Mamici casnice (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

fla, un vot pt mare, nu?
si mie imi place muntele, da' 2-3 zile, ca dup'aia ma plictisesc. in schimb sunt inebunita dupa mare.
dana, la fel e si la noi. numai balti si noroi. cind vine oare primavara?
dana d, sa-ti creasca mari printesele. la fel ne dorim si noi 2 fetite, da' mai asteptam putin.
ralucultza, ai facut antrenamen cu fetita ?
hai ma ca io stiu ce face colegu lu bi. e nenea militian.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,ai facut ochi? Azi noapte n-ai avut somn!
Fetele ,eu m-am bagat la Noul stil de viata.Am slabit deja 2 kg.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

bravoooo dana! eu am o poza cu tine (ne-ai dat-o pe mess), da' eu nu te vad . de ce vrei atita sa slabesti?
hai cu voturile! mare/munte?

alexa & fam

Mergi la inceput

Hai ca nu mai apuc sa-mi termin treaba cu voi!Tocmai spal pe jos.
Alina, daca ai poza se la ziua fiica-mii ,sa sti ca acolo eram imbracata cu schepsis sa nu se observe ce grasa sunt.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

alexa & fam

la mijloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by ange

quote:

alexa & fam

la mijloc

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ange

quote:

alexa & fam

la mijloc

m-ai lamurit bustean.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Munte

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

mie imi place marea,dar pt vreo 2 zile merg la munte cu voi.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dana D si pe mine ma nascu mama tot in 1967, dar pe 14 mai
Flavia multzumesc, ma plimbarii in gradina de mamaaaa, si cum vremea era urita soare-nori, nori-soare, cind ieshii eu cu fiica mea am luminat mai tare ca el , asha ca soarele a ieshit sa ne vaza si ce cald si frumos e. Nu ne-am mai dus in parc, ca m-am gindit ca iar ma enerveaza vreo needucata cu scrinciobul, si cum Isabella inca nu pricepe sa protesteze si sta in carucior, putem sta si in gradina.
Raalucutza daca-i stranepoata lui iubitu', tu fiind iubita lui iubitu', e tot stranepoata din partea lui iubitu'. Ai priceput ceva sau nu ?!
Diadaniela si eu ma gradinarii mai, dar in gradina. Am curatzat lalelutzele de frunze, am plantat o bucata buna din fatza casei cu lalele, chiar daca n-or mai inflori anul acesta, la anul or sa fie frumoase. Cele carora nu le-am schimbat locul vor inflori, si va aparea Isabella peste vreo luna cu ele la usha sa i le daruiasca lui mami.

Fetele daca tot muncii de mi-am rupt spatele, ca tot ma durea de vreo citeva zile, asha ca il indreptai azi , mi-am permis sa ma premiez cu o cafea calda cu inghetzata rece (oare o fi si inghetzata calda
Kupilu' doarme cu funduletzul in sus, ca-mi vine sa-i musc bunatate de bucusoare.
Uita-i sa va spun ca v-am purtat cu gindul in gradina mea, ce mai palavrageam.

si o raza de soare pentru toate aici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput