Miresele anului 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Super, ooana!!! Chiar sunt frumoase si de efect! auzi, da' cum taiasi tu organza si tull-ul ca sa nu se destrame? Ai vreo metoda speciala? Sau clasica metoda cu foarfeca incalzita?

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i0ana spune:

Buna dimineata
eu sunt mai lenesutza... e deja 9 52...

Sunt tare frumoase marturiile ooana.
Eu sunt inca in dilema daca sa fac sau nu si daca da in ce format... ma gandeam la ciocolatele, prajituri, floricele ... chiar m-am gandit si la o poza cu noi doi . Voi ce parere aveti? In ce ar putea consta aceste marturii in afara de bombonele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Chiar ca-s frumoase Oana! La noi nu se practica, si n-o sa facem. O sa pregatim cate un mini-tortuletz pe care o sa-l dam la plecare.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Neata fetelor!
Io nu beau cafea de obicei, dar un patut daca imi da cineva, nu ma supar deloc...

Oana, foarte dragute marturiile tale....ma enerveaza ca eu nu ma pricep la chestii d-astea, sa fac si eu ceva cu manutzele astea doua....

Mergi la inceput

Nici eu nu ma pricep tigrutz, dar sunt convinsa ca odata ce o sa incercam trebuie sa iasa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira_a spune:

oana sunt superbe marturiile, vreau si eu
de unde ai luat funditele? si materialul in ce forma l-ai taiat, patrat sau rotund? spune repede tot... sau e secret?

Rabdarea este inceputul intelepciunii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by magda raluca

si am verighete!!!!!!Abia ma abtin sa nu o port ... da'parca e mai interesant s-o port direct pe stanga, slujita de tata popa
mai am putin si le dovedesc pe toate!
dar, ca exista si un mare dar, nu stiu de unde sa fac rost de un minibus. ca la mine vin din provincie foarte multe neamuri si nu cu masinile, ca doar vor sa bea si ei un paharel. si or sa traga la mama acasa. ne trebuie o masina sa-i incarcam pe toti pentru biserica si restaurant. Aveti vreo idee unde sa apelez si sa nu ne ia si pielicica de pe noi?

cum stati cu paharele de vin? cum care, alea 40!

neata fetele

Magda, incearca la Eurolines. Varu meu cand a facut nunta la snagov a inchiriat de la ei anu trecut 2 minibusuri. Nu stiu acuma cat a costat, dar ma interesez.

ooana bravo, sunt f frumoase :)

Sunsmile unde esti bre? tu erai prima aici. ce patisi?

iar tu , pufdegugustiuc, iar dormi in post?

pupici la fete !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Merci fetelor de aprecieri...de fapt marturia din proza a fost chiar prima care am facut-o de proba!

Am facut din calc un patrat cu latura de 20 cm...si un cerc cu raza tot de 20 cm !

Apoi am taiat materialul pru si simplu dupa modelul de calc prins cu ace...bucata de bucata...aici m-a cam luat durerea de cap! Organza aluneca si se taie mai greu....cu tull-ul este mai greu!

Alynuta...nici eu nu am mai vazut asa ceva pe la mine dar ce importanta are...apropos sunt nascuta in Cluj...si am schimbat vesnica prajitura de plecare cu marturiile! Cui ii place bine cui nu asta e! ...vedem noi ce impact o sa am!

Dyadya...nici vorba de foarfeca incalzita...cu foarfeca normala doar cu grija si cred ca a avut importanta ca am taiat pe rand una cate una ....am 110!!!! Si trebuie sa mai fac pana la 170 dar nu am luat material de ajuns asa ca acu' sunt in pauza de lucru!

Samira...totul e luat de la Samexpo! Organza, tull, bentita de saten petru fundite si floricele!

fetele nu va lasati...sunt sigura ca o sa va iasa la toate inceputul doar e mai greu!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Sa va spun un secret...

Puiu meu e plecat din tara de 2 sapt ... intre timp am luat verighetele care sunt tare frumusele si eu port noaptea verigheta - ma face sa ma simt mult mai bine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by magda raluca

dar, ca exista si un mare dar, nu stiu de unde sa fac rost de un minibus. ca la mine vin din provincie foarte multe neamuri si nu cu masinile, ca doar vor sa bea si ei un paharel. si or sa traga la mama acasa. ne trebuie o masina sa-i incarcam pe toti pentru biserica si restaurant. Aveti vreo idee unde sa apelez si sa nu ne ia si pielicica de pe noi?

cum stati cu paharele de vin? cum care, alea 40!

agentiile de turism au posibilitatea sa iti gaseasca minibuse si sa iti inchirieze! daca vrei da-mi un PM si iti dau o firma cu care lucrez eu si care iti gasesc asa ceva.

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput