Miresele anului 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Gata!!!!!!!!
Am dat comanda pentru verighete!
Ar fi fost gata mai repede dar avand in vedere ca eu voi fi in Bucuresti mergem la proba in 25.03....inca de proba la verighete nu am auzit dar daca e la rochite de mireasa de ce nu ar fi si la verighete...

Va urez petreceri frumoase sau...cine romantice alaturi de cei dragi sufletului vostru!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by moko

iubita, imi pare rau ca nu am vazut post-ul mai devreme...acum am ajuns de la serviciu ( unde nu am acces la internet)...sper ca la ora asta esti mandra posesoare a invitatiilor!

Nu-i bai, ca am gasit foarte repede! Am mai fost si cu masina ca o duamna ce mi-s si cand colo ... ajungeam mai repede pe jos ... dar ce sa-i faci? Nu stiam cat am de cautat. Oricum, maine pi jos madam, sa faci miscare si sa dau c... jos!!! Ca maine ma duc la vizualizare si sa dau comanda de "bun de tipar". Azi am fost doar sa aleg textul si culoarea. Mercic oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

La multi ani fetelor sa fiti iubite si fericite!!!
Va urez distractie placuta pentru diseara si sa ne povestiti maine cum a fost..va pupic!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Krelia, te rog mult, trece-ma si pe mine pe lista.
Sunt nou venita si miresica de iulie 2006.
Mai exact:
Nana Motoc, Mitropolia Targovistei, Restaurant Dambovita, Targoviste in data de 29 iulie 2006.

Mercic.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Hi-hi, inca o miresica in aceeasi zi cu mine.
Bun venit Nana.

Emily, mi-a placut mult ce ne-ai scris....
Multumim frumos.
Unele m-au amuzat teribil. (vezi de ex: "Inside me lives a skinny woman crying to get out. But I can usually shut the bitch up with cookies" sau Thirty-five is when you finally get your head together and your body starts falling apart. -Caryn Leschen-)

Da' unele nu prea le-am pricipit... De...cu engleza mea ...nu le-am dibuit intelesul..Vezi:
"My second favorite household chore is ironing. My first one being -- hitting my head on the top bunk bed until I faint." Ce e top bunk bed?
Adica a doua activitate favorita ..sa-si tina capul infierbantat desupra a ce?.... pana lesina.
E ceva... rusinos?

Si mai vreau sa multumesc pentru toate urarile de azi si pentru frumoasa legenda si urare sa ii multumesc Jesiei.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by olguttza

Kreliutz, tu vinerea te gasisi, maica, sa te duci sa vb cu tata popa??? auzi, si la ora 4, cand e plina slujba...

pey deh..dk atunci avusai si io timp...de unde sa stiu ca are treburi sfintia sa?...ma dusei si io cand putui, nah....iote la ea..ce informata e..cand e liturghie..cand sunt parastase..cand e slujba nu'sh de care....hm...
sa-ntleg ca egzista shanse sa-l gasim duminica....ei bine...dk l-oi urni p'al meu d'acasa...dk nu dau o fuga singurik..poate ma si miruieste ...pe la ce ora duminica???? ...sau in fiecare zi dupa ora 7, 8 seara..aham....

quote:

Fata draga, lunea, miercurea si vinerea te poti duce, da numa-n jur de 7 seara (uneori chiar 8) ca sa poti sa discuti ce te intereseaza. Sau, ar mai fi varianta cu duminica, cand e slujba pana-n jur de 1-2... Martzea si joia, daca nu e fo sarbatoare, nu prea vin preotii la beseareaca, iar sambata sunt parastase (si morti, eventual).
Asa ca...mai bine-ntr-o duminica.

Edit: LA MULTI ANI!! (la spartu' targului si io...)

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

am pus poze noi cu invitatiile si cu materialul luat de mama pt costumatia ei.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

SunSmile iar te-am luat :)))))))))).
Adevarul e ca acum ies din casa, mi-a fost lene sa deschid calculatorul cand m-am sculat.
O zi buna tuturor!

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

of Doamne, la asta va intreceti voi? Care n-are somn?

quote:
Originally posted by Rallu

SunSmile iar te-am luat :)))))))))).
Adevarul e ca acum ies din casa, mi-a fost lene sa deschid calculatorul cand m-am sculat.
O zi buna tuturor!

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Si eu, si eu... Ca sunt la munca de jumate de ora deja...

17+
POZE

Mergi la inceput