Miresele anului 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 27
krelia spune:
Neazza, miresici!!
de unde pap si eu azi mucenici ne-moldovenesti - ca mie imi plac aia fierti in zeama ...dar am o problemutza...socra-miu pune si nuca sa fiarba in ei..si mie nu-mi plaaacee....imi place cu nuca cruda, presata pe deasura..si cu scortisoara..........
samira, bine ai venit, te trec pe listutza?
oana, misto marturiile - cate facusi pana acu?
asistento...prezenta la discurs
i0ana, idei sunt o gramada, vorba aia..bani sa fie - floricele simple, legate de o funditza..sau lumanarele intr-o forma mai dragutzica si speciala, etc etc...cauta si tu pe google...wedding faavours....o sa gasesti destul modele, dupa care sa te inspiri......cred (daca nu ai facut-o deja, desigur)
organizataoreo,
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
kateryna spune:
Fetelor, am mai zis si zilele trecute...vedeti ca se gaseste tull si organza gata taiata pentru marturii. Cum mergeti de la Sam Expo spre Dragonul Rosu sunt standurile alea afara. Aproape de intrarea in Dragonul Rosu sunt cateva standuri unde se vinde gata taiat. Plus ca au si tradafirasi frumosi pentru cocarde sau marturii.
Nunta noastra
ralu_trancu spune:
pana in 20.000/bucata cu scris cu tot si cu plic, care nu apare in poze. din pasaj de la cocor.
quote:
Originally posted by samira_a
Ralu_trancu sunt superbe invitatiile tale, unde le-ai facut si cat te-a costat o invitatie cu tot cu scris?
Rabdarea este inceputul intelepciunii...
Poze vechi si noi
samira_a spune:
oana, imi plac mult de tot, eu ma gandeam sa le tai in forma patrata, ca rotund.... nu stiu daca o sa reusesc si daca o sa rezist. Ai vointa tu, cu siguranta....
Cat costa floricele pt marturii? Erau la bucata sau cum? Mi-ar placea mult sa le fac si eu asa, caci la noi la restaurant husele scaunelor sunt cu un portocaliu deschis, deci as fi in ton
dyadya spune:
Krelia, hai incoace, tocmai ce i-am fiert si astept sa se raceasca sa dau iama. Si evident intr-un castron separat este nuca faramitata cu zahar vanilat, esenta de rom si scortisoara!!! cine se aboneaza?
Diverse pentru nunta
sunnyday spune:
Neatza fetele!
Ooana, superbe marturiile tale!Mi-ai deschis apetitul sa incerc sa fac si eu. Viitorul mire o sa plece vreo 2 luni in delegatie, sau detasare, sau cum s-o chema si eu raman singurica si m-am gandit sa-mi ocup serile lungi cu ceva.
Adevarul e ca sunt cam disperata ca pleaca si nu am terminat de rezolvat una-alta.
kateryna spune:
Dya, vin si eu! Mama ce pofta mi-ai facut cu mucenicii. Abia astept sa ajung acasa ca sa mananc.
Krelia, mucenicii cu zeama sunt mucenici muntenesti
Nunta noastra
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Krelia, hai incoace, tocmai ce i-am fiert si astept sa se raceasca sa dau iama. Si evident intr-un castron separat este nuca faramitata cu zahar vanilat, esenta de rom si scortisoara!!! cine se aboneaza?
Diverse pentru nunta
Aruna si la Miercurea Ciuc...
17+
POZE
samira_a spune:
Mmmmm ce-as papa si eu niste mucenici
Dar i-a facut mama aseara si am gustat si eu..... Iami iami, ce buni
i0ana spune:
Mie imi plac aia moldovenesti - insiropati si unsi cu miere si nuca
Abia sambata ii fac... si mi-ati facut o pofta!!!