Simptome!!! - 7

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Andreutza, felicitari, esti gravi!
Chiquitita, daca e asa pe spate uterul tau, dar nu ai alte probleme, vei ramane sigur prin IA daca nu ramai natural.
Bafta tuturor la bebelusi!

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Ziceti-mi ceva naturist cu care sa tratez durerile!

Chiquititauita-te aici : http://www.freemail.atlastelecom.ro/~samuboy/coada_soricelului.htm pt inflamatii ale ovarelor. Eu zic pe langa baile de sezut sa bei si 3 cani /zi de ceai de coada soricelului. Si eu am un ovar inflamat si de 2 sapt de cand beau ceai nu ma mai doare. Nu cred ca iti va face rau dc esti deja insarcinata. E bine sa-l bei pe stomacul gol.

miki-miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineta si o zi superba va doresc
andrutza mii de felicitari;nu incape nici o indoiala ca esti graviduta;sa fie intr-un ceas bun
Chiquitita,nu-ti fa probleme ,ca uterul retrovers nu e cauza de insterilitate;vei vedea, ca in curand, daca nu mai sunt si alte probleme,vei ramane graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Zozela,mersic de galerie,moama ce de treaba am zilele astea,si ii fac fata cu brio,ca o,e luna primaverii,si suntem toate femeile muullllllltttttt mai fertile
asa ca,va recomanda la toate iubitiva,simtitiva frumoase si deosebite (asa cum de altfel si sunemt),pt ca luna aceasta e luna femeilor si feromonii sunt in aerrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Andreutza sa fie intr-un ceas bun!!!!
Melutzica da-i bataie!!!
Va multumesc de raspunsuri; Miki-Miki o sa incerc ce mi-ai recomnadat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Lorena imi pare rau ca nu e BB....Dar lasa ca vine el!!
Andreutza fa-ti hCG-ul ca sa fii sigura!!
Tabitha si-atat!!
Chiquitita eu zic sa mergi la un ginecolog......
Melutzica
Eu am fost ieri sa-mi fac TSH,LH,prolactina(..n-am lesinat..Marti merg sa iau rezultatul Sper sa fie de bine
Pe mine interzicerea asta de a ramane ma intarata rau de tot

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilirusu spune:

Buna fetelor.Sunt in ziuaa24a cm si de cateva zile am jena dureroasa la nivelul sanilor,mai exact la nivelul mameloanelor si o durere la nivelul ovarului drept.Poate avea aceste simptome legatura cu utrogestanul sau este ?Va rog un raspuns.Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza13 spune:

Fetelor, tocmai am luat rezultatul de la HCG. Este 0.10 mUl/mL. Are cineva idee ce inseamna asta? Am inteles ca este negativ Asa e??? Sau mai sunt sanse sa fiu totusi ??? CM tot nu mi-a venit... Iar pe testul de sarcina facut acasa, v-am spus deja ce imi apare: a doua liniuta se observa foarte subtire si foarte stearsa!!! Voi ce parere aveti? Este posibil sa fi facut HCG-ul prea devreme??? Azi sunt in a 36-a zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Andreutza, imi pare rau, testul e negativ... mi s-a intamplat si mie sa am test (din urina) pozitiv si cel de sange 0... De aceea am hotarat sa nu mai pun baza pe testele din urina si sa-l fac pe cel din sange numai daca intarzie cm...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetelor, nu stiu ce e cu mine: de cateva zile am o tensiune in abdomenul inferior si unele dureri in partea dreapta si stanga, iar acum de vreo 24 ore ma doare incontinuu in partea stanga ... dar nu e foarte dureros, e suportabil... eu sunt in Z16 si cand m-au apucat toate simptomele de mai sus + dureri ca la ciclu am zis ca e din cauza ovulatiei, dar asta se intampla acum 4-5 zile... de ce nu mai trece daca e din cauza ovulatiei??
voi aveti idee ce-ar putea fi? la farmacie mi-a zis ca e posibil sa fie de la intestine sau splina ...

bubuleana

Mergi la inceput