Endometru, ovulatie, monitorizari - 113

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi barbati. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica....

........La multi ani femeilor!!!
am zis!!!
am zis!!! pt ca nu voi fi aici de 8 Martie

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

laura: fa-le la aceeasi ora in fiecare zi! Nu stiu insa daca in cadrul unei zile cele 2 injectii sa le faci in acelasi timp sau separat... Eu as zice sa te duci la monitorizare urmatoarea zi, caci banuiesc ca vei face menogonul seara iar daca te duci in a 4-a zi risti sa nu fi facut ultimele injectii sau sa nu-si fi facut efectul. Asta e parerea mea. Daca insa poti face injectiile dimineata si sa mergi la eco seara, atunci poti merge in a 4-a zi la eco.

Intrebare de baraj: neavand ce face, mi-am luat TB acum cateva minute. era 37,7. Chiar si termometrul (unul digital, care te anunta cand a terminat de luat temperatura) a scos un sunet ciudat, nu ca atunci cand arata 37 saa 36,6. O fi de rau daca am TB 37,7 acum??? Racita nu sunt, alte simptome nu am. Va multumesc

Mergi la inceput

Fetelor, m-am dereglat total. Mi-am luat temp. si axial si arata 36,6. Pai TB 37,7... o diferenta de 1,1 grade. e normal? oi fi avand vreo infectie? A, am uitat sa intreb: recomandati-mi niste teste de sarcina mai sigure si spuneti-mi si ce preturi au, va rog mult. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Laura, eu am facut 5 injectii de menogon, una pe zi. La eco am fost in z 4 si z 8-a ( ultima zi de injectii). Deci , asa cum a zis Avalon, cred ca ar trebui sa mergi in ultima zi de menogom. Injectiile se fac subcutanat, de preferinta cam la aceeasi ora. Mie mi le-a facut sotul meu, in burtik!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mai, Tabi, tu n-ai de lucru? Lasa, mama, temperatura, incearca sa iti gasesti ceva placut de facut, si sa nu te mai gandesti, pana maine, cand vei sti sigur (banuiesc) daca petele s-au transformat in rushi... Hai, nu te mai stresa, te rog!
Mai bine spune-mi mie cand sa prestez: raportez: z 17, azi dim aveam un folicul de 20 mm pe OS, endo aproape 10 mm. Dr mi- a zis sa fac un pregnyl maine dim, dar eu simt parca dureri surde in zona ovarului stang... daca se sparge foliculul pana maine? Eu as in seara asta, nu stiu daca e bine... voi ce ziceti?

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Tabi scumpa ... tu faci o confuzie. Temperatura bazala nu e una si aceeasi cu temperatura normala.
Dimineata ... dupa un somn bun, cand suna ceasu noi ne trezim, pana cand te ridici din pat te afli intr-o stare - care se numeste bazala. De aici si denumirea de temperatura bazala. Temperatura de peste zi nu conteaza. Ci doar cea de dimi.

Miro4+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Tabi: chiar asha! tu nu ai ce face??! vrei sa stresezi BB-ul??? ca nu se mai prinde cum trebuie daca te stresezi atata!!! incearca sa te relaxezi, sa te detasezi si asteapta linistita pana pe 8 martie sau mai bine 13 martie asha cum ai promis!!!
daca vrei neaparat text sarcina eu recomand BARZA (dar nu de la sensiblu ca nu au) - parca 50,000 lei sau Clear Blue: 200,000
dar eu zic sa te linisteti, sa ai rabdare, ca stresul dauneaza CEL MAI MULT la prinderea embrionului de peretele uterin; hai pune-ti un film dragutz si odihneste-te
o sa fie totul bine pt tine!!! nu ti-am zis io???!!!

bubuleana

Mergi la inceput

felicia, mirona, bubuleana: va multumesc mult. Stiu ca nu trebuie sa ma stresez, dar ma enerveaza petele astea si TB care a tot scazut in fiecare dimineata. As vrea sa stiu una si buna: ori e alba, ori e neagra. Stiu ca TB se ia dimineata, inainte de a te ridica din pat. Dar m-am gandit sa o iau si acum, sa vad ca idee cat este ziua. Totusi m-a surprins diferenta asta mare intre temp. luata vaginal si cea axial. Atata tot. Promit sa ma calmez si sa astwpt cu fruntea sus verdictul.

Mergi la inceput

felicia: am uitat sa-ti raspund la intrebare. Eu zic sa prestezi si in seara asta, preventiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

da, tabi, e normal ca temperatura axilara sa fie cu 0.5-1 grad mai MICA decat cea masurata intrarectal sau intravaginal..si, ca si ieri, LA ORA 17-18 E CEA MAI RIDICATA DE PESTE ZI..ca vad ca te mananca intr-un loc anume la ora fixa
tu tot stai si te framanti..nu mai bine sa te framanti cu testu decat cu TB, totusi? la 14 zile DPO ar trebui sa fie relevant.
oricum, daca e cu ochisori si tu te-ai stresat in halul asta promit o urecheal zdravana..si sigur nu voi si singura

liana, vezi ca si tu esti in vizourul meu.."pariez" pe tine cum s-ar spune,luna asta, pentru ca pleci in deplasare si STII ca asa le place cel mai mult bebicilor sa isi faca aparitia, zau!

mirona, cat de bine iti sta cu noua semnatura

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput