bebelusi de ian-feb 2005 ( 85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

eu pe 8 martie nu pot, deja am agenda incarcata de iesiri, intai de la birou, pe urma fetele din familia mea

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Patricia, si inca ce lucru important!

Pt. intalnire eu propun Thalia, mie mi-a placut acolo si mi-ar fi dor sa mai merg, asa, in amintirea vremurilor dragi cu burtica. Macar stim ca e mancare buna si portii mari. Sau macar o locatie centrala mi-as dori. Pt. mine Plaza e la capatul lumii, in caz ca intereseaza pe cineva.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu propun sa facem intalnirea peste vreo 2 saptamani.
Da, eu am propus Plaza Romania, pentru ca avem multe optiuni. Fiecare dintre noi locuieste alundeva in Bucuresti, deci orice locatie am alege tot va fi pentru cineva " peste mana".

Salata aia de rosii se numeste Tabula parca. Este exceptionala.
Kita, chiar avem restaurant libanez la Plaza, iar alta data putem merge direct la restaurant libanez, au mancaruri excelente.

Lavinia, poate vei fi si tu iar la vara vine si Magga, nu?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Poate pe 11 ar fi mai bine sa poata veni si fetele care nu pot in timpul saptamanii. Dar si 9 e ok pt mine. Plaza pentru mine e ok, dar daca se alege mai central, ca sa convina la toata lumea nu am nimic impotriva.

Kita cumnatul meu a avut strabism si s-a corectat foarte usor. A facut "gimnastica medicala" pentru ochisori cand avea vreo 4-5 ani. Dar ca sa stai linistita poate ar fi bine sa mergi. Si eu am auzit de Oftapro ca e in regula. O sa merg si io cu Victorila.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Da, Crinuta, normal ca fiecare locuim altundeva, insa daca am face in centru parca ar fi ceva mai echitabil. Nu chiar intr-un cartier, langa casa unora, iar pt. ceilalti in fix capatul celalalt al Bucurestiului. Asa ma gandesc ca ar fi mai corect, centrul fiind oarecum egal departat de toate cartierele mi se pare o optiune mai potrivita pt. mai multe dintre noi. Dar faceti cum vreti, era doar o parere. Pana la urma nu trebuie sa vin neaparat, nu?

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Crinuta, merci. abia astept sa iasa rosiile alea bune-bune.

Tomasa, ba da, e neaparat , oriunde va fi locatia. Si pentru mine e f departe Plaza, dar as vrea sa fac un efort sa merg pentru ca nu am fost niciodata si am auzit numai vb bunePina la urma, oriunde ar fi, macar sa ne vedem.
Eu una as avea chef sa ies undeva seara la dans, undeva club-disco-latino eventual, dar nu-mi pot lamuri sotul...poate daca am fi un grup mai mare. cineva amator??

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Tomasa , in primul rand ca trebuie sa vii neaparat, iar in al doilea rand era o propunere. N-am cazut inca de acord. Si-n al treilea rand sa nu incepeti sa va certati ca se supara copilasii pe voi!

Mergi la inceput

Bravo Patricia, e idee buna sa iesim la dans... Dar parca tot cu sotii dupa noi...?! GLUMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Fetelor eu nu am reusit sa ajung la nici o intalnire pana acum asa ca tare mi-as dori sa ne cunoastem.Astept sa vad ce hotarati ca sa vad daca pot ajunge si eu ,insa ceva mai central mi-ar conveni mai mult pt ca si pt mine Plaza este la celalalt capat al orasului.Poate Bucuresti Mall daca vreti-este ceva mai central .
Eu am gasit la un alt topic niste clipuri care l-au fascinat pe Iustin asa ca m-am gandit sa pun adresa si aici :
http://pascal-b.over-blog.com/article-902579.html
http://pascal-b.over-blog.com/article-1016498.html
http://pascal-b.over-blog.com/article-1340426.html
http://pascal-b.over-blog.com/article-1130897.html
Vizionare placuta

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Ana_maria, eu chiar vorbeam serios, asa ca...astept, cu sot, fara sot, nu conteaza. doar ca el doar cu mine nu vrea sa mearga
am constatat ca imi place foarte mult muzica si dansul si din pacate nu am unde sa dansez decit din an in paste la vreo nunta/botez sau acasa sa ma prostesc pe acolo. asa ca l-am amenintat ca o sa caut amatoare

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput