Clubul moldovencelor de peste Prut (18)
Raspunsuri - Pagina 13
Balbina spune:
Salutare,
Merci de urarile de sanatate, parca e mai bine, dar am inteles ca ceea ce am eu o sa ma tina minim o saptamina, noroc ca am niste pastile si unguent care imi atenueaza durerea. Trebuie sa mai reduc din timpul petrecut la calculator, asa mi-a recomandat medicul, ca sa evit pozitia ce a provocat nevralgia asta.
Cornelia, surprinsa de veste, am uitat sa-ti urez sarcina usoara si un bebe sanatos, iti urez acum.
Tania, bine ai venit la noi! Daca vrei sa figurezi in listuta moldovencelor de pe prima pagina a subiectului, poate ne dai citeva date despre tine.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
Balbina spune:
Rodica, da din ce limba tre sa traduci, ma rog, reteta? Nu poti s-o postezi in rusa aici? Daca te temi ca nu toti vor vedea caracterele rusesti, poti s-o treci prin www.translit.ru
------------------
Numai bine,
Bunatati
Tania21 spune:
Multumesc fetele!
Balbina, am spus datele mele lui doroti. Ea m-a adaugat si pe mine la listuta voastra!
lia_c spune:
Tania, mai scrie detalii despre tine. daca vrei pune niste poze... poate te recunoastem
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
lia_c spune:
Doroti, tu unde ai disparut? de ce nu scrii? tu erai cea mai activa dimineata!
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
alinkav spune:
Tania vrem detalii cu ce te ocupi!!!!!!Moldovencele astea pe langa toate mai sunt si curioase inraite!
Cornelia, ce bine ca ti-ai luat si tu o vacanta! Cum ai de gand sa profiti?Si apropos, cum ai reactionat familia la vestea cea mare?????
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
lia_c spune:
Alinka, in primul rind vreau sa ma detasez de tot ce tine de serv. si sa-ni mai aduc aminte de nimic ce tine de serv. In rest inca ma gindesc ...
Inca nu stiu toti vestea, caci noi venim noaptea acasa si mergem dimineata... Cind vom merge prin vizite vom anunta... Doar mamica stie, si normal ca si sotul...
lia_c
alinkav spune:
Si unde a disparut Lucia?Ca ni s-a facut skuchno fara ea!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
lia_c spune:
Lucia cred ca tace si face... mestereste iarasi ceva prin bucatarie
lia_c
Balbina spune:
quote:
Originally posted by lia_c
Lucia cred ca tace si face... mestereste iarasi ceva prin bucatarie
Cu siguranta!
------------------
Numai bine,
Bunatati