Aspirante optimiste - 186

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Tabi: CUM ADICA O SA AI MAI MULT NOROC LUNA VIITOARE??? Ce sunt vorbele astea la tine??? Vrei Temperatura ta este buna in continuare! Bravooooo! Nu uita ca Mirona avea 36.5 si era
Asa ca zambeste pe bune, copil balai: tabi, in curand vei fi , acum esti doar: Te pup dulce de tot sa-ti mearga la inimioara si tie si lu' BB

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Tabitha,HAI CA MI-A PLACUT!!!!!Nu elimini tot hormonul,se secreta in organism o anumita substanta care da starea de fericire de fiecare data cand faci miscare,de aceea de multe ori oamenilor care sunt pesimisti uneori,sau nu au mare chef de viata li se recomanda SPORT,DANS!!!!!!!!!HAI,SUS,SA TE VAD!!!!!!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Bubuleana: te pup dulce, fata frumoasa. atata vreme cat mai exista sperante, nu trebuie sa ne demoralizam, nu-i asa????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

PamELLA: am dansat sambata seara si sper sa mai dansez si miercuri, de 8 martie. Acum dau un numar special pt. tine:

te pup dulce.

Mergi la inceput

Tabitha,asa,vezi ca se poate???pai cum,stau si ma rog de tine??? ai sa dansezi si de 8 martie,si de 13

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

PamELLA: uuuffff, ce doctorita ai si tu ... cred e nu ea ti-a facut chiuretaj? poate ti-a aspirat altceva in fine, cum D-zeu sa fii fara ? ca doar nu a venit sf. Duh!!
oricum, macar asha, sa te relaxezi si sa te distrezi putin, ar fi haios sa-ti iei un test de sarcina...

dar mie tot mi se pare suspect ca nici azi nu ti-au aparut rushii si ca ti-a fost si rau la dush ... nu stiu ce sa zic... cand ti-ai facut ultima data analizele la sange? oricum tb sa mergi si la ginecolog sa vezi ca e totul in regula

rushilor duceti-va mai repedeeeeeeeeeee la pamella, altfel uite ce primiti: hai fuga, fuguta la pamella!!!

bubuleana

Mergi la inceput

danyalo: eu te inteleg ca nu vrei sa-ti faci mari sperante pt ca ai fost dezamagita de multe ori si ti-e frica
dar pot sa-mi fac eu sperante in locul tau???
si sa cred ca dany e? imi dai voie?
cat timp ai de gand sa rezisti pana sa-ti faci testul?

iti trimit multi

bubuleana

Mergi la inceput

bubuleana,ca sa mai zic ca am amutit la telefon cand am auzit!azi dimineata am mai ametit de vreo 4-5 ori,satnd pe scaun!probabil am o anemie,analize nu am mai facut de 2 ani,dar eu lipsa de fier nu am avut niciodata de cand ma stiu!poate calciu e in neregula,habar nu am!dar nici nu ma mai gandesc la nimic,stau si astept rusii,ca alta optiune nu-mi ramane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai, fetele-cochetele..tare imi miroase mie aici a HCG crescut..si inca din mai multe directii..dany, tabi, pamella (la ce dr ai fost? in suceava?-si eu sunt din SV)

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Pamella: eu am lipsa de calciu de cand ma stiu si asha se manifesta: cu ameteli, tulburari de vedere si de auz; daca si la tine e vorba de acelasi lucru: dizolva o lingurita de zahar intr-un pahar de apa si bea-l; si mai ia Dolomit (Ca si Mg) 1/zi

iti tin pumnii sa-ti fie bine!!!

bubuleana

Mergi la inceput