Miresele anului 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Un weekend placut...cum mult soare!
Apropo azi a fost baba mea...si ce soare a fost!
Pusi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

CASA DE PIATRA BEE!!!
Sa aveti o zi minunata!!!

Giova bafta la vaccinul de 2 luni.Ai emotii?Eu in iunie merg cu Vladutz pt cel de 2 ani jumate si de acum ma gandesc cu groaza pt ca de fiecare data a plaaaans

Rallu multa sanatate mamei

A.cicel si din partea mea bafta la examene!

Pentru restul miresicilor WEEK-END PLACUT si sa fiti "babe" frumoase

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Carmen Marieta sa nu mai fi suparata cu bb.Of ce ma intristai.Noi vreo juma' de an incercaram... pana sa se intample.Intradevar...fara nici o problema de sanatate nici unul dintre noi.Te pupic si fi tare.Sper sa se rezolve.

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Carmen marieta nu mai fi necajita. vei vedea ca totul se rezolva.
un bb e un dar trimis de la D-zeu si nu va poate priva de asa ceva.
fruntea sus si gata cu pesimismul.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna dragele mele,

Nu v-am mai scris de mult, am fost prinsa rau de tot la serviciu, am mai apucat doar , din cand in cand, sa mai citesc ce ati mai discutat.

Ma intrebam daca stie vreuna dintre voi cum lucreaza rochitele de mireasa cei de la Yoko. Intamplator treceam pe Calea Mosilor si am vazut o rochita draguta in vitina. I-am intrebat daca au si alte modele si mi-au spus ca ei fac la comanda orice model, sa le aduc modelul si se ocupa ei de tot (inclusiv de alegerea materialului). Eu am gasit un model super de rochita (nu stiu cum sa il atasez ca sa il vedeti si voi, poate ma invata cineva, pls!).

In rest, stau destul de prost cu pregatirile, desi nu mai am decat doua luni si jumatate pana la nunta. Fir-ar el sa fie de job!!!!

Va pup si week-end placut!

Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

pai inca nu a sosit acasa. vedem. cred ca da. dar sa ne spui tu daca ne intereseaza sau nu.

quote:
Originally posted by Giova

Ralu[/b] a aflat Stef unde incepe si unde se termina restaurantul?

[Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Seara buna gagici,
Bee iti doresc sa fiti fericiti si impliniti si sa va bucurati de minunea voastra! Sa aveti o zi cu soare si voie buna!
Gabitza ai cont pe yahoo? Daca da, tasteaza www.yahoo.com/photos...introduci acelasi user si parola si iti faci album. Sa-l setezi sa fie public. Pentru mai multe informatii te ajut pe pm, ca sa nu acaparam pagina.
Cumatra ai ajuns cu bine? Altadata sa nu-l mai tii pe silent, ca mor acilea de inima bre!
Iubita...pupici tie si lui Stef. Si la mami. Si sa poarte fericita rochita din materialul acela.
Cuscra sa ii tii pumnii maine la gineri-tu! Se face mumos pt mireasa lui, Tessuliciu!
Voi gagici ce mai ziceti? Ce faceti in weekend?
Eu abia astept intalneala!
Va pup si ne mai auzim!
p.s. Gio pupici pt frumusetea de Marco! Iaca, luni face 2 luni! Ce repede trece timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Buna seara fetelor!
Este ca m-ati uitat de tot?
"fata blonda cu privire blanda" ...ei..va aduce aminte cine sunt?
Fetelor, am muncit tare mult, de aia nu am mai apucat sa scriu pe aici, dar am mai citit din cand in cand seara ce ati mai scris, si acu' le pun pe toate de-odata:

1. a.cicel CASA DE PIATRA!!! Am citit povestea nuntii la topicul respectiv si imi venea sa plang! Super! Am vazut si pozele si ti-am admirat coafura! Traznet! tu ai parul cret asa de felul tau sau ti l-a incretit atunci?

2. Raza de soare, daca ne mai citesti, nu am inteles exact ce s-a intamplat atunci intre tine si fete (e drept ca am pierdut niste capitole) dar nu cred ca are rost sa te superi asa tare si sa nu mai vii dloc pe aici! Ti-am vazut pozele cu rochita si esti superba! S-o porti fericita!

3. Rochia de mireasa Felicitari tuturor fetelor care au gasit-o pe aceea, "the one" si au cumparat-o. Eu am fost la targ la Romexpo si la Sofitel (la ala de la Mariott eram la munte) dar n-am gasit nimic sa zic ca e aleasa.

Cam atat deocamdata, va mai povestesc si alta-data ce am mai facut.
Pup you all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Fetelor, pentru invitatii, gasiti si www.gesica.ro/informatii.html" target="_blank">aici modele de text.

Andreea, m-ai inveselit pe loc cu visul tau.... Ti-am trimis un PM (pls verifica, ca eu de felul meu cam uit sa ma loghez cand ma grabesc).
Va citesc in viteza inainte sa plec de la servici (daca nua ati scris foarte mult) si ...fugutza acasa...
Acum e deja ora 20.30. Treaba am terminat-o abia la 19.00 si iaca si cu putin msg pe yahoo si cu forumul am papat o ora si jumatate....
Iar ma cearta iubi ca vin tarziu...

Da' las ca "ne facem noi mari" si ne mutam la noi acasica si ne punem net...

Eu va urez wk placut iar mie imi urez singurica succes maine la exemen (ca intram in sesiune la master). Deci si iubitzelului meu ii urez succes, ca suntem colegi, eu l-am batut la cap sa se inscrie si el cu mine.

Aaaaa si mai am o veste frumoasa...Am primit de la el, de martzisor un parfum J'ador

Va pup pe toate.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Seara buna fetelor...
Elara primit PM... si raspunsei...
Plici... sa te gandesti si la noi...
Eu saptamana viitoare vrea sa comand invitatile macar o parte din ele, ca de unde vreau eu sa le iau au reducere pana pe 10 Martie...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput