Miresele anului 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
Tizabela spune:
Buna seara fetelor si eu pe aici sa citesc ce s-a mai intamplat ca ramasesem in urma cam mult si nu se cade.Nu am nimic de raportat ci doar vreau sa ii urez o nunta de vis lui Bee si casa de piatra!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos
Rallu spune:
Fetelor iaca ma prezint si eu cu raportul de seara...
Credeti-ma ca asta da raport.
Stiu ca m-ati numit voi la un moment dat cea mai harnicuta miresica dar nu vreti sa schimbati titlul in cea mai ghinionista?...cel putin in ultimele 48 ore.
Asaaa....dupa ce ieri petrecui vreo cateva ore bune la urgenta cu mama si ramasai fara rochita, iata continuarea evenimentelor.
Mama zace in pat cu pneumonie si pleurezie plaman stang.
Am alergat de nebuna dupa medicamente, apoi prin oras ca sa dau bun de tipar la invitatii (ieri n-am mai apucat sa ma duc) si alte comisioane.
Cand in final ajung acasa, doftoricesc mama si ma asez sa ma odihnesc, primesc un telefon de la al meu care imi da VESTEA CEA MARE.
Era la spital (alt spital, nu cel de ieri) si m-a sunat sa-mi spuna ca miercuri e programat la operatie.
In week-endul trecut am fost la munte si si-a aratat vitejia pe partia de sky...o singura data da' bine ca a reusit sa-si rupa meniscul si nu mai stiu ce.
S-ar putea chiar sa aiba nevoie de 2 operatii iar recuperarea este la limita cu nunta (nu se stie care din ele se termina prima).
Reactia mea?
Pai in primul rand m-am pus pe ras, si am tot ras de nebuna pana mi-a trecut.
Apoi m-am dus la tata sa-l rog sa ramana in picioare cu orice pret, el fiind singurul viabil care a ramas (desi oficial el este cel mai bolnav dintre noi...cardiac).
Si apoi m-am pus pe bocit...ca sa ma racoresc.
De bocit am bocit eu da' de racorit mai va.
Totusi, respectam programatorul si maine mergem in oras dupa costume si cocarde pt. ca cutzu schiop nu vrea sa stea potolit iar eu chiar nu mai am puterea si cheful sa ma cert cu nimeni.
Ei, ce ziceti, va placea povestea mea? (eu deja am impresia ca traiesc intr-o telenovela de proasta calitate)
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
dyadya spune:
Rallu, este incredibil! Imi pare nespus de rau, dar or sa treaca toate, iar omu' tau cred ca se va reface pana in iunie, DAAC respecta indicatiile medicilor si nu mai face pe viteazul. Capul sus, ca mai vin si de-astea peste noi si trebuie sa le facem fata cu brio.
Multa sanatate mamei tale, succes puiului tau cu operatia, si lasa un pic alergatura care-l implica si pe el ca sa nu se agraveze situatia.
Alinush, dadusi un semn? Pupa mama pe ea de fata!Poate vii la intalnire? Ce zici, te mai vedem si noi?
Diverse pentru nunta
SunSmile spune:
Neata
Offf mai Rallu! Eu sunt langa tine(nush cat te ajuta asta) cu sufletul si gandul. Sanatate mamicii, sanatate iubitului(vezi ca dupa op. de menisc, trebuie sa ia o pauza de la activitatile sportive), putere tie si tatalui tau. Din pacate viata ne ridica tot felul de obstacole in cale. Dar sunt convinsa ca esti o fata puternica si vei sti sa le faci fata tuturor. Te pup si iti tin pumnii!
Voua fetelor va doresc weekend placut, alaturi de jumatatile voastre!
Apropos, cand e baba voastra? Daca ma iau dupa data de nastere, ar trebui sa fie azi, daca e pe alese, atunci pe 8 de ziua copilutului meu!
Hai va pup
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
1. a.cicel CASA DE PIATRA!!! Am citit povestea nuntii la topicul respectiv si imi venea sa plang! Super! Am vazut si pozele si ti-am admirat coafura! Traznet! tu ai parul cret asa de felul tau sau ti l-a incretit atunci?
Parul meu e mult mai cret decat ai vazut tu in poze. Si din cauza asta, coafeza a fost nevoita sa il puna pe bigudiuri mari, ca sa imi mareasca putin buclele. Ca altfel...nu reusea sa faca niimic cu el. E foarte dificil parul meu si sta numai cum vrea el. Nici cu fixativ nu a stat asa cum am vrut noi.
16+
POZE
Carmen_Marieta spune:
Rallu doamne prin cate treci si tu, si au am probleme si-mi este greu dar asta este viata.Multa sanatate mamei si lui iubi tau.Putere tie si tatalui tau, ai grija si de dansul ca stiu ce inseamna sa fie cardiac(mama este la fel).Fii tare!!! noi i-ti suntem alaturi.
krelia spune:
Rallu, sanatate multa alor tai si putere sa-ti poti duce in continuare, planurile de miresica la bun sfarsit!
Iar tie, Bee (daca ne mai citesti) - CASA DE PIATRA si numai fericire!
iar pt cei care au primit sambata "ceva ciudat" - e de la mine stergeti tot si dk vreti espilicatii - in PM ...sunt varza...m-au ajuns blestemele, fratilor...nu mai stiu ce fac.....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
andreea_trend spune:
Neata fetelor...scriu repede ca am la treaba de nu ma vad...
Rallu.. eu te-am declarat cea mai harnicutza miresica si raman la aceesi concluzie....
Sanatate mamii tale... si iubi tau sa stea cumintzel ....
Bee ... CASA DE PIATRA...
Krelia ... asa zici tu sef de trib "m-au ajuns bestlemele"... tu nu stii ca se intorc la cine le face ... si eu primii ciudatenii de la tine... cred ca nu facusei ochii bine ...
Vorbim mai tarziu fetelor... am fugit la treaba ...
.... si multe altele
Nunta noastra
Poze
Rallu spune:
Merci fetele ca sunteti langa mine.
Nu trebuie sa ma compatimiti pt. ca sunt obisnuita cu belele, nu ma las doborata asa usor. E bine sa te mai provoace viata din cand in cand ca altfel te plictisesti.
In afara de genunchiul lu' ubi...despre care pana la operatie n-o sa am date concrete, in rest lucram de zor sa remediem situatiile:
- Pe mama o doftoricesc de nu se vede. Sunt mana in mana cu medicul de familie care ma suna zilnic sa dau raportul. Deja vad ca incepe sa cedeze febra ceea ce e super (oricum de 10 zile cu febra era cam lata).
- am dat comanda de alta rochita cu totul diferita de prima. Din pacate dupa ceea ce am patit cu prima, mi s-a acrit atat de tare incat nici n-am suportat s-o mai vad asa ca am schimbat modelul (saraca rochita, nu era vina ei, da' ce sa fac).
- am dat comanda de invitatii si bun de tipar...pe 13 sunt gata (super data, nu?)
- azi mergem dupa costum si dupa cocarde...macar in recunoastere
- peste toate mai alerg si dupa acte pt. infiintarea caibinetului, parafe si alte bazaconii de-astea.
Aaaa...cat despre ubi care s-a dat mare pe partie (el coborand a 3-a oara partia in toata viata lui de mare schior)....am zis ca ne batem ieri. Bine ca mi-a zis la telefon si am avut timp sa ma calmez ca altfel cred ca ii rupeam si celalalt picior de draci.
Culmea...are impresia ca meniscul e un flecustet acolo si era foarte fericit ca la anul o sa schieze din nou (naiba stie ce sa-si mai rupa).
Nici nu s-a gandit ca doctorul i-a zis ca e la limita cu recuperarea si cu nunta.
Cred ca n-as fi facut asa urat in situatii normale dar mi s-a parut iresponsabilitate din partea lui sa se apuce de schiat cu 3 luni inainte de nunta (pe partia mare din Busteni, in conditiile in care el nu prea are habar cu ce se mananca sportul asta). E drept...a cazut doar o data...da' bine frate!
Aseara dupa cearta imi era si mila de el...si cu genunchiul ferfenitza...si ce si-a mai luat-oooo.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Carmen_Marieta spune:
Rallu stai mama linistita ca nu numai iubi al tau face cate ceva, face si al meu niste traznai de-ti sta mintea in loc.Asa ca fii tare!!! Partea nasoala este ca ai de alergat dar le rezolvi tu pe toate ca doar esti harnicutza.