Clubul moldovencelor de peste Prut (18)
Raspunsuri - Pagina 12
gazea spune:
ALINA ITI ADUC IN DAR CELE MAI FRUMOASE URARI DE FERICIRE,SANATATE SI MULTE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!!!
Scuze ca abia azi am apucat sa intru pe aici si binenteles ca am cam intarziat.
La noi in casa a fost mare agitatie la sfarsitul asta de saptamana,au venit multi sa ne ureze drum bun,mie imi place cand am oaspeti,dar am avut mult de pregatit si asa va fi probabil pana vom pleca..unul vine altul pleaca...
Felicitari Corneliaimi imaginez ce fericire cred e cel mai frumos lucru ce i se poate intampla unei femei e cea mai frumoasa perioada,cand porti in pintec un bebelus.Sa fiti sanatosi!
Natiam reusit sa fac tortul,a iesit super..am primit multe aprecieri.
Luciacum va descuracati cu noul meniu? I-i place sucul de morcov Laurei? Amedeo nu prea l-a agreat...
Karinacum e la noua casa? Cum va place?
Vreau sa merg la Moldova nu am fost de 3 ani,dar cand vad zapada asta ma ingrijoreaza,cum se face timp mai bun cum plec pe 1 saptamana,dar din pacate singura nu pot sa ris sa-l iau si pe Amedeo m-i frica cu asa vreme.
Lilia ce mai face Amelia? Si eu daca-l las pe Amedeo la bunici o dupa ameaza deja mi-i dor de el si parca nu am ce face acasa fara el,nu-mi gasesc loc...
Davinace mai fac lalele? Deanna inca nu le-a "mirosit"...
Eu la toti prietenii care vin la noi le dau cate o floare mai am inca 5 si gata,le spun ca trebue sa le iubeasca ca eu am tinut f. mult la ele.
Doroti ai dreptate e greu si obositor cu copii cand deja au 1-2 ani nu ai o clipa de ragaz..,dar oricate rele ar face tot mai mult ii iubesti,si nu poti sa te superi pe ei.Ve-i vede cate ve-i tolera copilului tau ce acum ti se pare de neadmis va fi ceva normal.Asa ca odihna maxima acum...
Mamanati felicitari pentru burtica si te apreciez pentru curaj,Multa sanatate atat tie cat si bebelusului.Am o prietena care din pacate a avut aceeas situatie si citind te-am dat exemplu acum si ea mi-a zis ca vor sa faca inca un bebelus...deja pling nu mai pot scrie numai cine stie intelege...Scuza-ma daca te-am itristat...totul va fi bine iti tin pumnii si ma rog pentru toti bebelusii din lume sa fie sanatosi.
Cam atat Dragele mele moldovence sper ca nu v-am plictisit si abia astept sa va citesc ce noutati mai aveti.
Daca nu intru nu inseamna ca v-am uitat zilnic ma gandesc la voi si la ce bunatati oare ati mai facut
Pupici tuturor
Davina spune:
Buna dragele mele !
wow Cornelia asta da surpriza ,felicitari.Sa ai o sarcina usoara si sa fiti ambii sanatosi .Foarte apetisante bucatele tale ,mi-ai facuut o pofta de foetaj mmmm.
Nati si mamaNati multa sanatate si aveti grija de voi .
doroti cum a zis zi Natalia 9 luni de graviditate te pregateste pentru bebe....Poate maninci mai mult ficat daca nu poti lua Fer.
Lucia cum merge diversificarea la voi ?II place lu' Lauras sucul ?
Alina ti-au esit super dulciurile ...
gazea lalelele cresc ,Deanna inca nu le-a atins .Eu tot la prieteni am lasat florile inainte de a veni aici .
Noi sintem binisor .Am sarbatorit ziua sotului in we. cu toate rudele la restaurant ,ca eu nu pot gati pentru asa de multe persoane .Am iesit cu Deanna in parc la o plimbare cu familia si azi am fost la dentist dis-de-dimineata .Incepind de azi mi-am pus in plan sa maninc mai putin si fara dulciuri si alte chestii care ingrasa .Vreau foarte mult sa dau jos citeva kile ..
cam atit la noi .
pupici si o zi buna.
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Davina spune:
am uitat sa zic ca si noi mai vrem un bebe,o surioara pentru Deanna dar poate la anul ca inca nu sunt pregatita psihic pentru doi copii .
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
lia_c spune:
'neata fetele
raport: noi sintem fresh si gata "de lupta". Ne-am imbracat intr-un costum negru cu pantalon si bluzita alba, ca de poate ne felicita conducerea si sa fim la inaltime... si spre uimirea mea ma simt mai bine in costum decit in blugi :).
Afara iarasi ninge de ninge, zici ca abia se incepe iarna... Iarasi cam greu de dimineata cu masina insa s-a rezolvat mai repede...
Multumim p/u felicitari si urari de bine! Si eu va doresc la toate sa fiti sanatoase si bb la fel, ca asta e cel mai important!
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Tania21 spune:
Buna fetele!
Ce bine imi pare sa va vad din nou! Din nou pentru ca demult nu am mai intrat pe acest subiect. Nu am stat sa citesc toate paginile din lipsa de timp, dar sper din tot sufletul ca sunteti toate bine si sanatoase, voi impreuna cu puii vostri!
Promit ca de acum trec mai des prin club!
lia_c spune:
Alina, sa vezi ce bine e cu doi bb, se jaoca impreuna +++. Mie imi placea f mult sa stau cu frate-meu, deja cind a inceput a i se dezvolta eprsonalitatea a fost mai greu sa ne punem de comun acord, dar cind eram mici, era misto. Aveam o multime de constructore si ne jucam sau inventam noi altceva... Diferenta dintre noi e 4 ani, insa eu o consider marisoare, cred ca cel mai bine e 2-3 ani - asa ambii copii au si in adolescenta aceleasi interese, nu doar in copilarie... Eu regret enorm de mult ca nu puteam merge cu fratemeu la disco . Insa colegii de faculate il stiu, cu un coleg kiar se intelege f bine si sint prieteni. Cind mergeam in padure, el era "din gaska"...
E f frumos sa fie 2 bb
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
lia_c spune:
Tania, bine ai venit! Sper sa-ti placa gaska noastra
Wow, ce bine ca apar tot mai multe basarabence!
Eu mi-am luat in sfirsit 2 zile libere (concediu pe 2005 inca). Asa ca mi-am facut o scurta vacanta!
Deja eram la capatul puterilor...
lia_c
MamaElei spune:
Neata!
Io nici nu stiu ce se face afara, m-am apucat de curatenie, eu fac Paula desface si tot asa... Nici nu am avut cind sa scot nasul afara.
Tania, velkom-velkom la noi!
Cornelia, sa inteleg ca esti acasa acum? Ai gasit reteta de salata?
Fetele care erau interesate de reteta de eclere sa ridice doua dejte in sus si sa scriti adresa de email ca mi-s mare cucoana si nu am timp sa traduc ca sa scriu aci, iar de pe ce site l-am luat nu stiu si pace....
Nati, sper ca tu si sotul sinteti bine! Multa sanatate!!!
Rodica si PAULA (02.09.04)
alinkav spune:
Salut la toata lumea!
Tania bine ai revenit!
Ce mai faceti harnicutelor? Eu am incercat azi dimineata noua mea forma ptr checuri de la Natalia, si e super faina. Am facut tigrut.
Acum sunt tare ocupata cu actele si hartiutele, dar tin pagina mereu deschisa, asa ca una doua va citesc.
Rodica vreau si eu reteta de eclere, ca in curand voi ajunge la Chisinau si voi putea achizitiona niste peceni treski!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
lia_c spune:
nu, vacanta mea incepe de miine si dureaza: 8-12 martie ...
thx, am gasit linkul, zici ca eram de nu am vazut
lia_c