Bebelusi de martie - aprilie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
ninocikap spune:
gegea ma duc la el de fiecare data ca mi-e frica sa nu se trezeasca chiar definitiv... si il mangai pana adoarme, dar nu il iau in brate.. cand se trezeste efectiv urland...atunci il iau la noi in pat...
Andrruzza petrecere frumoasa ..si asteptam pozici. 
Ellinia cred ca am prins ideea de baza.. vrei sa nu prea ramana loc sa cada...? mult succes oricum sa il dezveti.... ![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
andrruzza spune:
daria, m-ai dat gata mai cu invitatia, foarte misto, originala! Cata imaginatie aveti voi, n-am vazut! Bravo, maine bem impreuna un pahar de sampanie![]()
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
connie1974 spune:
Mamacita, Rrox, Ellinia, multumesc de urarile de sanatate. Vreau sa-i treaca cat mai repede, ca tare mi-e mila ca tuseste si e mai moale de la febra. Azi a avut numai 37 cu 7, dar mi se pare ca-i cam caldut. I-am luat temperatura cu doua termometre, cu cel clasic si cu electronic sa fiu sigura.
Ghiciti ce facem noi acum? Impartim frateste ecranul monitorului, el se uita la Baby Noah, iar eu pe DC. Nu credeam cand am mai citit pe forum ca stau copiii lipiti de filmuletele astea de la Baby Einstein. Dar aseara dupa ce l-am descarcat, am putut sa spal vasele, parca era lipit de desenele si animalutele de acolo. Stiu ca nu prea-i bine la monitor, ca si la TV, de altfel, dar cateodata mai trecem peste.
Adseana, sanatate scumpei de Alexandra.
Ma lafai singura la calculator ca l-am adormit. Era cam marait, nu prea mai avea rabdare de Baby Noah, asa ca a trecut la patutul lui.
Anca Micaela, tare simpatica grasunica ta.
Nino, esti tare rezistenta daca poti sa mai “functionezi” la programul asta de somn, sau de nesomn, mai bine zis. Adevarul este ca desi nu e prea bine sa doarma copilul cu parintii in pat, la gradul de oboseala pe care cred ca l-ai acumulat, il mai iei langa tine. Dar macar de-ar dormi si asa. Noi de doua nopti dormim cu Calin, sa vedem cum sta cu temperatura, ca mai tuseste, sa nu se inece.
Cenia, sa-ti traiasca baietelul. La multe luni si multi ani David.
Am “rasfoit” un pic in urma. Mamacita, cu mult drag m-am uitat la pozele "Provocatorului" Alex. Nici nu stiu care sa spun ca mi-a placut mai mult, ca este dragalas in toate. Fie ca e in dicutii personale cu Doamne-Doamne, fie ca se tzuca in oglinda. Rrox, sa ai bafta la noul job, si sa te aprecieze colegii intotdeauna.
Acuma citesc ce vi s-a intamplat Ana. Sanatate multa lui Victor si Evei si fii puternica. Sigur iti este foarte greu, dar trebuie sa ai grija de ei asa ca fii tare.
Adriana, ce bine mananca, cel putin dimineata, voinicul tau. Cum ii dai painica cu unt, bucatele, sau musca el?
Raluk, sa-ti traiasca zambareata.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
dariaevelin spune:
[hi]
LA MULTI ANI DAVID EMIL!!!
ana sanatate copilasilor. Imi imaginez ce trebuie ca a fost in sufletul tau!
Saracutii de ei. Cu perfuzii
si in spital atatea zile! sa te odihnesti. Bine ca a trecut
. va imbratisam
nino imi pare rau sa aud ca Alex se trezeste asa de des. De ce oare? Poate maseluta de care-mi ziceai. 
raluka
bine ai revenittttttttttttttttttttttt!
andrruzza cum a fost la botez? tot astept povesti si poze....Ma bucur ca ti-a placut invitatie. Maine categoric ciocnim un pahar. Hai sa stabilim o ora...zic eu...17:00. Ce spui?
mamacitacum e alex? I-a trecut diareea?
adsena pupam fetita frumoasa(nora
) sa treaca repede infectia!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
andrruzza spune:
daria, stabilim maine ora ca nu stiu ce program avem! La botez a fost foarte fain, bebe Robert a fost cumintel, a plans doar putin inainte de bagatul in apa, plangea un alt baietel si il cam speria. Rares a fost si el p-acolo, dar l-a tinut doamna care sta cu Robert si au stat mai mult afara. La petrecere eu n-am stat decat o ora la inceput si 40 minute mai seara dupa ora 20, cu Rares dupa mine bineinteles. In rest am fost acasa cu el sa pape, sa doarma. Si oricum nu putea sta cu el la restaurant ca era foarte mult fum. In schim, am vazut tot botezul pe caseta
Poze nu am inca, cand o sa intru in posesia lor, o sa pun cateva.
Mi-am amintit ca m-a intrebat mamacita cum l-am imbracat pe Rares. Cu pantalon raiat maro cu bej, tricou cu maneca lunga crem, puloveras bej cu grena si albastru, ghete maro. La frac data viitoare!![]()
![]()
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
pisicuta si matei spune:
fetelor poate ma ajutati si pe mine putin.
sooo ![]()
eu sunt studenta:am inteles ca in comformitate cu noua lege pot beneficia de o indemnizatie lunara de 3 mil.ca sa beneficiez de ea trebuie sa intru in concediu sau imi pot continua facultatea?
daca iau banii astia mai primesc si alocatie?
alocatia este acum in cuantum de 2mil?
unde sa merg sa intreb?
sper ca nu v-am plictisit si stiu ca e forumul despre copii,dar chiar nu stiu pe cine sa intreb.
multumesc!
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
ninocikap spune:
Pisicuta si matei eu nu am auzit de ce spui tu... dar in mod sigur vei primi un raspuns daca mergi si pui subiectul la probleme legislative. ![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
dariaevelin spune:
anca micaela
is o ametita! M-am uitat la poze. Ema e o scumpete! A crescut si e tare frumoasa.
andruzza bun,perfect,stabilim maine. Nici eu nu stiu programul.
Motul i-l luam duminica. Maine probabil ca or sa vina parintii nostri(care oricum vor veni si duminica)si atat sper. Sambata vin prietenii nostri(o parte),iar duminica va fi nebunie(familie cam 15 pers + alta tura de preteni,mai pe seara,dar oricum
).
Nu am idee unbde vor incapea atatea persoane!
.Sper sa facem fata la atata nebunie. 
Si sa va zic un secret. tot "legumicola"
(vorba lu' zuzu) sunt. Inca nu am gasit resursele sa ma adun. Nici lista de cumparaturi n-am definitivat-o.
Am zis asa: le las pe mame(a me' si a lu' Mircea) sa faca o praji cu nuca,o salata de morun,salata vinete(mama),chiftele,ceva biscuiti,ficat in costita si,peste/pui finghers prajit (mama Mircea). Apoi noi facem oua umplute,salata telina,rulada cascaval,rulada carme(nu sunt sigura),platou rece,icre pe ardei,rol sunca cu hrean si branza fetaki,salam biscuiti. Mai cumparam saleuri,covrigei si tortul(design-uit de noi,simplu-sper sa nu avem surpriza neplacuta si sa nu fi inteles cum trebuie femeile coferar
)
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
ligia13 spune:
Buna seara!
Uff, ce greu mai gasesc timp pentru tot ce imi doresc sa fac. Vroiam sa scriu pe 7 sa-i urez D-rei Melissa Ioana La Multi Ani si nu am reusit, dar o fac acum, claudia sper sa ma ierti!
Erix, daca ne mai citesti transmitem pupaturi dulci dragului de David!
Radu luni seara era extrem de marait si ca sa scap de el
, l-am lasat pe jos sa se joace. Nu era f cald in casa, el numai intr-o salopetica, astfel ca in juma de ora era cu picioarele reci si nasu infundat. Am platit cu varf si indesat neglijentza
, ca Radu are si acum nasul infundat, si nu doarme noaptea, astfel incat am aproape programul lui Nino si il mai tin si linga noi in pat, astfel incat nu prea mai apuc sa dorm.Ma rog, azi nopate a fost ceva mai bine. Noroc ca nu a facut febra, nu a tusit, doar nasul infundat.
Pompa minune nici vorba sa o folosim. Plinge
de moare cand aude aspiratorul desi robotul, feonul nu-l deranjeaza.
Asha ca a mai tras tati cu gura si am reusit cat de cat.
Aseara de ziua noastra (apropo La multi ani mamicilor , cu intarziere) am lasat sotul baby sitter si am fost in oras cu colegele, la un restaurant grecesc unde am mincat mincare greceasca, am baut vin cipriot, cafea cipriota, muzica greceasca si formatie de dansuri care ne-a incantat si a facut atmosfera numai cu dansuri traditionale grecesti. A fost super.
Cand am venit acasa am aflat ca Radu muscase din patut si isi daduse singele la gingie
, dar nu se vede nimic.
Dar macar azi am aflat ca s-a semnat un nou contract la firma, si proiectul va fi al meu, deci am de lucru.
Hai ca v-am ametit cu povestile mele.
Macinici nu fac, ca nu am chef , mai ales ca daca fac , maninc. Sotul nu e amator asha ca am scapat.
Ana71, am citit prin ce ai trecut. Offf, groaznic trebuie sa fi fost. Doamne ajuta si sa nu mai treci prin asha ceva niciodata.
Va pup si poate mai reusesc sa intru. Daca nu macar maine sa urez la multi ani sarbatoritilor de maine, printre ei fiind doi dintre favoritii mei, Brien si Rares.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
ligia13 spune:
pisicuta si matei, bine te-a indrumat Nino sa citesti pe la legislative, sunt deja subicte pe tema asta. Din cate stiu eu, nu poti beneficia, dar nu sunt sigura, mai bine citeste, sau chiar posteaza o intrebare!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi