Pacientele Dr. Tutunaru (2)
Raspunsuri - Pagina 10

Amely spune:
Marair... acuma vad ca nu ai casuta de PM activata, deci nu am cum sa-ti trimit... Eventual da-mi tu mie, sau activeaza-ti PM-ul
Pup!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

kikilina spune:
SALUT!
MERCI DE SFATURI! L-AM SUNAT PE DR TUTU SI MI-A ZIS SA IMI FAC ANALIZELE BACTERIOLOGICE DE CARE VA ZICEAM. ASA CA SAPTAMANA VIITOARE MA DUC LA CANTACUZINO.
FETELE, NU VA SPERIATI DE LAPAROSCOPIE . MIE MI-A FACUT DR. PELTECU (V-AM MAI ZIS) SI N-A FOST MARE LUCRU ... ORICUM, NU SIMTI NIMIC (SE FACE ANESTEZIE GENERALA)... NU RAMAN SEMNE VIZIBILE.
PUPICI!PUPICI!

orchis spune:
Marair am inteles ca ai facut laparo cu dr T?! Ai putea sa mai dai ceva detalii despre cum a decurs investigatia? Fireste, excuzandu-l pe dr T de care stiu ca nu se poate vorbi decat la superlativ! Cate zile ai fost internata?
Kikilina o incurajare tare bine venita! Merci mult!!

danotino spune:
buna fetelor!
sper sa aveti o seara placuta!
amely, am spus adevarul si m-a costat inseminarea, adica vechiul meu dr s-a suparat f tare ca am facut laparo cu T...
nu m-a dat afara din cabinet, dar s-a simtit in atmosfera. a zis ca nu e cazul sa fac inseminare :).
asta e...o sa fac inseminare in alta parte!
oare T cand s-o apuca si de asta?
asa ca...luna asta fac o pauza! ma mai gandesc, am timp pana luna viitoare. poate reusesc sa ma detasez de asta! sper din tot sufletul, ca altfel o sa o iau pe campii!
danotino

gabiu spune:
Buna fetelor,
Ma inscriu si eu pe lista voastra de paciente desi lupt pe doua fronturi ( dr.T si dr.Moisa). Sa fiu sincera as fi ramas la T dar nu face el inseminari artificiale ( le face celebrul cuplu M&M despre care s-a scris destul) si nici GIFT nu face ( pt.Marair) pentru ca nu are inca nici aprobare si nici instrumentele necesare. Asa ca pendulez. Am facut a doua laparo cu el si in afara de faptul ca l-am vazut doar cinci secunde inainte de operatie, totul a fost ok. Daca raman sigur ii fac o vizita!

marair spune:
Amely,spre rusinea mea nu stiu cum se activeaza PM-ul....
Orchis te rog citeste de la inceput tot subiectul acesta.Cred ca pe la pag 3 sau patru o sa gasesti povestea detaliata a operatiei mele.Ii spuneam ieri lui Amely ca as face 10 laparo numai sa raman insarcinata.Nu e mare scofala.Depinde si de corpul tau si de psihicul tau.Am stat doua zile in spital si asta pt ca am avut ghinion cu asistentele, ca-s proaste mama, mama....Dar mi-aduc aminte de ziua operatiei.Am intrat in sala, care arata ca-n evul mediu, dar curat.Mi-era frica, ce mai.Vine anestezistul, un tip tanar, de treaba, ma intraba daca fumez si daca am probleme cu inima.Eu zic ca nu in ambele cazuri.Langa Tutu opereaza un alt dr. Dan si nu mai stiu cum, elev al lui Tutu, caruia i-am dat 1 mil.El e mana dreapat a lui Tutu.Si el era supr haios...Si intra Tutu in persoana, vesel nevoie mare, ma vede pierduta(ca-s cam slaba de inger la faze din astea) si zice "Hai sa dam drumul la putina muzica!" si da drumul la radio si era o melodie vesela si asa am adormit....Deci super.Seara a venit pe la opt sa ma vada si a tipat rau la asistentele lui peste.E vesel, cand te vede pierduta, e mai sever, cand te vede cu capul in nori.Cert e ca simte starea ta emotionala si stie sa echilibreze situatia.
Acum sa vorbim de GIFT.Stiu ca tutu a facut anul trecut, ca ia cat vrea el.Trebuie platite urmatoare persoane (de jos in sus):asistenta sefa, mana dreapa a lui Tutu, biologul care se ocupa cu prepararea spermei si Tutu.Dupa care asistentele.Presupun ca stai in spital lutin pentru ca simti exact ceea ce simti la o laparo,dar tantaloaicele alea de asistente te chelesc de bani si te uluiesc cu nesimtirea lor.Sa zicem ca totul te duce la max. 10 mil, dar e mult...
Amely, cat te-au costat analizele infectioase la Cantacuzino si cat a durat analiza la chlamidya?

danotino spune:
buna fetelor!
o zi insorita, dar trista! Dumnezeu sa-i odihneasca pe Laura Stoica si logodnicul ei.nu-mi vine sa cred...
amely, ajuta-ma te rog cu cateva informatii despre lab cantacuzino. iti trebuie programare? eu vreau sa fac acolo anticorpi antifosfo si antisperma. astea sunt din sange...e cumva la eroilor?
va doresc o zi insorita si plina de bucurii!
danotino

Amely spune:
Marair, spre rusinea mea, nu prea mai tin minte de acum 1 an, parca stiu ca in jur de 4 mil. tot ce am facut la Cantacuzino (i-am scris Kikilinei ce am facut...), iar chlamydia tu intrebi cat a durat pana la rezultat? sau recoltarea in sine? ca recoltarea ti-o face pe loc, iar rezultatele le-am luat parca in vreo 2 saptamani... Dar repet, nu mai stiu exact...
Gabiu, bine ai venit la acest subiect, si eu m-am monitorizat o perioada in paralel la Moisa si la Tutunaru, si am decis sa raman la el, fiindca Moisa nu ma chema pana vedea ca s-a spart foliculul, iar eu nu aveam nici un fel de certitudine ca nu s-a transformat in chist... Cu ISA e altceva, intr-adevar, pentru motivul asta as fi ramas si eu la Moisa, dupa cum de ex. l-am ales pe T. pt. ca face laparoscopie, cu care Moisa nu era deloc de acord in cazul meu.
Azi am fost la spital, la eco. Nasol, am ovulat ziua 11 (mult prea devreme). Din pacate nu am putut discuta nimic cu T., fiindca a luat monitorizarile pe banda, pt. ca trebuia sa intre intr-o operatie urgenta, cu tot cu ecograf, noroc ca am fost prima venita, ca dupa mine nu a mai luat pe nimeni, a trimis 10 femei acasa, de fapt le-a chemat dupa amiaza la cabinet... Se pare ca ii face probleme si Vladareanu, in fine... Ideea e ca nu avea timp nici sa-si traga sufletul, daramite sa mai dicute cu mine despre ceea ce ma framanta.
Niciodata nu l-am vazut atat de innebunit. Eu stiam ca ovulasem, dar nu am zis nimic. L-am lasat pe el sa constate pe monitor, si cand mi-a zis ca s-a spart, eu aveam pregatite o mie de intrebari, care insa mi-au ramas in gat cand am auzit ca iese pe hol si trimite toate fetele acasa... Cred ca a fost si ghinion de moment. A mai apucat sa-mi spuna sa pun utrogestan, ceea ce (din pacate) nu voi mai face, pt. ca mi-a ajuns dereglarea de luna asta.
M-a impresionat ca la sfarsit a avut puterea sa zambeasca (eu n-am avut-o) si mi-a zis: curaj, eu sper sa se fi spart la cel putin 20 de mm, dar nici el nu credea ce spunea, mi-am dat seama. I-am aruncat o privire "ucigasa" si am iesit cu ochii in lacrimi. De parca ar fi avut vreo vina omul... dar imi venea sa...sa...il strang de gat. Doamne, sper sa nu citeasca vreodata ceea ce scriem noi pe aici Offf, m-am descarcat...
Eu va pup si sper sa veniti cu vesti mai bune decat mine, Marair, tu ce ai facut la eco?
PS a facut cineva pana acum GIFT cu T.? eu stiam ca inca nu poate face, pana nu se rezolva anumite detalii legate de aceasta procedura... Tu de unde stii Marair?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

kikilina spune:
FETELE, PANA ACUM NU AM FACUT NICI O MONITORIZARE SI NU PREA INTELEG CE SCRIETI VOI AICI! CARE E CHESTIA...CA S-A SPART CA NU S-A SPART?! , CA E DE NU STIU CE DIMENSIUNE... SUNT INTR-O CEATA TOTALA! NU RADETI DE MINE DAR NU STIU NIMIC DESPRE SUBIECT DECAT CA ITI FACE ECOGRAFIE VAGINALA.SI IN CURAND TREBUIE SA MA DUC SI EU!
IN LEG CU ISA , DIN CATE VAD TUTU NU FACE... EU (DACA AS STI CA S-A REZOLVAT PROBLEMA SOTULUI) AS INCERCA LA GIULESTI... E PANA IN 2 MIL SI FAC ASTA DESTUL DE DES (SI STIU CE FAC-AM O PRIETENA CARE A RAMAS INSARCINATA DATORITA ECHIPEI:DRACEA+MOISA )
PUPICI!PUPICI!

marair spune:
Scumpa mea Amely, nu fi trista, lasa ca reusesti tu luna viitoare!Eu aseara am prestat, ca sa fiu sigura si ca sa aruncam spermatozoizii in aer.Acum se creeaza cei care iau doza de BU de trei ori pe zi, pana acum timp de 10 zile eu si sotul meu am luat de doua ori BU.Eu incerc si tratam naturist si homeopat, dupa cum ti-am spus.
Ce bine ca nu am mers in spital, ca ma chemase pe la opt, dar eu, desi lucrez f. aproape, nu am putut pleca.Dar la ora 4 sunt acolo, ca sa scap, mai ales ca mi-ai zis ca va fi iar aglomerat.
Ma, da sa stii ca-s si eu in ceata cu spargerea foliculului.Deci sa inteleg ca daca se sparge a avut loc ovulatia? Cand treb sa faci? Inainte?Dupa?Eu am week-end-ul inainte si s-ar putea sa ovulez atunci, daca nu oi fi ovulat ...Ti-am zis, am prestat, dar daca o fi fost foliculul mic...
Amely, stii cum se depisteaza daca am secretia vaginala acida?Am citit la "tratamn naturiste" la Livia ca ea spunea ca treb fiarta apa si racita si dizolvat bicarbonat in ea, spalaturi inainte de sex si dupa aceea stat pe burta(ca am uterul f retrovers).Tu ce stii?Mai era o varianta sa faci o infuzie cu galbenele si la fel spalaturi inainte de sex.Dar nu scrie nicaieri ce proportii...galbelenene, apa.Am asa un feeling ca secretia mea e-n neregula si ma gandesc ca o fi acida!dar daca ma spal, cum o fi lubrifierea
.EEEEh, mare chin!Dar nu ne descurajam Amely1Fruntea sus, o sa fim mamice!Te pup pe nasuc, hai zambeste!
Asa, despre GIFT auzisem pe un site, dar nu mai stiu pe care , a, ba da, chiar TUTU raspundea la "intrebari" pe site-ul lui unei tipe care intreba cat o costa GIFTul si el zicea, glumind ca negociaza.Am inteles din context ca facea GIFT.Ca gluma, intreba o tipa, referindu-se la GIFT "Este mai flexibila conducerea Elias?", iar Tutu raspunde"Da, cica acum face si podul de sus!".Fii atenta, ca daca are chef de vorba il intreb eu astazi daca face GIFT si iti spun luni cel mai tarziu, ca mai intru si maine de acasa pe net.Si fii atenta, ca ma desteptai cu PM-ul o sa vad cum il activez
Kikilina, treb in legatura cu monitorizarea si foliculii:deci, in fctie de cm,iti zice tutu cand sa vii la monitorizare, de obicei in ziua a 10a cm si el vede cat e de mare endometru si cum se dezvolta foliculii.De aici in colo nu sunt nici eu sigura.Nu stiu pe unde am citit, dar mi se pare ca treb sa fie foliculii cam de min 20 mm ca sa fie buni si endometrul peste 10mm.Cand treb sa prestezi?Cred ca inainte...dar mai bine te instruieste tutu.Hai ca v-am obosit cu un TUTU....
Va pup si tineti-mi pumnii!Atept vesti de la voi, mai ales de la tine, Amely!