Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-112

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

tabi, fugi la nani sa ai si tu cateva ore bune de somn pt TB de dimineatza
liana
melutica, am vazut la profilul tau ca esti medic FKT..adica ai terminat MG sau colegiul de FKT? unde ai terminat, in bucuresti? cunosti catedra de la recuperare medicala/bucuresti?
toata lumea,

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadaf spune:

da eram la gravidute dar cred ca am pierdut sarcina dar imi doresc sa fiu mama,va multumesc si astept sfaturile voastre,sa schimbat sotul ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadaf spune:

cum sa fac controlul accela de ovulatie?ca ma depaseste!
peste cate zile de la contact sa fac testul?acum de exemplu imi frige corpul!oare de la ce o fii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

eram in trecere

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Megbeng,am terminat facultatea de medicina,sectia fiziokinetoterapie, la Universitatea din Oradea.Din Bucuresti nu cunosc pe nimeni
Gabitza si asa in trecere si tot te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

sadaf,poate is eu mai tare de tartacuta ,dar nu prea inteleg ce spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Sadaf, testele de ovulatie se fac pt a depista momentul cand trebuie sa , deci inainte... Sunt ca testele de sarcina, tot 2 liniute trebuie sa apara. Daca e pozitiv, inseamna ca nivelul lh-ului a crescut si ca in urmatoarele 24-48 de ore se va produce ovulatia! Despre fierbinteala nu stiu nimic... Sper ca am inteles bine intrebarea ta.

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Am venit aseara de la munte si a fost suuuppeerrrbbbb. M-am deconectat total.
Tabi intru si eu in galerie pentru sustinerea temperaturii si nu numai.
Megbeng ma bucur ca ai reusit sa treci peste necazul acela si tit doresc sa treci repede din nou la gravidutze si sa ramai acolo de data asta vreo 9 noi.
Eu azi sunt ziua 25, temp bazala 37. Daca am ovulat in ziua 11 asa cum zice fertility ,inseamna ca azi sunt ziua 14 DPO, dar daca am ovulat dupa cum cred eu in ziua 13 sunt doar ziua 12 DPO.
Va pe TOATE ca tare mi-a fost dor de voi
.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Neata, fetelor. Sunt suparata rau de tot. Dupa toate problemele de ieri cu accidentul de masina, azi dimineata TB era 36,9. Si ca sa fie tacamul complet, aseara am uitat sa-mi pun utrogestanul. Asa ca .... Sper sa-mi revin. Si sper ca daca mai exista o sansa cat de mica, ea sa se implineasca. Dar suparata tot sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Tabi ,mai stii tu cum ziceai la alte fete ? " Pana nu vezi roshu in fata ochilor, mai exista o speranta!". Deci nu te da batuta inca . Temperatura poate oscila si atata vreme cat nu coboara sub nivelul la care ai ovulat, e ok.

Cristinna

Mergi la inceput