Endometru, ovulatie, monitorizari - 113

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

megbeng: am vrut sa cumpar un test de sarcina, dar nu mi-a inspirat incredere nici unul din cele prezentate de farmacista. Singurul mai cunoscut era femina dupa denumire. O sa ma consult cu sotul daca sa fac sau nu test, dar banuiesc ca nu voi face. Sa nu ma bati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Tabi,tu chiar tii sa vin cula tine??
Te-am rugat si azi dimineata si te rog ffff frumos si acum sa te relaxezi,ca nu-ti faci bine deloc asa, si nici la BB.

Mergi la inceput

melutzica, nu ma bate, ca nu face bine la bb . Azi mi-am cumparat acid folic, aspirina de 76 si vitamina C. Nu-i asa ca am fost cuminte?

Mergi la inceput

Tabi Acid folic e f bun,vitamina c iar,dar aspirina are risc teratogen asupra fatului,eu cel putin asa stiu.Dar da ai fost cumintica, nuami vorba lui megbeng,se pare ca te maninca undeva la ore fixe Megbeng,scuze daca ti-am copiat cuvintele

Mergi la inceput

melutzica: mie, in tratamentul pt, ICSI, mi-au dat sa iau aspirina pt. copii, care e in dozaj mai mic decat cea normala. Si am mai citit si in alte locuri ca aspirina Aspenter e buna.

Mergi la inceput

Tabi,eu m-am dus acum si am citit intr-un dictionar de sanatate nemtesc,ca e cu risc teratogen;se poate insa sa ai dreptate nu stiu;si am citit si in revista mami ca cu risc.
Io asa am citit si asa zic.Insa nu stiu 100%

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Tabi,mersic,da eu tot nu-l iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor m-ati scos din ceata
Multumesc!
Cred ca o sa incep de joi injectiile , ca sa pot sa ma duc luni(Z5), ca daca as incepe mai devreme ar trebui sa ma duc in weekend la eco... iar injectiile nu mi le pot face dacat seara de aceea as zice sa ma duc in ziua 5 .Se fac in burta? Momentan nu mi-am cumparat injectiile , aveti idee unde le gasesc?la ce farmacie?
Este bine cum fac?
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

tabi, nu e bine sa iei aspirina in sarcina, stiu ca su fost MUUULTE controverse pe aici...adica doar daca nu se poate altfel, cu atentie, DAR nu se ia in nici un caz de rutina! ai mare grija, gandeste-te f f bine inainte, intreba mai multi

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput