Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-112

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Tabi nu vreau sa te dezamagesc ... dar e cunoscut faptul ca utrogestanul intarzie menstra, la fel ca de la utrogestan ai o temperatura asa de ridicata. Eu ma rog ca nu acest medicament sa fie cauza .... dar nici nu vreau sa te vad pe fundul unui binecunoscut butoi.
Eu de ex ... am ramas insarcinata cu 36,8. La 10 zile de la ovulatie cand am facut testul am inceput sa-mi pun utrogestan ... iar temperatura a crescut si ea .. la 37. Deci .... ai mare grija. si nu te supara pe mine ... te rog io frumos.

Miro4+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Cristinna: nu renunt asa usor, dar am mai revenit cu picioarele pe pamant, ca prea pluteam prin aer. Chiar m-am uitat sa vad TB la care am ovulat, este de 36,9.

Mirona: scapam noi cumva de butoi, nu-ti fie frica. Si fii sigura ca nu ma supar pe tine , la fel cum nu ma pot supara pe nici una din voi. Vreau doar sa stiu cu realism care sunt sansele, atata tot. Sa vedem cum stam maine. Oricum nu mi-a intarziat, sunt z27 si eu am un CM regulat de 28 de zile. Miercuri, pe 8 martie ar trebui sa-mi vina daca nu sunt insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

TABI
Eu te sustin 100% cu si fara temperaturi!!
Eu mi-am luat temperaturi...cearceafuri intregi!! Stiu ce inseamna!!
Dar acum le-am lasat naibii!! Stii ca ti-am zis de cateva ori sa lasi temperatura!! Si sa-ti spun de ce: dupa ovulatie TB incepe sa creasca de obicei peste 37 grade...dar nu e o regula... Din pacate... TB crescuta...nu inseamna neaparat sarcina.. inseamna ca ai ovulat si ca peste o per. de... iti va veni ciclul sau nu iti va veni... Spun asta din carti..adica am citit nu le-am inventat eu!!
Nu vreau sa te superi pe mine..insa chestia cu TB. mi se pare depasita...si de multe ori poate sa dea concluzii false...adica spre ex. daca ai febra...etc.. Mie mi s-a intamplat de n ori..eram sigura-sigura ca gata!! Io zic sa lasi TB. sa faci eventual un test de sarcina sau sa astepti pur si simplu!! Se poate trai si fara TB. spun din experienta...
Sper sa nu te superi pe mine!!!
Eu te sustin ...si pana la proba contrarie...trebuie sa speri...Am zis!! Am zis!! ( asta ca sa citez pe cineva)

Io te pupik si astept vesti bune..adik sa te ocoleasca nenorocitele de scarbe vreo ... 9 luni!!
DANY...mereu alaturi de voi...

Mergi la inceput

Dany: esti o dulce. Stiu ca cresterea temperaturii nu este relevanta, dar daca ramane la cote ridicate si dupa data la care ar fi trebuit sa-ti vina rushii e un semn de posibila sarcina. De aceea ma bucurasem ca a crescut la 37,2 si ca a ramas acolo 2 zile la rand, insa dupa aceea a inceput sa scada in fiecare zi cu cate 0,1 grade. Asa ca eu zic ca sansele sunt tot mai mici. Insa nu disper. Test nu vreau sa fac, caci s-ar putea sa fie fals. Voi astepta cuminte sa vad evolutia lucrurilor. Oricum, iti multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Tabi, desi o recunosc pe Miro in firea mea realista de scorpioanca, caci mie luna asta mi-a intarziat 3 zile dar eram deja "pusa in garda" de fete ca utrogestanul poate da intarziere, cred ca nu strica uneori sa fim optimiste si visatoare, cine stie de unde sare iepurasul (ca tot se apropie Pastele?) Deci, eu sper cu toata inima ca de 8 martie vei anunta ca si vom avea ce sarbatori!

Kitta, cu ce ai facut stimularea? Tin pumnii la ISA!

Fetele care v-ati intors de la munte, ma bucur ca v-ati distrat! Cristinna, mai astepta 1 zi max. 2 si baga un test, ca nu se stie, s-ar putea sa-ti fi prins bine aerul curat si plimbarica

Fetele, eu vineri m-am intalnit cu Stuart, e o scumpa. Ea pleca duminica si am vrut sa avem mai mult timp pt. noi... si am tot povestit vreo 3-4 ore de nu mai stiau sotii nostri pe unde sa ne caute N-am mai apucat sa intru sa va pove... si imi pare rau ca nu a reusit si Rami sa vina cu noi. Sper ca va fi data urmatoare, si poate mai indraznesc si alte fete, ca tare-i fain cand ne intalnim, parca ne-am cunoaste de cand lumea!
Stu, sper sa-mi poarte noroc sosetutzele de la tine!

Va pup pe TOATE si mi-e dor sa va aud cu vesti bune!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely: Merci pentru pata de optimism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Tabi, Amely are dreptate in tot ceea ce ti-a spus.Hai nu mai esti sparata da??
Amely, tu ce noutati mai ai?cand faci laparo?
Miro,sanatate multa si pupici pe burtica

Mergi la inceput

melutzica: iti multumesc mult. Supararea trece, numai de-ar trece si timpul asta mai repede, ca ma omoara incertitudinea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Tabi,timpul stie el cum trebuie sa treaca.Tu insa trebuie sa fii f calma si linistita si sa crezi cu toata fiinta ta ca vi fii bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mel, eu as fi facut-o si luna asta, dar nu avea cum ca nu era in tara... asa ca am hotarat (tot eu!) sa o facem la inceputul lui aprilie, in functie de cum vine ciclul...
Alte noutati nu prea am... Astept sa iau rezultatele la toxo si prolactina, saptamana viitoare. Intre timp am intrerupt orice fel de medicatie, naturista sau nenaturista. Merg pe ovulatie naturala 100%, ca in vremurile bune, sa vedem ce iese!
Tu cand faci histeroscopia?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput