bebelusi de ian-feb 2005 ( 85)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Sint fff fericitaaaaa, mi-au aprobat 6 oreee
insa fiindca am fost in CIC am pierdut un tren de mariri de sal in ianuarie ... asta e, n-am ce face, dar am 2 ore timp in plus 1 an de zile. deci voi mai cauta si altceva dc e, sa vedem, ca perspective sint.
pb mai naspa e ca tb sa plec zilnic din Balotesti cu transportul in comun.
revin...

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, su sunt amatoare...cu sot, fara sot (mai degraba fara, fiindca nu e fan) eu vin.

Acum vin si eu cu o propunere de locatie pentru intalnire: Don Taco, pe str. Dr. Felix 101, cu bucatarie mexicana, romaneasca si internationala, preturile sunt ok iar mancarea excelenta. Puteti intra aici sa va faceti o idee: www.dontaco.ro . Ce ziceti?

Tomasa, si mie mi-a placut la Thalia, iar Plaza e la o aruncatura de bat de mine, dar mie mi se pare haios ca la intalnirile noastre sa descoperim locuri noi, pe unde nu am mai fost, cel putin marea majoritate...eventual Thalia il lasam loc de intalniri pentru burticute ...oricum eu cred ca il programez pe bb2 in curand asa ca "Thalia here i come, soon!".

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelot!
Intru si eu pe fuga, dar revin mai pe seara.
Si eu vreau la intalneala neaparat, oriunde ar fi. Si de mine e departe Plazza, dar nu conteaza.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

wow, amaya, super!!deci o gasca de 3 am facut!! Kita??
Nici al meu nu a fan decit daca nu are incotro.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am trimis mai demult un mesaj, dar vad ca nu ajuns.
Deci, cand am ales Plaza, criteriul nu a fost distanta, mai ales ca eu de acasa pana acolo fac cu taxiul cam 20 de minute), ci schimbarea de atmosfera, o locatie noua, cu mai multe posibilitati in afara de mancare.
In al doilea rand, acum 2-3 saptamani am cazut de acord ca locatia ramane Plaza. Cand am propus eu, mai toate ati fost de acord. Nu inteleg de ce o luam de la capat acum.
Nu e ultima intalnire, avem tot timpul sa mergem si la alte locatii.
Thalia are intr-adevar o mancare exceptionala, dar am mai fost acolo si as vrea sa experimentam ceva nou.
De aceea Plaza mi se pare alegerea ideala. Dupa ce mancam putem merge prin magazine, mai ales cele de copii, putem merge la o cafenea sa bem cafea, putem sa mergem la jocuri( cine doreste), etc.
Astea au fost motivele pentru care am ales Plaza, ci nu distanta.
Nici eu nu sunt avantajata de distanta, dar tot merg.
Cand ne-am intalnit la Thalia m-am dus de fiecare data, desi era foarte departe de mine.
Cam asta am eu de spus referitor la aceasta discutie.

In rest am venit de la magazinul Chicco, unde am picat tamam bine ca tocmai aduceau marfa si am putut cumpara tetine fiziologice.
Cica nu au mai avut de 3 luni, deoarece s-a schimbat design-ul.
Asa ca, cine mai are nevoie de tetine noi mergeti.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

shobo, ma bucur pentru tine. Insa cu cele 2 ore in plus nu inteleg cum vrei sa le petreci, mai cauti ceva de lucru?
sorry ca ai pierdut trenul, lasa ca poate mai vine altul. Dar parca zicei ca ai primit o promovare in lipsa, sper ca nu te-au pacalit

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Patricia, al meu nu numai ca nu e fan dar daca ar avea de ales intre o noapte intr-un club si curatenie generala, ovationeaza (ca i-am mai dat o optiune) si se apuca de curatenie urgent (si nu exagerez)...eu doar astept sa zici clubul, data si ora, fiindca ma mananca tare rau talpile...

www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, dar unde esti ca nici pe yahoo nu te vad online.

pupici lui Vlad

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, pentru mine mai bine decat Plaza nu e decat American Beer House unde doar trebuie sa ies din scara, deci eu sunt subiectiva...si mie mi se pare o locatie super Plaza (cu toate ca sigur mi-as goli buzunarul fiindca n-as rezista sa nu dau o raita pe la magazinul Disney si sa-i mai iau lui Andrei ceva cu Winnie the Pooh, dupa care sunt topita)fiindca avem multe optiuni acolo; eu am venit cu sugestia de Don Taco doar pentru alternativa (dar si fiindca asa mi-e pofta de un taco ).

Mergi la inceput

Amaya, ce sa zic...eu daca l-as pune sa aleaga intre club si calculator, se intelege de la sine..nu zic, ca mai facce si curatenie cind are chef. Ok, te tin la curent, mai intai sa ma interesez ce si cum si daca mai adunam amatoare. sotii daca vin pot sta de vorba de-ale lor

Wow, Crinuta, in sfirsit au adus tetine!!! de mai bine de 3 luni nu am gasit si le-am inlocuit cu cele de la Nuk fiziologice, care sint doar o idee mai mici si le mai scoate prin capacul ala; dar ca forma, sint f bune.

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput