Bebelusi de martie - aprilie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

David Emil

noi suntem la regim ca avem nitel diaree.am luat de la Alexutu' am mancat morcov cu orez si ceai de menta!

sanatate la bebelusi!
multumesc fetelor,am elucidat misterul cu indemnizatia,am sunat la primarie!

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

pisicuta,n-ati luat de la Alexutu',sic,ati facut pe cont propriu,ca la Alexutu'a fost doar alaltaieri o zi cu 5 scaune,si alea de consistenta aproape normala care se pare ca se datoreaza unui nou dintisor,cauza si de treziri nocturne din 2 in 2 ore[macar nu e ca la Alexu' lui nino,vai,saraca,e zombie]
Am vazut o Ema care a crescut frumos si o Nicola de care imi era foaaarte dor[si eu am tot intrebat de voi,apoi daca am vazut ca nu primesc raspuns,am crezut ca nu mai citesti]Nicola e superba,ca sa nu mai vorbim de hainele elegante,ce mai,m-a dat gata again.Fetelor,sa nu daca tot remarc tinutele,am vazut ca sunt singura care o face,dar eu am fire de artist si,v-am mai spus eu mai demult,imi plac moda si shoppingul,combinatie mortalaEu una stiu ca ma umflu in pene cand remarca cineva cel mai mic detaliu pozitiv la puiutul meu.Asa ca,andruzza,abia astept sa vad si poza cu tinuta lui Rares
andruzza,daria,spor la pregatiri si rezistenta la zile festive,puiuti frumosi aveti,ce va mai trebuie...
Ana71,nici pe departe nu mi-a trecut prin cap ca motivul absentei tale era asa drastic,ca sa nu zic chiar dramatic;mi-a parut nespus de rau,va doresc sa va refaceti repede,sa nu se fi lipit varicela de voi,si sa fie unica data cand mai experimentati asa ceva!
adseana,imi pare rau ca am avut dreptate,eu tot speram sa fie greseala de analize...Dar lasa,ca va refaceti voi,zambetul alexandrei in sine e terapeutic!Fier sa folosesti Haussman,e cel mai bine tolerat,mie mi l-a dat medicul de familie(la solicitarea mea,evident,pana sa trecem pe carne si ou,perioada in care i-am administrat o doza profilactica de 2 pic/zi).
connie,multumim pentru complimente,m-am umflat ca balonul cu heliu;sanatate lui calin.
La fel,sanatate dragului Raduc,rezistentul nostru,care taman in casa a racit.Nu te culpabiliza,ligia,se intampla,oricum nimeni nu e perfect,si am minti sa nu spunem ca noi n-am facut niciodata ceva neglijent.Las'ca Raduc e zdravan,ii trece repede.Si oricum,ma uitam la americani si nu numai,care dau o cifra de 6 infectii respiratorii superioare pe an ca fiind normala!Bine ca te-ai distrat,suna fain ce povestesti tu acolo,si felicitari pentru proiect!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

A,meniul:
-12(azi am fost lenesi):biscuiti cu iaurt,mar,para
-15-peste fiert in lapte,desert la fel ca dimi
-20-iaurt cu banana

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani David!!

Ana Aoleuuu... ce porcarie! Bine ca sunteti acasa si se fac bine copii! Multa sanatate si multi pupici! Imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva. Tin pumnii sa nu faca si varicela

Raluk bine ai revenit!

Ligia Raducului sa i se desfunde nasucul ala frumos! Se intampla, n-ai ce face. Spor la treaba la noul proiect!

Anca Micaela multi Emei!

N-am apucat sa vad si poze, dar recuperez cat de curand.
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

of ca s-a sters mesajul pe care l-am scris.

LA MULTI ANI DAVID EMIL!!!mult norok si fericire in viata!!

DARIA e minunata invitatia,spor la pregatiri!Meniul iami!
ANA m-am ingrozit cand am citit,saracutii prin ce-au trecut.Ma bucur ca sunt binea cum,sa te odihnesti si tu,cred ca esti terminata!
LIGIA sanatate lui Raducu!Ce bine te-ai distrat tu de 8 martie!
PISICUTA sa va faceti bine!
ANDRRUZZA spor si tie la pregatiri!Distractie placuta!
ANCA MICAELA am vazut-o pe Ema ce mare si frumoasa e!
RALUC bine ai revenit!Am vazut o d-soara eleganta cu palarie,frumoasa foc si harnicuta pe deasupra,da cu aspiratorul.
ADSEANA sanatate printesei!
CONNIE sa se faca bine puiul!
NINO iti urez nopti cat mai linistite,ceea ce imi doresc si eu !Si a mea a inceput sa se trezeasca noaptea fest,dar noroc ca doarme dimineata pana la 10.

Sa va povestesc ce am mai facut noi.Ieri am fost sa petrecem noi 2 mama si fica,ca intre femei.Am fost la bunici(parintii mei)unde intotdeauna Alicia se distreaza,apoi la o matusa .Ei dar matusa are o pisica birmaneza mare si frumoasa de care Alicia a fost fascinata.La inceput i-a fost frica dar dupa aceea daca nu o tineam voia sa se urce pe ea.Ne-a priit iesirea si mie si ei care a mancat bine in deplasare.
Azi am iesit pentru prima oara afara cu ea fara carucior,sa nu va spun cum merge fata mea de manuta .Nu mai trebuie sa stau in spatele ei ci lateral,o tin normal de o manuta si merge struna.M-a mirat faptul ca a mers mult si nu a obosit.Faza comica era ,cand vedea o scara de bloc ,hop se repezea sa urce treptele,le urca destul de bine dar la coborare o ridicam pe sus .Eu nu prea trebuie sa ma aplec cand merg cu ea ,cum nu sunt inalta manuta ei ajunge destul de bine la mana mea.Asa ca dureri de spate nu am din fericire.

NOAPTE BUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

MAMACITA felicitari lui Alex penru noul dintisor!Si eu admir foarte mult tinutele dar nu am zis nimik pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

LA MULTI ANI RARES ANDREI!!! SA CRESTI MARE FRUMOS SANATOS DESTEPT SA AI PARTE DE FERICIRE SI DE MUUUUULT NOROK IN VIATA

andrruzza

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

LA MULTI ANI BRIEN CONSTANTIN !!! SA CRESTI MARE FRUMOS SANATOS DESTEPT SA AI PARTE DE FERICIRE SI DE MUUUUULT NOROK IN VIATA

DARIA

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALESSANDRA !!! SA CRESTI MARE FRUMOASA SANATOASA DESTEAPTA SA AI PARTE DE FERICIRE SI DE MUUUUULT NOROK IN VIATA

Giuliatm

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

LA MULTI ANI LORIANA !!! SA CRESTI MARE FRUMOASA SANATOASA DESTEAPTA SA AI PARTE DE FERICIRE SI DE MUUUUULT NOROK IN VIATA

Danitin

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput