Aspirante optimiste - 186
Raspunsuri - Pagina 13

corinuk spune:
'Neata fetelor!Am dormit repede...numai somn nu a fost asta!Mi-am luat TB acum dimineata si este 37.00!Pai lucrul naspa este ca am fost la medic!Care nu a reusit sa-mi spuna nimic concret!AMR 2 ZILE!
Ardit-aduna-ti fortele,fii tare si curajoasa!Va rasari soarele imediat pe strada ta!Pupicei ptr toate fetele!

alexia28 spune:
Ardit, condoleante. Stiu prea bine ce este in sufletul tau Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe mama ta si sa-ti dea putere sa treci peste aceste grele incercari!

camy062004 spune:
buna dimineata va spun si eu sa aveti o zi frumoasa si plina de caldura in suflet.ARDIT sincere condoleante pt. mama ta
camy

Happiness_4_us spune:
Ardit, sincere condoleante!
In astfel de situatii, cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu sa iti dea putere sa mergi mai departe!

Tabitha spune:
Bubuleana: sunt relativ bine, aseara mi-am pus utrogestan dat fiind ca nu mi-a venit CM ca lumea, azi dim. TB era 37,1, vad ca scurgerile maronii au devenit mai albicioase. Astept deznodamantul in liniste.

PamELLA spune:
ardit, condoleante,sa iti dea Dumnezeu putere sa treci cat mai repede peste aceste momente grele!
alexia28
Tabitha hai cu vestile!!
bubuleana
Stie cineva ce semnifica visul meu???ce e cu serpii??rusii nimic!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Happiness_4_us spune:
Avalon, te rog frumos, trece-ma si pe mine pe lista, pentru ca vreau sa fiu si eu graviduta! Cred ca asta este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei si mai cred ca, in perioada asta, ea emana multa, multa fericire si implinire sufleteasca!
Doamne ajuta!
Nana Motoc
Nana Motoc

Happiness_4_us spune:
PamELLA, din cate stiu eu, in cartea de vise la serpi, este trecut ca ti-a fost frig. De regula cand iti este frig noaptea visezi serpi. Nu este nimic rau, daca la asta te gandeai. Asa ca stai linistita.
Bafta in continuare!
Nana Motoc

valentinag spune:
Ardit,Condoleante!Sa o odihneasca Dumnezeu!
Bine revenisi ca ne era dor de tine
Cami,cumva,cumva azi te sarbatorim?daca da,LMA sa fii iubita!
"La vita e bella"
poze