Aspirante optimiste - 186

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

multumesc VALENTINAG pt. urari si multumesc tuturor fetelor, 29 de primaveii le-am implinit ieri sa lasat cu

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

La multi ani Camy!!!!!!!!
Dai de baut????????

Spun si eu bun venit noilor aspirante si sa deveniti cat mai repede- si eu pe langa voi.

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

scuze .nu stiu ce am facut.e prima data cand scriu aici si nu prea stiu cum functioneaza.oricum ca sa fiu concisa:cine ma poate lamuri in legatura cu chistul folicular?vreau si eu un bb dar nimic si am descoperit chistul asta la eco.oare are vreo legatura?
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ardit,saracuta de tine....imi pare tare rau...Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe mama ta si tie sa-ti dea putere sa treci peste aceasta durere.

Nana,bine ai venit la aspirante si sa dea Domnul sa pleci la gravidute cat mai repede(cand vrei tu,de fapt).Trimit PM

Tabitha,tinem pumnii in continuare sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ardit, imi pare tare rau pentru mama ta, este cumplit! Condoleante si sa se odihneasca in pace!
Poate cand ajunge ea in Rai coboara un sufletel mic pentru tine, direct in burtica.

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Ardit: imi pare tare rau! condoleante!!! sper din inima ca de-aici inaiante sa ai parte numai de bucurii si impliniri!!! si desigur sa vina la tine cat mai repede!!! te pup!

Tabi: ma bucur ca te-ai mai linistit; cum ti-am mai spus, prietena mea a avut scurgeri maronii in primele 4 saptamani de sarcina asha ca nu ai de ce sa-ti faci griji! stai cumintica si asteapta rezultatul. stiu ca maine e ziua cea mare!!! sper sa nu vina nici un rus pe la tine, sa se duca toti la PamELLA!!! (doar luna asta)

PamELLA: tocmai am citit ca e posibil ca dupa un chiuretaj sa-ti vina ciclul cu intarziere de 1-2 saptamani; sper ca intarzierea sa fie din cauza asta si tu de fapt sa nu ai nici o problema si sa fii sanatoasa tun!!! iti tin pumnii!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

p-aci!!!
Ardit - imi pare rau -condoleante-D-zeu s-o odihneasca in pace.
Tabitha - tin pumnii
Camy - sanatate si La Multi Ani!
Eu sunt la servici si de azi dimineata ma stresez cu calculatorul,l-am resetat de 10 ori.
M-am linistit si voi urma sfatul lui Bubuleana mai cumpar vreo doua teste sa ma delectez putin.
Pana maine nu mai e asa de mult - sper sa fie ok
Pupici pentru toate fetele optimiste
Sper sa primesc maine de 8 Martie VESTEA CEA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Simo: sa ne spui si noua cum au iesit testele sa ne delectam si noi!!! succes maine!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

salutare aspirantelor, ma primiti si pe mine pentru inca o luna, ca-mi venisi rusii bai focul sa-i bata.
Bun venit noilor aspirante si sedere cit mai scurta.
Bafta fetelor care asteapta sa testeze sau resultate de la doftori si nu in ultimul rind bafta fetelor care presteaza sa dea cel de sus sa se prinda cit mai repede.
ARDiTUZ condolente pentru mamica ta
TABiTHA eu tin pumni in continuare

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia

Mergi la inceput