Copilasi de nov-dec 2004(111)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fetelor vreau sa va intreb ceva de un timp si tot uit....bine ca mi-am adus aminte.
Am vorbit si cu mama si cu o colega si spuneau ca cica de la anul se face CIC-ul de 3 ani....cu 1 ian 2007....cica s-au "razvratit" parintii ca n-au ce face cu copii intre 2 ani si 3 ani ca la gradi nu ti-i primeste.....voi ce stiti, or fi doar barfe??....Si daca stiti, aveti idee, se aplica si la noi care ar tb sa ne intoarcem la servici in nov sau dec?....din ian sa mergem din nou acasuca?....sau e pt cele care sunt in concediu in 1 ian? sau doar pentru cele care nasc dupa 1 ian?
Daca stiti ceva spuneti-mi si mie!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by eveline

Onitza ma distrezi teribil cum prescurtezi tu cuvantul serviciu....prima data, instinctiv, am citit :"Azi am muncit la Suceava" si am tresarit....vroiam sa te intreb pe unde esti, de ce n-ai spus ca vii....dupa aia m-am luminat si eu....

Ana si Bianca-iubita

m-ai distrat pe cinste!!!! Doamne-ajuta sa ajung cu sv (serciviul )vara asta pe acolo!!! .
Auzi, mami, da' asa mai concret, cu ce te ajuta sotul??? al meu de ex: face ce trebuie in casa, adica un maturat, ceva, dar numai sa ii zic, altfel: "el de unde sa stie ca trebuie facut????? sau, cand il aveam pe Paul, la fel ca si sotul lui Roserb, nu comenta cand i-l puneam in brate sa stea cu el. Spre deosebire de Roserb insa, si de multe alte fete de pe aici, eu nu mi-am ales o zi anume sa ies cu o prietena, probabil si pt faptul ca ...nu am o prietena cu care sa fi stabilit o dupa-amiaza de cafea sau ceva de genul. dar mi-ar placea tare mult sa fac chestia asta, ma mai delectez, mai schimb peisajul.....peisajul de barbate-miu ca pe paul il vad in wee!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

AIME, am ramas ca la dentist, cu gura deschisa!! nu mi-a venit sa cred!!! Doamne mare esti tu cu puterea Ta!!! inca se mai intampla minuni!!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Andreap, si David, la iesirea ultimului incisiv lateral inferior, a avut 3 zile temperatura 39,6 si nu era deloc racit, nici rosu in gat, nimic...si culmea e ca la nici unul din ceilalti dinti nu mi-a facut temperatura deloc (doar maraila de rigoare)...eu zic ca daca dr nu a constatat rosu in gat sau altceva, mergi pe mana lui (desi nici eu nu inteleg de ce a scris totusi rinofaringita???)

Corina, parca Onitza spunea ca o doare in partea dreapta, deci nu cred sa fie palpitatii la inima...mai degraba o coasta.

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Aime, am primit si eu poza mai devreme, am ramas cu gura cascata...parca nu-mi vine sa cred ca e reala...e fantastic, oricum, unde s-a ajuns cu tehnica asta...bineinteles..nu la noi....

Eveline, din experienta iti zic ca, pana nu apare oficial, nu ne putem lua dupa zvonuri cu prelungirea perioadei CIC...practic putem face doar presupuneri, ca e la stadiul de proiect..abia si-au pus astia din guvern problema....pana o gandesc.. pe la toamna abia...
Teoretic pot lua in calcul toti copilasii care la 1 ian 2007 sunt sub 3 ani, asa ar fi normal, dar nimic nu e f normal in legislatia noastra....din pacate
Ultimele reglementari, OUG 148 si 158 dau voie, de exemplu, tuturor mamicilor de copii sub 2 ani (3 ani-cu handicap) la 1 ian 2006 sa beneficieze, dupa caz, de CIC sau stimulent la noile sume, nu doar celor care nasc dupa 1 ian 2006....

Asta stiu eu, daca n-am fost explicita sau am vorbit prostii, sorry!! la ora asta sunt cam zarghita de munca....daca stiti voi si altceva, spuneti-ne!!!

Corina si bb Andrei 24.11.2004

daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei

Mergi la inceput

Corina, parca Onitza spunea ca o doare in partea dreapta, deci nu cred sa fie palpitatii la inima...mai degraba o coasta.

Dama, ai si tu dreptate, , am deraiat putin, dar imi amintesc ca mie cand imi crestea tensiunea in partea dreapta ma durea...desi corazonul e la locul lui, in stanga...asa-i , nu-s doctor...desi mama si acu regreta ca nu m-a 'dat' la medicina...

Mergi la inceput

red]CORINA,[/red] probabil a fost un junchi...m-am uitat o fuga la poza "cori si cata" din albumul NUnta, mi se pare ca semanati foarte tare, tu si sotul tau, va sta bine impreuna!!!!! l-am admirat si pe Andrei in poze, m-a impresionat poza in care e el bolnavior......e un scump....aaa, inca ceva: si Paul e cu suzeta!!!...cred ca pan's-o insura o tine!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Eveline, da...ce bine ar fi sa fie aprobata legea aia...asa e...ce facem cu ei dupa 2 ani, inca is atat de mici... Si are dreptate Corina, cand spune ca ar trebui sa beneficieze toti copii sub 3 ani de lege...da' cine stie...om trai si om vedea...
Corina, ti-am admirat si eu piticul...e tare dragalas, e si mecanic...ai ajutoare, nu gluma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Corina, mey, ai un baietel sa-ti traiasca. Chiar e de ajutor: calca el rufe, matura, il ajuta si pe tati (e instalator)....bravo lui!....si referitor la ce zicea Onitza chiar ca semanati tu si sotul tau...macar asa nu va mai intrebati cu cine seamana mai mult Andrei
Cat despre suzeta, si Bianca nu adoarme decat cu ea....in rest, ce-i drept, nu-i mai trebuie deloc....dar daca e sa doarma, fara ea nu se poate.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Onitza, Aime, Eveline, multumim de aprecieri ...si ai vostri sunt minunati...

Eu si sotul meu...cred ca semanam, stiti voi...'cine se aseamana se aduna...'
Andrei inca o cauta pe suzi, e o adevarata incantare sa-l vezi ce cotrobaie dupa ea...si nici nu vreau inca sa-l dezvat pentru ca avem nevoie de ea cand vom merge in spital la operatie (hipospadias....), dupa ce se trezeste din anestezie il linisteste foarte tare...plus durerile de dupa...numai cand imi aduc aminte imi vine sa ...Daniela Gina stie despre ce vorbesc. Dar trecem noi si de asta.
Pupici.

Mergi la inceput