Simptome!!! - 7

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

quote:
Originally posted by andreutza13

Am facut un test de sarcina in ziua 32 si mi-a iesit in felul urmator: prima liniuta era clar vizibila in toata splendoarea ei, iar a doua, era foooooarte slaba, abia se observa, si nu era asa de groasa ca prima, era mai degraba o dungulita subtire.

Asa a fost la mine la prima sarcina... Refa-l peste cateva zile si anunta-ne!

Bubuleana, aici e mai greu sa faci asa repede un test de sange. Adica numai un ginecolog iti poate da trimitere la laborator si ca un ginecolog sa te primeasca asa de pe azi pe maine nu e asa simplu... Astept pana luni daca chiar nu o sa se intample nimic o sa sun sa-mi fac programare.

Azi mi-a fost rau-rau... cel mai bine ma simt cand stau in pat. Mai nasol cu fiu-meu ca numai calare pe mine sta si nu vrea sa se joace. Mai nou ma si pupa, cred ca simte el ceva

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza13 spune:

Fetelor, tocmai am mai facut un test. Si mi-a iesit la fel....adica a doua liniutza se vede fooooarte slaba si subtire, dar totusi se vede. Ce spuneti? Am bebe? Maine dimineata ma duc sa imi fac si examenul de sange. Si cred ca maine dupa amiaza o sa am rezultatul. Sper sa fie bebe. Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

chiquitita: testul l-ai facut mult prea devreme. Sa ne zici ce ti-a spus la ecografie. Tinem pumnii sa fie de bine!

andreutza: eu zic ca 90% e sarcina, dar repeta testul. In ceea ce priveste intrebarea ta, eu consider ca intarzie CM, nu ovulatia.

lorena: daca pana luni nu se intampla nimic, incearca o ecografie si / sau un test de sange. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetelor, uite ce mi-a zis la ecografie:
-durerile sunt probabil de la faptul ca am uter retrovers si ovarul stang e mai mare cu 7 mm decat celalat (m-a trimis si la ginecolog pt. o eventuala raceala)
-uterul meu e fffff retrovers (e cazut de tot pe spate si de aia nu raman)
- am foliculi, endometru, nu am chisturi, deci din punctul ei de vedere nu am nici un impediment in a ramane (in afara de uter retrovers)
Ea nu ar fi trebuit sa vada o eventuala sarcina? Sau era prea mica? Va amintesc ca am avut ultimul ciclu pe 17 feb, dar e f neregulat (dureaza intre 25 si 35 de zile). PArtea nasolaa e ca mor de durere in continuare si daca ma duc la gineco parca vad antibiotice si iar pauza si uite asa se duse tot pe apa sambetei. O candida am mai ot timpul, dar asta nu ar fi un impediment, nu?
Dati-va cu parerea ca mor de nerabdare
Ca sa nu mai zic ca m-a ruinat...... eco asta si nu rezolvai nimic practic

Mergi la inceput

chiquitita: eu cred ca nu s-ar vedea o sarcina la eco, e mult prea devreme. Incearca cu vreun tratament naturist sa rezolvi durerile, poate este sarcina si e mai bine sa nu risti nimic. Te pup si astept sa ne spui vesti bune.

Mergi la inceput

Tabitha, ce m-as face eu daca nu mi-ai ridica tu moralul!!!
Ma gandi sa va scriu ce scrie in fisa de eco:
- uter retroversat, 30 mmDAP, endometru 8 mm grosime, ovar drept 33 mmL cu 3-4 mici imaginni transonice(foliculare); ovar stang 40 mmL cu 2-3 imagini trabsonice dispuse periferic (foliculi)

Mergi la inceput

Fetelor, apropo, voi cu ce ati tratat anexita?

Mergi la inceput

chiquitita: nu ma pricep, dar endometrul este bun, zic eu. Tu esti dupa ovulatie acum, nu? Poate da Domnul si se prinde ceva. Despre uter retrovers nu stiu ce sa-ti spun. Oricum, mult optimism!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

andreutza: eu sunt 99% sigura ca esti felicitari!!!

chiquitita: nici la eco nu se vede asa devreme ... trateaza durerile cu ceva naturist si mai ai putintica rabdare inainte sa-ti faci inca un test (adica cel putin o sapt)

bubuleana

Mergi la inceput

Ziceti-mi ceva naturist cu care sa tratez durerile!

Mergi la inceput