Aspirante optimiste - 186
Raspunsuri - Pagina 6

Tabitha spune:
Dany: esti sigura ca trebuie sa vina? Nu e nici cea mai mica sansa sa aiba ochi luna asta?

PamELLA spune:
Tabitha,stai linistita ca nu sunt,NU EXISTA NICI CEA MAI MICA SANSA!!!!!!Poate ma vedeti peste cateva zile la stiri Glumesc!nu,dar oricum nu se poate sa fiu nici sa fim in povesti cu
Iar,TU,stai linistita!!!TE ROG EU MULT,nu te stresa absolut deloc!de ce sa fii trista???hai,spune-mi macar un motiv!!ia sa te vad cum dansezi din buric
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

danyalo spune:
TABI
Am prestat chiar in per. propice..insa eu de mult nu ma mai iluzionez!!
DE 2 zile ma dor sanii... simt intepaturi...la ovare...ieri m+am aplecat sa iau ceva din frigider si mi+a venit sa... dar...sotzul m+a calmat imediat..a zis ca iar o iau pe campii...
Luna trecuta CM a avut 28 yile si cealalta de dinainte...31 zile... azi sunt deja in ziua 32...si astept sa scap de grija!!! Eu una am incetat demult sa sper!!! e cumplit sa o iau mereu de la capat!!! m+am cam saturat!!! si cand ma gandesc ca voi incepe cu IA...ma ia groaza...caci iar imi voi face sperante... as vrea sa fie simplu totul... dar din pacate nu se poate!!!
DANY

Tabitha spune:
Dany: vrei bataie? Nu-mi zi mie ca esti z32 dar nu ai nici o sansa, clar??? Speram impreuna. Ne luam de manuta si ne sustinem reciproc. Si sa stii ca nu accept nici un refuz, oricat de intemeiat ar fi el.

danyalo spune:
Tabi
Io te sustin...insa nush ce sa zic.... io plec acum la scarbici..ajung acasa tarziu..voi intra pe forum in noapte..pana atunci sunt sigura ca se va clarifica situatia mea!!! imi cunosc mult prea bine...organismul!!! din fericire sau din pacate!!!
Dany... care va pupa si va imbratiseaza pe toate... fetele bune, rabdatoare si suuper optimiste... eu nu mai vreau optimism..as vrea doar fapte concrete... mi+este teama sa mai sper...dar merg mai departe..vazand si facand...

Tabitha spune:
Dany: spor la serviciu. Sper ca pana diseara sa se clarifice situatia in directia pe care o doresc eu. O sa intru maine dimineata sa vad cum au evoluat lucrurile.

PamELLA spune:
Tabitha,nu gasi nici o scuza,sa te vad dansand!!hai ca odata cu tine danseaza si bebelu'!si nu uita ca sportul,dansul,miscarea duc la eliminarea hormonului fericirii asa ca samburelul se va simti excelent!!
danyalo,hai si tu la dans,ce atata tristete,ce atatea plansete,o viata avem!!!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Tabitha spune:
PamELLA: elimin de tot hormonul fericirii din corpul meu? e de bine sau de rau? Adica n-o sa mai fiu fericita daca dansez? Ca nu pricep...

Anca Wish spune:
Pamella, de aia imi plac mie dr. astia, ca au raspuns pentru orice.
Duhul sfant e la mare cautare!!!!
anca...SIGUR intr-o zi