Miresele anului 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 23
BraveGirl spune:
LA MULTI ANI !!!!!
Sa fiti iubite, fericite si sa aveti cele mai frumoase mnunti!
==========
Corina
Albumul meu
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
Briza este SUPERBA casuta!!!!!!!!! sa-i dea DD sanatate sotului tau ca a facut-o asa frumoasa(sper ca a avut si ajutor).Nu pot sa-ti cer sa-l imprumuti pe sot dar pot sa-ti cer cateva detalii tehnice. Vreau sa o facem si noi(eu cu domnisoara de onoare, ca de iubi nu sta pe acasa) si nu prea stim cum. macar o idee...
Da-mi o adresa de mail si iti trimit cateva poze cu stadii intermediare ale casutei. Este usor de facut dar trebuie multa migala. Si ca sa fiu sincera a facut-o singur singurel, ca asa a vrut, sa fie facuta de manutele lui pt miresica lui
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Alynutza spune:
Briza, chiar ca-i dragutza casutza. Sa-ti traiasca (viitorul) sotzul si sa-i traiasca naravul (adica sa aiba tot timpul initiativa de a face surprize dragutze pentru mireasa lui).
karamel spune:
LA MULTI ANI !!! fetele, frumoasele !!!
sa fiti fericite, iubite si mereu cu zambetul pe buze !!!
pupici
sunnyday spune:
La multi ani zane frumoase! Sa fiti fericite, iubite, indragostite si norocoase!
Briza, super casuta!
Nunti de vis la toate miresicile!
moko spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
LA MULTI ANI fomei!!!
Moko, ai invitatzii ca ale mele, tot de la ei, si tot la Romexpo le-am comandat. Adevarul e ca au avut un succes nebun, poate si din cauza pretzului, dar sunt si f dragutze.
Noi azi mergem sa alegem textul ( la culoare m-am hotarat deja - va fi bordo ). A propos, poate imi explici si mie exact pe unde vine sediul lor, ca Protop. e lunga nene ... si nu reusesc sa-mi dau seama pe unde vine nr 12. Pliiiz, poate raspunzi repede, ca la 2 tre sa ma duc acolo!!!
iubita, imi pare rau ca nu am vazut post-ul mai devreme...acum am ajuns de la serviciu ( unde nu am acces la internet)...sper ca la ora asta esti mandra posesoare a invitatiilor!
LA MULTI ANI TUTUROR, SA FITI IUBITE SI FERICITE, SA VI SE INTAMPLE IN VIATA EXACT CEEA CE VA DORITI!!
Eu azi am primit cadouri muuulte si frumoase, inca nu m-am saturat sa le privesc si sa le admir....il mai am de primit pe cel mai de pretz....de la iubitul meu....
acum ma pregatesc sa plec la petrecere, cu colegele de serviciu...sa vedetzi destrabal
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
poze
ooana spune:
quote:
Originally posted by briza_mariiquote:
Originally posted by Carmen_Marieta
Briza este SUPERBA casuta!!!!!!!!! sa-i dea DD sanatate sotului tau ca a facut-o asa frumoasa(sper ca a avut si ajutor).Nu pot sa-ti cer sa-l imprumuti pe sot dar pot sa-ti cer cateva detalii tehnice. Vreau sa o facem si noi(eu cu domnisoara de onoare, ca de iubi nu sta pe acasa) si nu prea stim cum. macar o idee...
Da-mi o adresa de mail si iti trimit cateva poze cu stadii intermediare ale casutei. Este usor de facut dar trebuie multa migala. Si ca sa fiu sincera a facut-o singur singurel, ca asa a vrut, sa fie facuta de manutele lui pt miresica lui
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Super!!!!!!!!!!!!
Vreau si eu pozele cu casuta pe e-mail daca se poate nicoara_oana@yahoo.com
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Gabitza1977 spune:
LA MULTI ANI de 8 Martie fete dragi si va doresc tot ceea ce imi doresc si mie, adica multa-multa sanatate, iubire si impliniri! Si bineinteles, nunti ca-n povesti!!!
Va pup cu drag!
Gaby
samira_a spune:
La multi ani fetele!!!!! Sa fiti sanatoase in primul rand, ca sanatatea e cea mai importanta, fericite, iubite, rasfatate, adorate, tot ce vreti.
Va dulce pe toate.
Rabdarea este inceputul intelepciunii...
Giova spune:
La multi ani!!!
Sa aveti o primavara frumoasa si o nunta ca-n povesti!!!
eu am avut cea mai frumoasa zi: gangurelile si zambetele fiului meu.
am trecut cu bine peste vaccin, fara febra si maraieli.
aseara chiar am fost la un chef cu el, si l-am pus chiar langa o boxa. a dormit, 2 ore cat am stat acolo, de n-a avut nici o treaba.a fost mascota petrecerii.
fug sa-mi fac manichiura caci ies cu prietnele azi. Clau e dadaca.
Gio si Marco (6 ian. 2006)