu mai stiu pe ce post (reality, discovery...nu stiu), in sfarsit: ideea e ca "aspirasera" tot lichidul amniotic, operasera bb-ul, repede, repede si apoi au pus lichidul la loc ...asa ceva din cate imi aduc aminte...
Ana si Bianca-iubita

Daniela_Gina spune:
Mai multe despre subiectul incredibil pus de Aime, puteti citi si www.michaelclancy.com/" target="_blank">aici. Va pup!!!!!!
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat
Album de baza
Poze noi-noute!!!!!