Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Valeu mama cate prostii pe metru patrat debitam de asta aveam noi cei maimiluti cititori. Cred ca se stricau aia de ras.Acum am ajuns undeva unde e interseant . Da revineu cu vreo perla de a voastra. Tocmai am citit de Catalina ca nu isi facea probleme ca stie reteta pentru lasate.Sa vedem dc isi ai aduce aminte.
Maraki deci aveam drepate . De unde ai luat_o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI si NICO uitam.....se si inchide cu totul,sa-l tii intr-o mana,da' n-am incercat! L-am adus inchis,l-*a deschis fratelo si asa a ramas!
MARAKI incerc si eu sa ma uit la poze,dar cred ca trebuie sa trec la papa intai,ca au trecut aprope 2 ore si se o ora facae aerobic...cred ca deja e flamanda iar,ca incepe sa se maraie!
IRINA ti-ai revenit dupa faza de ieri?

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Monica mi_am mai revenit nu vezi ca mi_am reluat vechile obiceiuri. Dar mi_am revenit cand am descoperit ca nu avea cum sa cada de tot ca sulul ala era gros si se impotmolea pe la jumate. Ideea e ca am lipit paturile acum.
Fii atenta ca am priceput si eu cu cisterna Ursoaicei ca a explicat LunaNoua alis Deea:
"Daca ar fi scris si Ursulina in romaneste, poate as fi inteles ce sunt su plopii aia . Dar chinezeste nu stiu sa citesc .Lasa Ursulina, ca daca nu gasim galeata centrala, avem si noi sarbatori fericite"

Mergi la inceput

IRINA da' suhaida ai mancat?
Am vazut pozele si cu MARIO si cu ANGELO!
Ce fain rade MARIO!!!
Si ANGELO...nu-mi mai revin,cat de mult s-a schimbat,a crescut tare bine! Iar cainele ala...ca asta presupun ca e pata aia neagra si flocoasa ,face kk pe el???

Mergi la inceput

Vai rad ca prostu in targ . Citeam la Deea ca vroia ca bebe sa ii suga 40 kg de grasime. Si ca in ritmul asta il intarca in 7 ani.
LunaNoua, Deea sau fata muntilor cat a supt bebe pana acum. Nu ne lasa asa. Da un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

TEOLINDA,BEE si RALU distractie placuta!
MONI-bravo ca ai facut inca un pahar de lapte si ca e cuminte Diana!Uite aici niste informatzii despre perioadele de crestere;
"Perioadele de crestere intensive au loc de obicei in perioadele din jurul virstleor de 10 zile, 2 saptamani, 3 saptamani, 6 sapt, la 3 luni si din nou la 6 luni. In aceste perioade copilul va cere sa fie alaptat mai frecvent si va parea deseori ;nesatisfacut'. Dupa o periode de alaptate "la cerere" timp de citeva zile, majoritatea sugarilor vor atinge un nivel si apoi se vor intoarce la vechiul program.De asemeni, multi sugari se hranesc de mai mai multe ori seara, inainte de culcare. Acest lucru este normal.

Copilul petrece din ce in ce mai putin timp la san (5-10 minute il loc de 15-20) - sau se hraneste doar dintr-un san in loc de amindoi - sau sanii dvs par moi si nu mai 'curg' asa ca in saptaminile de inceput ale alaptarii.

Trebuie stiut ca aceste schimbari sint normale si sint de fapt dovada faptului ca organismul dvs se adapteaza cantitatii de lapte pe care o cere copilul dvs.

Nu comparati felul in care se hraneste copilul dvs, felul in care creste in greutate sau felul in care doarme - cu alti copii de aceeasi varsta. Nici macar cu alti copiii de-ai dvs. Tineti minte ca fiecare copil este un individ unic si aceleasi reguli nu se aplica uniform ci individual.
"
Irina-pupici al Mario.
Cuscra- superb Angelosi pupicei si cred ca a crescut cel mai bine!
Fug ca trebuie sa mergem la shopping si la vecina in vizita diseara si cu bebe si e posibil sa iesim si la restaurant s ao serbam pe mama.
Va pupam si weekend placut!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Maraki, am vazut pozele lui Angelo, frumos flacau, sa iti traiasca!
Gio, sa te distrezi la mall, pofta buna.
Cata, nu te mai stresa cu masina aia de spalat ca se regleaza sa nu mai trepideze: fii atenta: are niste picioruse (alea pe care sta masina) care se invart pana nu se mai pot invarti, adica la maxim, atunci inseamna ca e bine reglata si ca apasa cum trebuie pe sol. Vezi ca trebuie sa scrie in cartea tehnica. Asa am patit si noi cu a noastra, trepida, dar a reglat-o sotul si acum e ok. Se rezolva repede.
Nicole, nu stiu ce sa iti zic de alergie, maimutoiul meu le tolereaza pe toate, am folosit si Pampers si Fixies, acum suntem pe Happy si aseara am cumparat Huggies ca eram curioasa cum sunt, nu le-am folosit inca. Probabil ca va trebui sa schimbi scutecele, eu sunt multumita de Happy, de Huggies ziceau Irina si parca si Maraki ca sunt misto. Servetele umede am Pampers dar am folosit si Nivea si sunt ok. Sper sa ii treaca repede alergia bebitei.
Fug putin la Cora sa papam.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Fetele..am luat carut....
Moni...cred ca e ca al tau...mie-mi plca muult...E bleo cu rosu...
Sta fata mea ca o printesica.....draga de ea...
Am primit bonus si o geanta Babycare cu salteluta de infasat.....
Abia astept sa o scot afara...Azi am scos-o pe balcon 20 minute..la soare...si ii place
la nebunie...A dormit foarte bine dupa..
Maraki....doar pampers am folosit...si pina acum a fost ok...
Gio,Irina,Janina,Anda,Cata,Mirela,Ursulica,Mira,Florinini,

Miine imi vin socrii in vizita...si am un chef nebun...
Ca am si examen.....la marketing international...
Off...
S-a trezit bebelina..
Ma saboteaza..Cum ma asez la calculator...cum se trezeste...draga mamii...
Va ...
Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Denisa,March...tocmai pe voi va uitam...
Tot noi

Mergi la inceput

NICOLE sa folositi sanatoase caruciorul! Sunt mai multe modele de la BABY CARE,aici in Arad erau vreo trei.Am uitat ca mai are si sacul ala cu care o acoperi,de fapt in care intra pana la piept!Se prinde cu capse de marginea caruciorului,in doua pozitii.Poate imi mai auc aminte ce mai are Al nostru e bleumarin cu bleu.Si ea ziua in el sta,aici langa PC,mai rar o culc in pat ziua!
Maraki si asta are un maner lateral rabatabil,tot l-am bazaiat si inca n-am dibuit la ce foloseste La inceput mi-a fost frica sa piscalesc san nu cumvasa nu stiu sa-l mia pun la loc INtr-o zi ma uit eu cum se ia cosul afara,nu ca ne-am plimba noi cu el atat,ca e greu cred ca si pentru GHITA,dar asa de chestie! Dar daca mergem la socru-meu cand se incalzeste un pic,sa nu caram caruciorul cu totul,luam doar cosul ala,sau scoica (la 30 de grade) cum naiba ii zice? Un fel de bouncer fara baterii,sau scoica dae nescobita ca-i drept

Mergi la inceput