Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
Neatza!!!
M-am culcat numai la 3, m-am uitat la HBO.
a fost misto pe net aseara, mai bine zis azi noapte.
sotul mi-a ajuns pe 3 carari, se vede ca nu mai are antrenament, saracul de el, daca iasa din ani in pasti.
L-am exilat in sufra si eu am dormit cu bebeul. a papat la 1 azi noapte si pe urma la 6.30 dim.a fost cuminte.
Cata, rezolva masina aia cumva. multe din ele sunt super silentioase. tocmai asta de 38 mil. face asa urat?
Mirela 
Anda fugi la somn, ca ai fost pasare de noapte ca si mine aseara.
Ce
fetelor, ca eu sunt tot la cm. curge ca din vacuta milka.sper ca pana vineri sa-mi treaca, ca nu stiu daca se face interventie asa.
merg sa beau cafeluta cu Clau si pe urma la alaptat.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
J G spune:
Neatza!
Vad ca v-ati facut de cap la schimbul trei si eu nu eram acolo! Hmm... ok, va prind eu data viitoare!
Catalina cate canale ai??? Fantastic! Eu am un canal la stangul si 2 la dreptul (probabil asta e motivul pentru care am dureri inca si o sa pana la sfarsit).
Ioana esti draguta dar sunt sigur ca nu mai vreau alt bebe. Nu ma intelegeti gresit, sunt foarte mandra si fericita ca am facut-o pe Carla si o iubesc ca pe ochii din cap dar sarcina mi s-a parut ff nasoala... nu stiu, eu am observat ca sunt femei care sunt mai facute pentru asta decat mine si le admir, eu nu am atata rabdare si putere. Ca sa nu mai vorbesc de ceva important - ca eu chiar nu pot sa stau fara sa muncesc, poate financiar mi-as permite dar psihic nu.
Fetelor vorbeati de sex... si eu sunt stresata rau ca o sa ma doara si nu am nici un chef, dar deloc-deloc. Cand imi aduc aminte ce disperata eram in ultimul trimestru se sarcina si acum, nimic.
Maraki
. Esti o frumoasa.
Giova.. 3 gauri? Initial am crezut ca vb de cusatura care s-a desfacut (si eu am o gaura in plus acolo...) dupa care am inteles ca vorbesti serios! Esti mortala! Saracul Clau!!
Bee iti doresc o nunta frumoasa, iti doresc sa fie prima si ultima din viata ta si sa fii fericita! Botezul la fel, frumos, poate nu ultimul!
Denisa vorbeai de program... eu chiar incerc dar deocamdata cat timp face colici nu prea am cum! De pilda cu o noapte inainte a adormit la 12, s-a mai trezit la 5 dimineata, apoi a dormit din nou de la 6 la 10, ce sa zic, am fost fericita si m-am odihnit bine!
Dar azi-noapte a dormit de la 11 la 2, apoi de la 4 la 8 si de atunci treaza mai atipeste din cand in cand, apoi miorlaie... burta ii face scandal.
E imposibil sa-i fac program deocamdata!
J si Carla (05.02.2006)
Giova spune:
Janina, eu chiar glumeam pe seama gauri nr. 3. e gaurica de la taietura, e mica, mica. dar faceam haz de necaz.
Parca tu m-ai intrebat daca ii dau tot cu mameloane de silicon. da, tot asa papa bebe meu, ii mai dau si sfarcul meu, dar prinde putin si gata. e mult mai bine cu astea de silicon ca are de ce prinde.
E total, ma uit la el, e in bouncer, gangane si incearca sa-si bage pumnul in gurita. dar numai stangul, o fi stangaci ca mine.
merg sa ma aranjez ca plecam sa vad si eu ap. nostru si pe urma in mall sa papam si sa rezerv o masa pe 8 martie, ca ies cu gagicile.
ne auzim mai tarziu.
la toate mamicile si la bebei.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
nicoleta raducu spune:
Salutere,fete frumoase...
Sunt trista...Placintica mea a facut alergie la Pampers....

Si cit o ingrijesc eu..acum e plina de bubite mici..pe soldut..stinga-dreapta....
Acum am lasat-o fara scutec....si am uns-o cu Bepanthene....Ce sa fac?De care sa ii iau????
Fug ca plinge..Off...Ne facem noi mari...
Nicole si Daria
maraki spune:
Buna ziua fetelor,
Anda si Giova, hai ca v-am speriat in legatura cu primul contact cu sotiorii vostri
Poate la voi va fi mai bine, nu mai luati in seama ce am spus si incercati sa vedeti cum este
Cata pai ieri nu mai puteam, am vazut ca Angelo mananca putin si m-am gandit sa fie putin mai consistent
Am pus cereale ( in germana scrie ca e gris dar eu am mancat cu lingurita si se topea efectiv ) putine fata de cantitatea de lapte si a papat fara probleme, i-am dat si aseara si a dat gata 170 ml
In rest, in cursul zilei papa lapte simplu.
Mirela daca tot asa continua bebe Dani, mai bine va duceti la dr. luni, in afara de serul ala de hidratare,nu ti-a dat nimic sa se in chida la stomac? are pofta de mancare? papa bine? pupicei lui Dani, sa se faca bine 
Janine,pupicei Claritei sa-i treaca colicii si sa-si faca si ea un program bun de somn
Nicole,pana sa schimbi beba cu Pampers, ce ati avut? Eu numai cu Pampers merg, am incercat Fixies si in doua zile se inrosise un pic.Pana-i trec bubitele sa o stergi cu vata cu apa si o usuci cu prosopelul, nu o sterge deocamdata cu servetele umede.Bephantene folosim si noi,acum depinde de care ai ca sant diferite continuturi, sa iti spuna Catalina ce foloseste.
Fetelor mai stie cineva ceva de Deea ? Nu a mai intrat demult....
Giova pofta buna si plimbare placuta!!!
Angelo a dormit foarte bine, de la 21.00 la 3.30,a papat si iar somn de la 4.00 la 8.00 Am reusit sa fac o poza cu Dixi langa el, m-am cam chinuit ca il apucase pe Dixi tocmai atunci sa se scarpine la ureche si il deranja pe Angelo
Am pus cateva poze facute astazi
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
monica70 spune:
Buna fetele!
DENISA sa stii ca a functionat faza cu mulsul cu mana
Acum am vazut ce presiune ... nu-mi mai fac probleme ca papa putin Diana,ca si daca 5 minute suge e ok! Am mai pus la congelator un pahar de 100 ml,deja am 4 !
GIOVA si pe mine ma tine de sutien,sau de camasa cand papa nehalit, "se ancoreaza" zic eu!
MIRELA eu i-am data eferalgan sirop 2 lingurite pe zi si i-a trecut in doua zile.Asa mi-a zis pediatra sa-i dau. Era doar ragusita,fara febra,fara tuse.
TEOLINDA,BEE si RALU (?) distractie placuta!
Vad ca ati parlamentat azinoapte pe aici,eu m-am culcat de teama ca nu ma lasa sa dorm iar dimineata,dar acu' a fost suspect de cuminte! A mancat bine(?) a dormit...La 11 ne-am sculat din pat amandoua! De atunci...hizlit,papa,scremut,kk,somn...hizlit,aerobic,papa,kk,somn....iar aerobic,scremut,kk....
Acum e la ora de aerobic ![]()
NICO da-i cu crema cu zinc,trebuie sa treaca! Si intrebai de carucior! Al meu are trei pozitii:culcat,30 de grade si 90 de grade (de stat in fund),are acoperisul ala (cum sa-i zic?) care se poate trage in diverse pozitii si complet peste carut si are si o aerisire,plus ca evident se da jos,si ramane sport.Are maner reversibil,cos pentru bagaje,saltelutza cu scai care se poate lua si spala,locul pentru picioare se extinde,la inceput il tineam inchis,deja nu mai are loc! Are suport pentru sticluta de lapte,pentru pahar si chestia asta se ridica in sus si se transforma in maner la cos...da' n-am dibuit inca cum demontez cosul
cu atatea clape.Rotile sunt intr-o parte simple,in cealalta duble,se pot si bloca. Cosul are pozitie fixa si pozitie de leganat...Ce am uitat? AAA! E de la Baby Care si ieftin 3200000 lei,plus ca ni l-a facut fratelo cadou de botez
Presupun ca sunt si mai "destepte" dar la pretul asta sunt multumita!
IRINA ai gasit
? ![]()
DENISA,MARAKI,IOANA,ANDA,JANINA,CATA... 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Maraki am vazut pozele . Prima oara am Dixi se pune cu fundul pe capul lui Angelinos cand de fapt el zici ca sta de paza.Apropo ma tin de o gramada de timp sa te intreb ce scire pe paturica nu de alta dar eu vad cred ca ce vreau.
Si eu am pus cateva poze vreo trei mai vechi si vreo trei de azi.
irinadum spune:
Acu sun tpe ele .Ete unde am ajuns:
"Ralu am uitat sa-ti zic ceva....pai cum sa sara aia pe noi...cand ne vad catai oamenii suntem se fac mici, mici (sotul are 1,95 si 100kg, eu ) devin muti instant.
Am ras odata pe tema asta de ne-am prapadit amandoi: eram la casa si ne-am asezat la coada, dupa ce a terminat casierita cu clientul ne-a chemat pe noi care eram ultimii. Si au sarit clientii pe ea.....dar cand s-au intors au amutit toti (erau vreo 15 carucioare inainte)....si uite asa am reusit sa o distram si pe casierita si am ras si noi cu o pofta...."
Asta er Ursoaica stai ca ajung si la tine
maraki spune:
Mooaammaaa Monica ce tare esti!!! Eu daca ma intrebi de carut, habar nu am ce sa spun
basca mai are o chestie intr-o parte de care nu am idee pt. ce este, am crezut ca se foloseste la sacose sa o agat
dar Giorgos a spus ca nu e pt. asta
Nici nu stiu ce marca este![]()
Irina aveti un baiat superb
nu mai pot dupa el de cate ori vad pozele
Si da: ai citit bine pe paturica
asta scrie![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
monica70 spune:
IRINA acum ma "plimbam" si eu pe la cap.102 .... era CISTERNA CENTRALA ... nu retinusem exact! ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)