Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 13

MRL spune:
Teo, mereu cuvintele tale mi-au mers la suflet. Te .
Oana, prima mea consultatie la dr. Moisa s-a brodit chiar in prima zi de CM. Nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa ma suie pe masa. Am inceput sa ma codesc, sa o dau cotita ca stiti d-na dr. eu sunt in pima zi de CM si ... la care dr. mi-a spus "si ce-i cu asta? cu atat mai bine". Mi-a fost o rusine de imi venea sa intru in pamant, dar pana la urma Moisica a stiut cum sa ma ia sa nu ma simt aiurea. Ma gandeam ca daca ar fi fost un domn dr sigur nu ma suiam pe masa pentru nimic in lume, sunt sigura ca as fi plecat. Moisica nu da niciodata o pastila fara sa fie convinsa ca trebuie. Pupici!
Amely,dar de ce sa folosim roshiile pe tine nu mai bine niste cartofi ca sa simti ceva? Auzi la ea faza cu ingrasatul? Pai sa fi sigura ca toate ne vom ingrasa cand vom avea bb plantati la locul lor. Atunci sa vezi pupaturi pe burtica de la sotii nostrii, atunci sa vezi alintaturi pe capul nostru, o sa vrem sa fim gravidute tot timpul. iar dupa nastere vor fi
dupa noi. Auzi la ce se gandeste fatuca noastra acum!
Apropo, pentru ziua 10 stai bine la capitolul masuratori. Pana la ovulatie valorile vor fi mult mai mari si... poate scapi de laparo
tabitha,
lucia1, inainte sa treci la inseminari trebuie sa faci cateva analize. Eu am facut spermograma, TPC, hormonale ziua 2-5, am avut HSG-ul facut si zoonozele facute la Cantacuzino. dar vezi ce iti recomanda ea si daca ai ceva analieze facute mergi cu ele.
Pupicesc toate printesele

adelamaria spune:
Dragelor, am venit!
Am reusit, nu-mi vine sa cred!!!! Dupa ce n-am dormit toata noaptea, am bocit la prima ora dim. de s-a speriat sotu'...am vrut sa plec de vreo 5 ori din spital de la 9 la 11 cand am facut HSG...dupa ce m-a certat dr. cand a auzit ca sunt alergica la penicilina si inca o data cand a auzit ca eu tre' sa ma intorc la munca pana la pranz...dupa toate astea (o adevarata aventura, mi s-a parut mie!)...am reusit! Am facut blestemata de analiza......
Da' de emotie si atata plans si stres...cred ca tot am comis-o: ia spuneti voi nebunei asteia, unde se plateste subst. de contrast? ca eu n-am platit nimica...
Astept raspunsurile voastre, ca sa va spun cum m-am facut eu de tot.....azi la dr. moisa!! Ce-o fi zis biata femeie???!!!...

Amely spune:
Adelamaria, felicitari, bine ca ai scapat... dar nu ne spui nimik? a iesit bine, nu? Cu banii, nu-mi aduc bine aminte, dar parca nu am platit nimic altceva, doar ce am lasat pe la dr-i. Oricum, nu te mai stresa atata ca vin si te , auzi la ea... daca aveai ceva de platit, stai linistita ca aveau grija sa te traga de maneca, nu ramaneau ei in paguba
Important e sa fie trompele in regula
Liliana scumpa, m-ai facut sa rad cu lacrimi... cu cartofii...da' nu era rasu' meu Ai si tu dreptate, cred ca sotii vor fi topiti dupa noi, incercam si eu sa fiu ca vulpea care nu ajunge la struguri
Rami, merci scumpa pentru incurajari, eu pe forumul asta ma simt ca ratza in apa, asa imi da o stare de bine sa fiu aici, intre voi, sa ne incurajam reciproc sau sa ne spunem pasurile... Chiar ma simt norocoasa!
Eu inca nu m-am edificat care e treaba cu lungirea fazei luteale, care si la mine a ajuns de la 14 zile ceas, usor-usor la 16 zile, culminand cu luna trecuta cand a fost de 18 zile (ma rog, luasem si utrogestan, dar 2 cp/zi nu mi se pare atat de mult progesteron). Care sa fie explicatia?
Carmencita, baga si tu un citat, ca stiu ca tu, constiincioasa cum esti, te tot documentezi, pe acolo, pe sub bancutza, si noua nu ne zici nimikaaa
pai se poate?
Pup, pup!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

thea_m spune:
Rami pai planul de bataie ar fi: termin AC, termin autovaccinul, reincep homeopatele, fac eco sa vedem daca mai sunt sau nu chisturi, 3-4 inseminari, FIV, adoptie. Sa vedem la ce etapa ma opresc.
Adelamaria nu iti face griji, nu esti singura persoana careia i se pare ca s-a comportat cum nu ar trebui la un moment dat si d-na dr. este obisnuita, sunt sigura. Nu stiu unde se plateste substanta de contrast pentru ca eu am fost prima data cu subst. mea, a doua oara a fost " din partea casei", ca era dupa laparoscopie si, datorita unui spasm intraoperator au fost nevoiti sa-mi faca o noua HSG. Nu-ti spun ca la aceasta ultima HSG, d-an dr. avea emotii la fel de mari ca si mine! Asteptam continuarea povestii...
Teodora
Poze
Aniversare 2006

adelamaria spune:
Buuuun...am si papat repede ceva, ca ma lua cu lesin...
Amely, Dr. mi-a zis doar ca trompele sun OK, iar eu am crezut-o...ca nici n-am apucat sa ma uit pe poza aia...si chiar daca ma uit, mare lucru nu cred ca inteleg eu...Mi-a zis ca sunt OK, asta conteaza,nu?
Si m-a chemat la eco sambata...
De durut...m-a durut cat am stat pe masa...vreo 5 secunde...atat!Acum nu ma doare, dar oricum, am la mine o cutie de pastile forte...si daca incepe...bag pastile!
Am bagat inainte de procedura cu 1 ora 2 supozitoare si 1 nurofen forte (400 mg ...la 50 kg cate am eu...)si m-au ajutat mult! Ah, si mi-au mai dat ei o pastila anti-alergie...si poate si asta a ajutat, ca n-am avut frisoane, greata...nimic.
Si ca sa va spun de ce va intreb de subst. de contrast: eu n-am platit-o, iar daca o plateste dr....e jale, ca eu i-am lasat doar 1 mil!!!! Pai, daca achita ea, 800.000 substanta...ii raman exact 200.000!Cum e posibil, mai fetelor sa fac asa ceva????!!!!
Singura mea consolare, e ca o vad iar sambata si o intreb atunci! Si daca e, ma revansez pe loc...ca alta solutie nu mai am la mom. asta, nu?
V-am pupat acum, ca am putina treaba! Oricum, multumesc din nou pentru incurajari!

bety spune:
Dragele mele dragi!
Imi pare asa de rau ca nu am avut cand sa intru ieri pe la voi!!!!!
Va spun acum, ca va doresc o Primavara minunata si sa fiti iubite si sa ... deveniti odata gravidute ca acum ma infurii!!!
Lasand gluma, acum...Veronici...tin pumnii in continuare si abia astept/asteptam vestile de la tine...draga mamica!
Eu mi-am cumparat primele 11 fiole de dipherelin, astept cm - Teo - cand ma voi intepa, ma voi gandi la tine - daca ai reusit sa-ti faci injectii singura, voi reusi si eu.
Carmencita...ai fost la cabinet pe la ora 13.30-14? Esti blonda?
MRL - mercic pentru mail...dar am obosit sa ma tot documentez, sa-mi storc creierii...am apucat-o pe drumul asta, ei imi dau tratamentul, au facut scoala MULTA pentru a face femei gravidute...asa ca eu una imi golesc creierii si ma las pe mana lor si a lui Doamne-Doamne!
Ce-o fi o fi - oricum te/va tin la curent pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

thea_m spune:
Betyco imi era dor de tine. Daca vrei dau eu o fuguta si ti le fac. Sa stii ca am mana usoaraaa, n-am uitat prima mea dragoste care a fost medicina. Pacat, daca erai in Bucuresti, ma ofeream pe bune sa ti le fac, dar te vei obisnui si singura. Si ce mai faci Menogon sau Puregon sau Gonal? si abia astept evolutia de la ecografii
Veroniiiici!
Teodora
Poze
Aniversare 2006

Amely spune:
Teo, vezi ca te-am "notat" ca ai mana usoara, poate te trezesti cu mine pe cap sa-mi faci pregnylul luna asta (daca-mi da sa fac), ca si asa vreau sa te vaz!
PS nu glumesc...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

thea_m spune:
Amely cu placere, numai sa vii cu armele ca nu le am in dotare decat pe cele personale, numarate si alea !
Nici eu nu glumesc
Teodora
Poze
Aniversare 2006

rami 73 spune:
[red]Teo/red], daca ma inscriu la FIV in toamna imi faci si mie Diphrelin-ul ? Pleaaassseee !!! Tocmai ma gandeam cu groaza cum voi proceda...
Sa stii ca, in mare, si planurile mele suna ca ale tale !
Te
rami