Aspirante peste 30 ani - cap.6
Raspunsuri - Pagina 9

Tabitha spune:
crinuta, adela:
Acum sa va vad: mi-am luat acum 5 min. TB = 37,7. M-am speriat. Chiar si termometrul a scos un sunet ciudat, de atentionare. Apoi mi-am luat temp. axial = 36,6. E normal??? Recomandati-mi niste teste de sarcina mai sigure si spuneti-mi si preturile paroximative, va rog mult.

carmen94 spune:
Tabitha nu stiu ce sa zic! decat sa nu intri in panica!Despre teste de sarcina,,,,,,,,,,,,eu de fiecare data am folosit ,,Barza,, si nu mi-au dat gres! e in jur la vreo 60 000.iti tin pumnii in continuare!

adela achim spune:
Tabi draguto,eu nu ma prea ,pricep la teste,asa ca nu stiu ce sa-ti zic;in privinta TB nu cred ca are relevanta,iar temperatura axiala e buna.Eu zic ca nu-ti face bine sa te stresezi,hai mai bine gusta si tu o bucata din ...e bun,ce zici?
ADELA

Tabitha spune:
carmen, adela: multumesc Tort nu pot sa pap ca am renuntat la dlciuri si in plus e trecut de ora 18.00!!!

adela achim spune:
Carmen hai fie,dar doar o gura...
Liana multumim mult...La multi ani!!!!!!!! si tie...sa stii ca ne vom gandi la tine si vom ciocni un pahar in cinstea ta
ADELA

crinuta71 spune:
Tabitha eu ultima data am facut Clear Blue, care costa cam 200.000 lei. Am inteles ca este mai sigur. Dar eu zic sa nu faci inca, te poti necaji pe degeaba. Orice test din urina poate gresi. Iti tin pumnii sa fie bine.
poze

Tabitha spune:
Crinuta: cred ca pana la urma nu voi face test, dar s-ar putea sa-l cumpar, in cazul in care rushii totusi nu invadeaza teritoriul, sa-l am acolo, la indemana. Sa ma mandresc si eu ca am facut un test. Ca pana acum am facut unul singur, acum vreo 5 ani. era negativ, desigur...

Elise spune:
Tabitha, nu face testul acum, cred ca e mult prea devreme si nu poate sa iasa decit negativ.
Nu ca nu s-ar putea intimpla si mai tirziu.... am o prietena (am fost in feb. la botez) care a facut teste negative pina mai avea putin si nastea!!!
Din primele zile a inceput cu testele.
Si a "consumat" 20 de teste/luna pina avea ditamai burta...evident, stia ca e gravi.... stia cind tb. sa nasca...dar DE CIUDA ca nu ieseau pozitive facea aproape zilnic, si nimic!!!
Singurul pozitiv a fost testul de sange.
Ala facut la spital.
In schimb, POZITIVE mi-au iesit mie - stii in ce conditii!
Poate cu implicarea berzei de pe coperta si a lu' sfantu' duh.... din lampa...
Elise

Tabitha spune:
Elise: Nu-l fac, il tin pana expira
. Serios vorbind, nu il fac. Mi-am promis ca nu fac nici un test pana pe 13 si asa va fi. Am zis, am zis.