Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 12

slavmih spune:
Carmen.cita nici eu nu am luat estrofen deoarece am inteles ca pot face fibrom asa ca am luat doar tinctura de marar.
Iti doresc sa ramai repede .
Va pup

Amely spune:
quote:
Originally posted by M Oana
Cand mi-a zis ca vrea sa ma vada in ziua 1, am inceput sa rad, crezand ca e o gluma, dar n-a fost...
Si cand te gandesti ca T. mi-a dat tratamentul de stimulare prin telefon, nestiind cine sunt (cica aaa, daaa, blonda!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

M Oana spune:
Eu as fi crezut in locul tau ca are ceva cu mine si nu vrea omu' sa ma vada, de aceea ma consulta prin ultimul ragnet de metoda medicala, cea telefonica.

thea_m spune:
Liliana nu le-am terminat, mai am noua doze, cele de 1 ml, si mi-e un draaag de ele! Am inceput sa mi le fac in abdomen subcutan, ca in mana nu mai rezist, chiar daca alternez, si nu sunt o persoana sensibila, dimpotriva. Ma gandeam ca de o fi sa ajung la FIV, cu atatea injectii in fiecare zi...brrr. Stiu ca as mai indura multe pentru un bb, dar uneori mai cad si eu, ma lovesc, apoi ma ridic, asta-i viata, nu? Poate tocmai de aceea e frumoasa, ca are pante ascendente si descedente, ca sa putem face diferenta si sa ne bucuram mai mult de clipele frumoase! Ai dreptate cu iaurtul, si eu incerc mai intai metode naturiste, abia daca nu reusesc trec la medicina alopata. Sper ca urmatoarea analiza pe care o faci pentru ureaplasma sa fie buna!
Tabitha o nota mare pentru tine si optimismul tau. Azi te vei bucura de ziua frumoasa care este si care iti reda speranta si bucuria de a trai, nu?
Amely nu stai rau chiar deloc si nu poti sa stii niciodata daca un folicul amarat nu devine in cateva zile unul corespunzator. Cred ca uzina vie care este organismul nostru " nu functioneaza " intotdeauna la fel, iar medicina cred ca este stiinta in care se intampla multe miracole. Ei si daca o fi sa faci laparoscopia, iti trimiti "piticii" la plimbare si ai alt tonus.
Teodora
Poze
Aniversare 2006

Amely spune:
Teo, adevar graiesti! de-aia te iube io mult!
Oana, pe T. chiar nu-l vad chemandu-si pacientele in prima zi de CM...sincera sa fiu, nici eu nu cred ca m-as fi dus La Moisica, poate
. Dar stii cum e...asta avem, cu asta defilam! tot inainteee!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

M Oana spune:
Tabi
Amely ma gandesc ca la ce orori vad ei la extrauterine si la nasteri, ziua 1 e o zi cu soare.......
Oricum, am devenit imuna la capitolul expuneri si cand ma gandesc la ce urmeaza in sarcina si la nastere (defrisarea de la nastere, clisma si alte filme de groaza....) vad perioada de acum ca pe o copilarie frumoasa cu probleme specifice femeilor la inceput de drum.......
In ultima vreme faptul ca raman blocata in aceasta "copilarie" parca nici nu ma mai deranjeaza asa de mult, mai ales dupa ce incerc sa patrund putin in problemele femeilor devenite MAME.
E si bine si rau in fiecare etapa in parte, eu m-am hotarat sa ma concentrez pe binele din aceasta perioada.........
Am luat ova-mit-ul si sunt inca in viata si sunt plina de sperante primavaratice........

Amely spune:
Oana, mie sincer, cel mai groaza imi e de faza cu ingrasatu'...in timpul si dupa sarcina Daca n-o sa ma mai placa sotu'
? sa nu dati cu roshii fetele, va rog euuuu... Ziceam si eu asa!
Pozici cu noi

lucia1 spune:
Fetelor,eu vreau sa fac inseminare si ma gandeam sa ma programez la D-na Moisa.M-ar interesa ce analize da dansa de facut prima de a face inseminare.va pupic!

rami 73 spune:
Teo, bine ai revenit la noi ! Mai ai putin si te poti apuca si tu de treaba; ce plan de "atac" ai ?
Oana, si pe mine m-a chemat Moisica in ziua 1 cand am facut stimularea, intr-adevar vrea sa se asigure ca e totul curat inauntru, sa poata presta tratamentul cum se cuvine.
Eu azi am repetat hormonalele din ziua 3, sa vedem cum mai stau. Anul trecut aveam FSH-ul 6,9 , deci suntem la fel. Acum 2 ani insa era 4,7 si mi s-a parut ca a crescut cam mult intr-un an, de asta vreau sa mai fac o verificare. Ca sa-mi treaca ipohondria.
La mine inainte de laparo foliculii nu prea se maturizau fara stimulare (ajungeau cam la 17-18 mm cand se spargeau, iar cu stimulare pe la 20-22 mm). Dupa laparo insa am avut si luni cu 27-28mm pe ciclu natural. Dar niciodata pana acum nu am avut mai multi foliculi intr-o luna.
Carmen.cita , intotdeauna i-am admirat pe cei care cantau la vioara.
Mi s-a parut mereu o chestie extrem de grea... Apropo, si eu tot spre finante m-am orientat.
Referitor la problema cu endometrul, eu nu o vad asa grava, in sensul ca daca ovulezi ok si se gaseste un sa ajunga la locul potrivit, endometrul se poate sustine cu o gramada de chestii... Sunt insa nelamurita cu estradiolul. La mine in ziua 3 era 66,61 (N 30-120), iar in ziua 14 era 219 (N 130-370) si am inteles ca e super ok. Probabil la tine sunt alte unitati de masura, eu am facut hormonalele la Giulesti. Iar cu endometrul chiar am stat bine tot timpul. Inainte de la laparo era si 11-12 pre-ovulator.
Amely, ai niste valori excelente pentru ziua 10. Ia vezi, poate scapi de laparo ! Cu ovulatia, stai linistita, si eu ovulez si 4-5 luni cu un ovar.
Dar nu-i problema, important e sa-si faca datoria, iar trompele sa fie ok.
Oana, am uitat sa-ti spun, eu in timpul tratamentului nu am avut nici un fel de greata sau ameteli, in schimb am simtit inca de la primele pastile de ova-mit o usoara tensiune (nu durere !)in dreptul ovarelor, si asta chiar din prima zi, daca nu ma insel.
Veronici ce vesti ne dai ??? Sa fie +++++++ !!!!
rami